Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Welke Sterrenbeelden Passen Niet Bij Elkaar?

Welke sterrenbeelden passen niet bij jouw sterrenbeeld? Een perfecte match vinden, wie wil dat nu niet? Astrologie is een handig hulpmiddel om te bepalen of de persoon die je leuk vindt wel of niet bij jou past. Je hebt misschien wel eens opgezocht welke sterrenbeelden de beste match vormen met jouw sterrenbeeld, maar weet je ook welke sterrenbeelden je je juist moet vermijden als het om liefdesrelaties gaat? Als je hier benieuwd naar bent lees dan vooral verder in dit blog en kom er achter welk sterrenbeeld combinaties niet bij elkaar passen.

Welke sterrenbeelden passen niet bij elkaar?

Sterrenbeelden bepalen voor een groot deel iemands persoonlijkheid. Door de eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld passen te vergelijken met die van andere sterrenbeelden kan je bepalen welke sterrenbeelden het beste in jouw naar boven halen en welke juist niet goed voor jou zijn.

Sterrenbeelden die niet bij elkaar passen kunnen in een liefdesrelatie al snel tegen problemen aanlopen, dit wil je natuurijk het liefste voorkomen. Om het voor jou gemakkelijk te maken om te bepalen welke sterrenbeelden niet bij jou sterrenbeeld passen hebben we hier een lijstje van gemaakt. Zo kan je na het lezen van deze tekst beginnen met het matchen sterrenbeelden.

Welk sterrenbeeld past niet bij ram?

Ram is het eerste teken van de dierenriem en dat maakt ram een vuur teken. Ram is een impulsief teken en zit vol met passie, gedrevenheid en hartstocht. Je maakt Ram het meest blij met een spontaan avontuur. Wel kan een Ram ook wat agressief overkomen soms. Dit maakt Ram geen goede match met de overgevoelige Vissen of Kreeft of de super georganiseerde Maagd.

Welk sterrenbeeld past niet bij stier?

Stier is als tweede teken een aarde teken en wordt gezien als een betrouwbaar, rustig en vriendelijk. Je maakt een Stier het gelukkigste met een avondje hangen op de bank. Een stier kan wel enorm koppig en standvastig zijn. Dit maakt een stier geen goede match voor de veranderlijke Tweelingen, de onbereikbare Waterman of de super spontane Leeuw.

Welk sterrenbeeld past niet bij tweelingen?

Tweelingen zijn als eerste luchtteken van de dierenriem super sociaal, snel van begrip en flexibel. Je maakt een Tweeling het meest blij met een sociaal event. Tweelingen kunnen soms wel wat oppervlakkig overkomen in hun doen en laten. Dit maakt Tweelingen geen goede match voor de standvastige Stier, de diepe Schorpioen of de conservatieve Steenbok

Welk sterrenbeeld past niet bij kreeft?

Kreeften zijn als watertekens erg gevoelig, daarnaast zijn kreeften zorgzaam en sympathiek. Je maakt een Kreeft het meest blij met een heerlijke maaltijd. Kreeften hebben wel de neiging tot passieve agressiviteit omdat ze het moeilijk vinden hun gevoelens uit te spreken. Dit maakt Kreeft een mismatch met de dominante Ram, de overenthousiaste Boogschutter of de onbereikbare Waterman.

Welk sterrenbeeld past niet bij leeuw?

Leeuwen zijn het tweede vuurteken van de dierenriem en zijn aantrekkelijk, zelfverzekerd en creatief. Je maakt een Leeuw het meest blij met een plekje op het podium. Leeuwen kunnen wel wat dominant zijn. Dit maakt Leeuw geen goede match met de koppige Stier, de serieuze Steenbok of de mysterieuze Vissen.

Welk sterrenbeeld past niet bij maagd?

Maagd is als aarde teken erg georganiseerd, verstandig en behulpzaam. Een Maagd maak je gelukkig met een opgeruimd en schoon huis. Maagd kan wel wat perfectionistisch zijn. Dit maakt Maagd geen goede match met de impulsieve Ram, de onberekenbare Waterman of de avontuurlijke Boogschutter.

Welk sterrenbeeld past niet bij weegschaal?

Weegschaal is als luchteken erg harmonieus, stijlvol en onbevangen. Je maakt een Weegschaal heel blij met een mooie nieuwe outfit. Weegschaal heeft wel moeite met besluitvaardigheid. Dit maakt Weegschaal geen goede match met de intense Schorpioen, de tactloze Boogschutter of de mysterieuze Vissen.

Welk sterrenbeeld past niet bij schorpioen?

Schorpioen is een intens waterteken die veel diepte kent, enorm loyaal is en erg overtuigend kan zijn. Een Schorpioen wordt gelukkig van intiem contact met iemand waar van hij houdt. Een Schorpioen wil wel erg graag zijn of haar zin krijgen. Dit maakt Schorpioen een mistmatch met de twijfelende Weegschaal, de veranderende Tweelingen of de stugge Steenbok.

Welk sterrenbeeld past niet bij boogschutter?

Boogschutter is als vuurteken erg spontaan, avontuurlijk en filosofisch. Een boogschutter kan wel een beetje tactloos handelen. Je maakt een Boogschutter het meest blij met een verre reis naar een onbekende bestemming. Dit maakt een boogschutter geen goede match met de harmonieuze Weegschaal, de gevoelige Kreeft of de perfectionistische Maagd.

Welk sterrenbeeld past niet bij steenbok?

Een Steenbok is een betrouwbaar, gedisciplineerd en verantwoordelijk aarde teken. Je maakt een Steenbok het meest blij met een goed boek. Een Steenbok kan wel lastig ontspannen. Dit maakt een Steenbok geen goede match met de over enthousiaste Leeuw, de veranderlijke Tweelingen en de intense Schorpioen.

Welk sterrenbeeld past niet bij waterman?

Waterman is een luchtteken die erg idealistisch, excentriek en vooruitstrevend is. Je maakt een Waterman het blijste met een nieuw gadget. Een Waterman is wel wat lastig bereikbaar op emotioneel vlak. Dit maakt een Waterman een slechte match met de over georganiseerde Maagd, de conservatieve Stier of de overgevoelige Kreeft.

Welk sterrenbeeld past niet bij vissen?

Vissen is als laatste teken van de dierenriem een combinatie van alle andere tekens. Dit maakt Vissen enorm intuïtief en gevoelig, daarbij hebben Vissen een enorm groot inlevingsvermogen. Je maakt een Vis enorm blij met een goede fles wijn. Vissen kunnen wel wat verdwaald raken in het dagelijkse leven. Dit maakt Vissen geen goede match met de besluiteloze Weegschaal, de dominante Leeuw of de vurige Ram.

Heb je een mismatch?

Wees niet gelijk getreurd als de persoon die jij leuk vindt niet bij jou past, er is altijd hoop. Zo bestaat je astrologie kaart uit vele verschillende planeten die allemaal weer in andere sterrenbeelden kunnen staan. Je kan je geboortekaart vinden op verschillende sites en zo kan je precies zien in welke sterrenbeelden je veel planeten hebt. Je kan dus ook op basis daarvan bepalen welk sterrenbeeld niet bij je past.

We zijn benieuwd of jij ooit een relatie gehad met een sterrenbeeld die niet macht met de jouwe en hoe je ervaring hiermee was. Deel het met ons in een reactie hieronder.

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

One comment

  1. Geachte, ik ben vissen, mijn partner leeuw. Hebben een relatie van 44 jaar, een met ups en downs. Communicatie is niet makkelijk, ik deel veel, hij niet om mijn niet te kwetsen. Op sexueel vlak gaat het prima, hij wil wel meer dan ik, maar verstaat wel als ik geen zin heb.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *