Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Liefde & Relatie

Welke Sterrenbeelden Passen Het Beste Bij Jou In De Slaapkamer?

Als je de liefdeshoroscoop volgt, heb je waarschijnlijk al eens gelezen over hoe romantisch elk sterrenbeeld is, of welke sterrenbeelden het meeste bindingsangst hebben. Maar weet je dat sterrenbeelden je kunnen leren over hoe je de beste seks van je leven kunt hebben?

Ja, dat klopt. Seksuele astrologie is echt een ding en we gaan hier overlopen met welke sterrenbeelden jij het meest compatibel bent op seksueel vlak.

Door meer te weten te komen over de compatibiliteit van sterrenbeelden kan je een veel beter idee krijgen of je een goede seksuele chemie zult hebben met iemand.

Er kruipt veel tijd, moeite en energie in relaties, en weten of je al dan niet compatibele partners zou kunnen zijn is dus zeker niet onbelangrijk.

Sommige sterrenbeelden houden van rollenspel, terwijl andere het liever gewoontjes doen. Sommigen hebben een lange opwarmsessie nodig, en sommigen zijn al klaar om te vrijen na een klein kusje op de wang.

Er is niets teleurstellender dan je voorbereiden op de nacht van je leven … en totaal onbevredigd blijven.

Natuurlijk is seks meestal leuk, zelfs als het niet alles is wat je gehoopt en gedroomd had, maar als het niet het soort nacht was waarnaar je op zoek was kan het zijn omdat je samen was met iemand die onder het verkeerde sterrenbeeld geboren is. Met zomaar iemand rotzooien kan leiden tot een ervaring die aan beide kanten passie en betekenis mist, dus luister goed en leer hoe je dat kan voorkomen.

Liefdeshoroscoop en sekscompatibiliteit zijn krachtig tools, dus hebben we een overzicht samengesteld van de sterrenbeelden waarmee je het meest seksueel compatibel bent en wat je sterrenbeeld zegt over je algehele seksuele stijl, turn offs en turn ons.

Je kunt dit overzicht ook gebruiken om het potentieel van je nieuwe liefde te beoordelen, want ben je niet eens een beetje nieuwsgierig om erachter te komen wat je horoscoop-compatibiliteit als je wilt leren hoe je geweldige seks kunt hebben met die speciale persoon?

En maak je geen zorgen. Als blijkt dat je geliefde niet per se de perfecte match voor je is, ga ze dan niet onmiddelijk bellen om ze te dumpen. Meer te weten komen over hoe jij en je partner seksueel in mekaar zitten als individuen kan op de lange termijn echt helpen. Vertrouw ons.

En als je nog op zoek bent kan je ook voor toekomstige partners uitzoeken of hun sterrenbeeld het potentieel aangeeft om je van je sokken te blazen met hun sterrenbeeld aangedreven seksuele bekwaamheid.

Je zult hoe dan ook versteld staan ​​van het soort inzichten dat sterrenbeeld compatibiliteit onthullen over je seksleven.

Geniet ervan!

Ram (21 maart – 19 april)

Seksuele stijl: Gepassioneerd en ongeduldig, deze geliefden willen zo snel mogelijk aan de slag. Ze houden er niet van om je te bekoren met bloemen en romantiek. Het zijn uitvoerders, geen dromers. En ze geven de voorkeur aan een pittige, energieke stoeipartij boven een lange vrijpartij.

‘Ze willen wat ze willen, en ze willen het nu. Als ze jou willen heb je een partner die je graag tussen de lakens wil behagen, maar je kunt maar beter geen voorspel doen, want je zal niet veel krijgen.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Leeuw, Waterman, Tweelingen, Boogschutter

Wat ze opwindend vinden: Als het maar anders is. Agressieve partners. Subtiel werkt niet bij de Ram. En de vreugde van routine ontgaat ze ook volledig: de ram wordt geil als hij uitgedaagd en verrast is.

Wat ze een afknapper vinden: Altijd hetzelfde. Elke dinsdag en donderdag seks plannen met je Ram is een zekere manier om hem te vervelen.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over sterrenbeeld Ram.

Stier (20 april – 20 mei)

Seksuele stijl: Stier wilt graag langzaam verleid worden. Deze sensuele minnaars denken lang na over hun beslissingen, maar als ze eenmaal hebben besloten dat jij de ware bent, willen ze jou en alleen jou. De betrouwbare en gemakkelijke stier houdt van weloverwogen, ongecompliceerde seks en heeft een libido dat haar de hele nacht laat doorgaan als ze eenmaal losgekomen is.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Maagd, Steenbok, Kreeft, Schorpioen, VIssen

Wat ze opwindend vinden: De Stier valt voor alle traditionele verleidingstools. Dus leg gewoon luxe romantische lakens op het bed, wat bloemen in de kamer, open een fles goede wijn en zet romantische muziek op.

Wat ze een afknapper vinden: Als je haar tegen een muur duwt of in een kinky kostuum bij haar thuis opduikt zal je Stier waarschijnlijk gillend wegrennen. Deze traditionalisten houden niet van ruige seks en vreemde spelletjes.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Seksuele stijl: Dit verstandige, verbale sterrenbeeld moet eerst mentaal gestimuleerd worden en daarna fysiek. Als je hem eenmaal opgewonden hebt, sleep hem dan naar de slaapkamer voordat hij afgeleid raakt, want de gedachten van Tweelingen dwalen gemakkelijk af. Seks zal zeker heet en stomend zijn, en waarschijnlijk behoorlijk spraakzaam.

Ze praten graag tijdens seks, en ze praten graag over seks. Rondhangen maakt mensen die onder het sterrenbeeld Tweelingen geboren zijn nerveus, dus vat het niet persoonlijk op als je Tweelingen uit bed wil springen nadat hij een hoogtepunt heeft bereikt.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Weegschaal, Waterman, Ram, Leeuw, Boogschutter

Wat ze opwindend vinden: Opwindende gesprekken en nieuwigheden. Vertel hem wat je met hem gaat doen en, beter nog, maak er iets van wat hij nog nooit eerder heeft gedaan. Mix het door elkaar: een Tweelingen verandert vaak van gedachten, dus hij houdt misschien van een spannende locatie op dinsdag en een persoonlijke lapdance op woensdag.

Wat ze een afknapper vinden: Doe niet behoeftig met een Tweelingen, hoewel ze gelukkig monogaam kunnen zijn, willen ze zich tenminste vrij voelen.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Tweelingen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Seksuele stijl: De kreeft duikt niet zomaar in bed. Meestal wil de extreem emotionele krab een relatie en als ze je eenmaal in haar klauwen heeft, wil ze niet meer loslaten.

Deze intense, serieuze, bezitterige minnaars richten zich op één partner met wie ze al hun favoriete sensuele activiteiten kunnen ondernemen. Hoewel ze aanvankelijk misschien verlegen zijn, zijn ze zacht en zeer aanhankelijk zodra ze zich op hun gemak voelen.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Stier, Maagd, Steenbok, Schorpioen, Vissen

Wat ze opwindend vinden: Lekker eten en veel vertrouwen. Maak voor je Kreeft een uitgebreide maaltijd klaar en laat haar weten dat ze kwetsbaar kan zijn bij jou en het zou wel eens kunnen dat ze voor altijd bij je wil blijven.

Wat ze een afknapper vinden: Wat je ook doet, kwets haar gevoelens niet en denk er zelfs niet aan om vreemd te gaan. De supergevoelige Kreeft is gemakkelijk beledigd en aangezien ze het beste geheugen heeft van alle sterrenbeelden zal ze nooit helemaal vergeten hoe je het verknald hebt.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Kreeft.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Seksuele stijl: De zelfingenomen Leeuw wil een ster worden en is net zo dramatisch in bed als in het leven. De leeuw hunkert naar herkenning en een publiek, en als je hem blijft applaudisseren zal hij je blijven bevredigen. Ze willen letterlijk en figuurlijk geaaid worden.

Deze van nature uit geboren minnaars zijn uitzonderlijk seksueel, inventief en toegewijd. Ze aanvaarden geen nee als antwoord, dus waarom zou je je druk maken? Geef toe en laat ze speciaal voor jou een Leeuw-show neerzetten.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Ram, Boogschutter, Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Wat ze opwindend vinden: Eindeloze vleierij. Vertel de magnetische Leeuw dat hij prachtig, geestig en fantastisch is in bed. Zijn libido zal omhoog schieten en je zult de aanzienlijke voordelen plukken.

Wat ze een afknapper vinden: Bazigheid. De Leeuw moet de leiding hebben, of in ieder geval denken dat hij de leiding heeft. Dus als jij je gemoedsrust waardeert kan je beter niet proberen om je Leeuw te zeggen wat hij moet doen.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Leeuw.

Maagd ( 23 augustus – 22 september)

Seksuele stijl: Iedereen denkt dat de Maagd de kuisheid zelve is, maar eigenlijk zijn ze gewoon kieskeurig. Ze vinden het leuk om te vrijen in een schone en mooie omgeving. Het zijn lieve, romantische, ordelijke minnaars die gedijen in rustige relaties en vaak liever de minder agressieve partner zijn.

Ook al zijn ze misschien geschokt als je iets stouts suggereert, stiekem zijn ze toch heel enthousiast. Verleid je Maagd dus tot dat acrobatische standje waarover je in de “Kama Sutra” hebt gelezen en zolang ze haar hamstring niet verrekt zal ze net zo gelukkig zijn als jij.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Stier, Steenbok, Kreeft, Schorpioen, Vissen

Wat ze opwindend vinden: Verse lakens, traditionele verkering, routines. Behandel ze zorgvuldig, koop delicate geschenken, lees ze poëzie voor en werk met hun kostbare, ouderwetse seksuele gevoeligheden.

Wat ze een afknapper vinden: Gooi ze niet op de grond om hen vervolgens te bespringen. Ze zijn niet geïnteresseerd in letterlijk vuil worden.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Seksuele stijl: De verfijnde Weegschaal is een intellectueel en een perfectionist. Een uitstekende bedpartner, al is hij soms een beetje afstandelijk. Dit rechtschapen sterrenbeeld benadert seks vanuit een mentaal standpunt en wordt vaak geïntrigeerd door erotica en nieuwe conceptuele benaderingen van genot.

Hij is ruimdenkend maar verfijnd, dus hij zal waarschijnlijk met alles meegaan zolang het maar niet te heftig is.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Tweelingen, Waterman, Ram, Leeuw, Boogschutter

Wat ze opwindend vinden: Een mooi ingerichte slaapkamer, het beste van alles, een avondje uit in de stad. De Weegschaal wordt opgewonden door een mooie situatie waarin hij zijn ingetogen karakter . En hij is misschien te beleefd om dat te zeggen, maar hij houdt echt van dure geschenken.

Wat ze een afknapper vinden: Geen ranzige hotelseks voor de Weegschaal. Je kunt het beste ook vermijden om je Weegschaal mee op kampeertrip te nemen of te suggereren dat hij op één of andere manier “in the wild” of “off-road” moet gaan . Weegschalen zijn niet geïnteresseerd in vrijen onder de sterren tenzij het in een luxe hut met dakraam is :).

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Weegschaal.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Seksuele stijl: Iedereen weet dat Schorpioenen freaks zijn, maar niet iedereen begrijpt dat het veeleisende freaks zijn. De mysterieuze, intense Schorpioen is misschien een geile hond, maar geeft wel de voorkeur aan celibaat boven casual seks. Ze is geïnteresseerd in transformatieve seks, niet gewoon 20 minuten missionaris.

Het moet meer zijn dan seks en liefde. Het moet een grotere verbinding zijn.

De sexy schorpioen die de uitdrukking “tinten grijs” niet begrijpt, is totaal niet geïnteresseerd in jou of richt zich volledig op jou. Zodra ze heeft besloten dat jij de ware bent laat ze je onsterfelijke liefde en duistere erotische actie zien. Als je bij een Schorpioen wilt zijn, begin dan aan je uithoudingsvermogen te werken en zet je schrap.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Kreeft, Vissen, Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Wat ze opwindend vinden: Begrip. Als je weet wat je Schorpioen-liefje leuk vindt, doe het dan voor haar. En als je nieuwsgierig bent naar bondage dan zou dit wel eens het teken kunnen zijn aan wie je hopelijk een touw en een zweep zou kunnen aanbieden. Schorpioenen zijn niet vies van wat kinky seks.

Wat ze een afknapper vinden: Neeknikkers, sufkoppen en opdringerige mensen. Als je denkt dat je de baas bent of probeert de controle te nemen, zal de Schorpioen je aan de deur zetten. Begrepen?

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Schorpioen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Seksuele stijl: Deze vurige, enthousiaste wereldreiziger zal je het gevoel geven dat je de enige persoon ter wereld bent als hij bij je in bed ligt. Maar als hij de roep van het avontuur hoort, kun je alleen nog maar genieten van het uitzicht als hij vertrekt.

Maar toch, terwijl hij bij je is heb je een geweldige tijd, want de Boogschutter is open, avontuurlijk en toegewijd aan plezier. Verwacht dat hij wellustig wordt op een nieuwe en opwindende plek. Ze behagen je en ze willen dat je ze behaagt, ze zullen alles proberen en ze zullen overal vrijen.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Ram, Leeuw, Tweelingen, Weegschaal, Waterman

Wat ze opwindend vinden: Avontuur. Laat de boogschutter je achtervolgen. Probeer speciale standjes en exotische seksuele technieken, bij voorkeur in verre oorden.

Wat ze een afknapper vinden: Voorspelbaarheid. Als je altijd wilt thuisblijven en films wilt kijken op zaterdag zal je Boogschutter schatje wegkwijnen van verveling. Laat je agenda achterwege en leg de afstandsbediening neer als je van de grond wilt komen.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Boogschutter.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Seksuele stijl: Deze jongens lijken misschien workaholics, maar als je er één naar de slaapkamer lokt laat hij je zien dat hij net zo hard speelt. De Steenbok is een van de meest gepassioneerde tekens en niemand die het weet.

Omdat de Steenbok-minnaar betrouwbaar, ambitieus en verantwoordelijk is, sublimeert hij vaak zijn seksuele verlangen. Maar onder dat professionele uiterlijk is hij klaar voor actie. Als hij opwarmt is hij aanhankelijk, recht door zee en toegewijd aan plezier. Bonus: hij heeft een groot uithoudingsvermogen.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Stier, Maagd, Kreeft, Schorpioen, Vissen

Wat ze opwindend vinden: Steenbokken voelen zich aangetrokken tot slimme, bekwame mensen. Mensen die bereid zijn om de eerste stap te zetten en het geduld hebben om ze weg te lokken van het werk met sexy kleding, een romantische maaltijd en sensuele afleiding. Ze vinden het heerlijk om vooraf afspraakjes te maken en ‘seksavonden’ te plannen.

Wat ze een afknapper vinden: Spontaniteit en weirdos. De Steenbok houdt niet van onvoorspelbare wildebrassen die zijn drukke schema onderbreken. Evenmin houdt hij zich graag bezig met een persoon die hij ongeschikt acht in het grote plan van zijn leven.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Steenbok.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Seksuele stijl: iemand kan deze excentriekelingen vastpinnen. En hoewel geen van deze waterdragers hetzelfde is, hebben ze wel één ding gemeen: hun intellectualisme. Het Waterman-libido stijgt in verhouding tot haar mentale stimulatie. Ze is bereid om alles te proberen als het interessant klinkt.

Je gereserveerde, koelbloedige Waterman minnaar begint langzaam. Maar kan in een enorm gepassioneerde staat worden gebracht, en als ze er eenmaal in zit word je overweldigd. Maar je kunt een ongrijpbare Waterman nooit helemaal bezitten, omdat ze altijd iets achterhouden.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Tweelingen, Ram, Leeuw, Boogschutter

Wat ze opwindend vinden: Gesprekken, ongebruikelijke persoonlijkheden, intellectuele bezigheden. Omdat ze weinig gewetensbezwaren hebben genieten ze van de vele slaapkameractiviteiten, van saai tot extra pervers.

Wat ze een afknapper vinden: Als je een conventioneel type bent met geen hoekje af, zal een Waterman je niet het beste van zichzelf geven. Probeer haar ook niet op te sluiten. Als de Waterman denkt dat je haar vrijheid wegneemt, is ze weg voor je het goed en wel beseft.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Waterman.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Seksuele stijl: Deze minnaar is een kameleon. Vissen is in staat om zijn stijl te veranderen naargelang jouw wensen en behoeften. Ze zijn fysiek magisch. Ze zijn emotioneel, niet intellectueel. Een Vissen liefje is niet praktisch aangelegd. Dat in combinatie met hun liefdevolle aard, enthousiasme voor alles wat lichamelijk is en hun natuurlijke empathie maakt hen getalenteerd in het behagen van anderen en het ontvangen van plezier.

Wat ondeugend is voor een ander teken lijkt gewoon leuk voor Vissen. Ze benaderen slaapkameravonturen met een open geest en een open hart, steeds verwachtend dat je tijd samen fantastisch zal zijn.

Seksueel compatibele sterrenbeelden: Schorpioen, Kreeft, Stier, Maagd, Steenbok

Wat ze opwindend vinden: Als jij blij bent, is hij blij, dus zorg ervoor dat je je waardering toont. Omdat ze dromers zijn worden Vissen vaak opgewonden door fantasiespellen, dus trek dat verpleegster uniform aan en begin met je onderzoek.

Wat ze een afknapper vinden: Speel het niet cool met je Vissen liefje, anders verliest hij zijn libido. Een Vissen-partner moet een antwoord krijgen in bed.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Vissen.

pinterest-hidden

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *