Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

ram-seizoen

Wat Ram Seizoen 2023 betekent voor elk Sterrenbeeld

Hey daar! De lente is hier en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe beginnen! Het is zo’n geweldig seizoen omdat de bloemen beginnen te bloeien en alles tot leven komt na een lange, koude winter. Het voelt echt als een frisse start, dus het is geen verrassing dat het ook het astrologische nieuwe jaar markeert. En het beste nieuws? Als je doelen voor 2023 niet helemaal lekker zijn begonnen, dan is dit het perfecte moment om ze te herzien, nieuwe te maken en een frisse start te maken. Misschien heb je nog nooit gehoord van het astrologische nieuwe jaar, maar geen zorgen! We hebben alle informatie die je nodig hebt om er het beste van te maken, en we delen het hieronder met je.

Wat is het astrologische nieuwjaar?

De meeste mensen denken aan nieuwjaar als iets dat in januari plaatsvindt. Maar hoe cool is het om te weten dat het nieuwe jaar in de astrologie eigenlijk pas in maart begint! Vergeet het kalendernieuwjaar, want dit is het perfecte moment om te reflecteren, te groeien en nieuwe doelen te stellen. Dus denk na over wat je het komende jaar wilt bereiken en maak de intenties die nodig zijn om jouw dromen waar te maken. Maar wacht, er is meer! De dag na het astrologische nieuwe jaar is er een nieuwe maan in Ram. Dit is een krachtig moment om jouw intenties te zetten en te manifesteren wat je wilt in je leven. Laat deze nieuwe start jou inspireren om te groeien en te evolueren. Jij hebt de kracht om jouw dromen en doelen waar te maken, dus ga ervoor en maak dit jaar het beste jaar ooit!

Wanneer is het astrologisch nieuwjaar?

Het begin van een nieuwe cyclus vindt elk jaar plaats tijdens het Ram seizoen. Als eerste teken van de dierenriem is de Ram degene die het startschot geeft voor een gloednieuw astrologisch jaar. Het is net als het dierenriemwiel – de Ram is de eerste en Vissen is de laatste. Wanneer we elk teken van de dierenriem doorlopen en eindigen bij Vissen, is de cirkel rond en beginnen we opnieuw. Het is een beetje zoals wanneer we december bereiken en elke maand hebben doorlopen – we beginnen opnieuw met januari.

Vissen voelt zich slaperig en dromerig, dus de krachtige en luide Ram fungeert als een soort wake-up call die ons een nieuwe cyclus inluidt. Het is een tijd van vernieuwing en revitalisatie, waar we de kans krijgen om opnieuw te beginnen en onze doelen opnieuw te evalueren. Het Ram seizoen vindt elk jaar plaats wanneer de zon rond 21 maart het teken binnengaat, en in 2023 gebeurt dat op 20 maart.

Het is eigenlijk heel passend dat het astrologische jaar begint met het Ram-seizoen, omdat het samenvalt met de lente-equinox, oftewel het officiële begin van de lente. Na lange, koude, grijze winterdagen markeert de komst van een nieuw seizoen een frisse start – de dagen worden langer, de zon begint weer te schijnen en de bloemen beginnen te bloeien. Het is een prachtige tijd om onze intenties te zetten en ons voor te bereiden op een nieuw begin.

Wat zal dit astrologische nieuwe jaar brengen?

Elk jaar zijn er enkele belangrijke astrologische gebeurtenissen die het thema van het jaar bepalen. In 2023 zijn er vier belangrijke verschuivingen die de astrologische sfeer van het jaar zullen beïnvloeden. 

  • De eerste was al op 7 maart, toen Saturnus verhuisde naar Vissen. Hoewel Saturnus al sinds 2020 in Waterman stond, is deze verschuiving nog steeds een grote verandering voor dit jaar. 
  • Op 20 april begint de Ram/Weegschaal eclipsreeks, die ook een belangrijke verschuiving zal brengen. 
  • Op 16 mei gaat Jupiter naar Stier, wat gunstig is voor financiële groei en materiële zaken. 
  • Op 28 oktober eindigt de Stier/Schorpioen eclipsreeks en wordt er een periode van stabiliteit verwacht.

Een andere belangrijke factor om op te letten is Mercurius retrograde. Dit gebeurt drie tot vier keer per jaar en hoewel het niet zo belangrijk is als sommige van de andere grote verschuivingen, kan het je een idee geven van wat je kunt verwachten tijdens het jaar. In 2023 zal Mercurius retrograde gaan in aardetekens, wat betekent dat thema’s als geld en financiën, grenzen en discipline naar voren komen. 

Maar onthoud, om erachter te komen hoe deze verschuivingen jou persoonlijk zullen beïnvloeden, is het belangrijk om te kijken waar ze zich voordoen in je geboortehoroscoop. Blijf alert en geïnformeerd, en bereid je voor op een jaar van verandering en groei.

Hoe zal dit astrologische nieuwe jaar jou beïnvloeden?

Elk jaar heeft een aantal belangrijke astrologische gebeurtenissen die de toon zetten voor het komende jaar. In 2023 zijn er een aantal die je niet wilt missen! Zo is Saturnus bijvoorbeeld net verhuisd naar Vissen, wat voor veel mensen een grote verandering betekent. Saturnus blijft meestal ongeveer twee tot drie jaar in een teken, dus je kunt verwachten dat de komende jaren gericht zullen zijn op thema’s die verband houden met het huis waar Saturnus zich bevindt in je geboortehoroscoop. Maar maak je geen zorgen, Saturnus krijgt soms een slechte reputatie. Hoewel het misschien moeilijk kan lijken, moedigt deze planeet je aan om te werken aan lange termijn doelen en zal het je uiteindelijk voorbereiden op succes in de toekomst.

De eclipsen die in 2023 naar Ram en Weegschaal gaan, zullen ook voor grote veranderingen zorgen, vooral in de huizen van je horoscoop die te maken hebben met onafhankelijkheid, creativiteit en romantiek. Dit zal vooral van invloed zijn op mensen met de tekens Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok. Als je een van deze tekens hebt, kan het zijn dat je een aantal onverwachte wendingen in je leven ervaart.

Maar er is ook goed nieuws! Jupiter gaat in 2023 naar Stier, wat betekent dat je veel groeimogelijkheden hebt en je grenzen kunt verleggen. Dit is het tegenovergestelde van Saturnus, die de neiging heeft om te beperken en grenzen te stellen. Met Jupiter in Stier kun je echter het gevoel hebben dat je wat tegenwerking ondervindt, aangezien Stier een aards teken is en Jupiter meer gericht is op uitbreiding.

Dus als je het gevoel hebt dat je het nieuwe jaar traag bent begonnen, heb je nu een nieuwe kans om opnieuw te beginnen met het begin van het Ram-seizoen en de lente-equinox. Vergeet niet dat als je wilt weten hoe deze astrologische gebeurtenissen van invloed zijn op jouw persoonlijke horoscoop, je deze moet controleren en zien waar ze zich voordoen. Laten we dit jaar beginnen met een frisse start en onze doelen voor de toekomst in het oog houden!

Wat staat je te wachten? Klik hier om naar een sterrenbeeld te springen: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen.

Ram Seizoen Horoscopen maart – april 2023

Ram

Hallo daar Ram, welkom bij het begin van een nieuw seizoen! De zon begint aan een nieuwe reis rondom de aarde en jij hebt de beste energie aan je zijde om mee te gaan. De Aries Nieuwe Maan op 21 maart zal je motiveren en je de richting geven die je nodig hebt. Als jouw verjaardag binnen 3 dagen van deze nieuwe maan valt, dan heb je het hele jaar door toegang tot deze ongelooflijke, kansenzoekende energie. Gebruik het om de kansen te vinden die je zoekt, want alles is mogelijk!

In april, op de 5e, zal de Weegschaal Volle Maan zaken van het hart aanraken. Dit kan ertoe leiden dat je eindelijk een belangrijke beslissing neemt over een relatie in je leven, of dat je juist een diepere band ontwikkelt met iemand die je dierbaar is. Wie weet was de persoon die je al die tijd zocht er wel al die tijd.

Op 23 maart maakt Pluto ook een zeldzame stap naar Waterman, wat de energie in ons kosmisch veld zal veranderen. Pluto in Waterman kan leiden tot veranderingen in jouw netwerk en gemeenschap. Als je een project wilt lanceren, kan jouw netwerk jouw meest waardevolle bezit blijken te zijn.

Het einde van het Ram-seizoen wordt gemarkeerd door een geweldige Zonsverduistering op 19 april. Deze Zonsverduistering brengt een van de beste manifestatie-energieën van het jaar met zich mee, dus zet jouw wensen uit in het universum en kijk hoe de dingen op één lijn komen om vooruit te gaan.

Er heerst het hele seizoen fantastische en zeer creatieve energie, dus maak er gebruik van. Als jouw verjaardag dicht bij de Zonsverduistering van 19 april valt, dan wordt het komende jaar voor jou een zeer creatief jaar en zul je waarschijnlijk veel van jou

Stier

Hey daar Stier! Het is bijna tijd voor het Ram-seizoen en er is een krachtige nieuwe maan op komst op 21 maart. Deze maan is geweldig voor een frisse start en het nemen van actie als je je een beetje down voelt. Het kan je helpen om de bal aan het rollen te krijgen en stappen te zetten om te bereiken wat je wilt in het leven. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe baan of kansen, is dit het perfecte moment om actie te ondernemen. En zelfs als je slechts kleine stappen zet, kunnen deze toch helpen om het meeste uit de nieuwe energie te halen.

Pluto beweegt zich ook naar het luchtteken Waterman, wat een extra speciale energie met zich meebrengt. Het kan voelen alsof je een lange transformatiereis hebt afgerond en klaar bent voor iets nieuws. En als we april binnengaan, worden we verwelkomd met een prachtige Volle Maan in Weegschaal op 5 april. Deze maan brengt helende energieën met zich mee en herinnert ons eraan terug te keren naar onze staat van heelheid.

Op 19 april hebben we een oogverblindende zonsverduistering in Ram die enkele van de mooiste, meest frisse en inspirerende energieën met zich meebrengt. Dit is de perfecte tijd om nieuwe zaadjes te planten en verder te gaan met wat je hebt gepland.

Maar we moeten ons ook voorbereiden op Mercurius die retrograde gaat net voordat het Stier-seizoen begint. Dus het is beter om actie te ondernemen in het begin van het Ram-seizoen omdat we aan het einde even op adem moeten komen van alle energie-updates.

Kortom, het Ram-seizoen biedt veel voorwaartse momentum en nieuwe kansen. Dus als je voelt dat je vastzit, gebruik dan deze energie om vooruit te gaan en te creëren wat je wilt. Veel succes!

Tweelingen

Hey daar Tweelingen!

Goed nieuws: Mars verlaat eindelijk jouw sterrenbeeld op 26 maart! Hij heeft sinds augustus 2022 in jouw hoek van de dierenriem doorgebracht en heeft waarschijnlijk invloed gehad op jouw motivatie en energieniveau. Maar nu hij vertrekt, zul je merken dat er een gevoel van afsluiting en oplossing komt voor dingen in je leven die onaf of onzeker aanvoelden.

Bovendien hebben we op 21 maart de nieuwe maan van de Ram, die ons golven van frisse energie brengt en ons inspireert om anders te denken en nieuwe projecten te starten. Dus, als er iets is dat je wilt creëren of wilt doen, is dit het moment om in actie te komen! De creatieve energie is hoog en er is geen betere inspiratie dan deze nieuwe maan om je te motiveren.

Als we april ingaan, worden we begroet met de volle maan van Weegschaal op de 5e. Omdat deze volle maan in een mede-luchtteken valt, zul je de helende vibraties rond deze volle maan voelen. Het kan zijn dat je een genezing ervaart in een relatie of dat je je meer bewust wordt van hoe je je gedraagt ​​bij anderen.

Maar wacht, er is meer! Na deze volle maan komen we in het Eclips-seizoen. Eclipsen zijn altijd een zeer transformerende tijd en de eerste eclips is een zonsverduistering bij nieuwe maan in het teken Ram. Met een piek op 19 april heeft deze nieuwe maan zonsverduistering fantastische energie voor het manifesteren en stellen van intenties. Dus, als er ooit een tijd was om te focussen op wat je wilt en er naar toe te werken, dan is het nu!

Dus Tweelingen, geniet van de frisse energie en laat je inspireren om nieuwe projecten te starten en je doelen te manifesteren tijdens deze kosmische verschuivingen. Het universum staat achter je!

Kreeft

Hey Kreeft, ben je klaar voor wat kosmische energie? Op 26 maart komt Mars in jouw teken, wat je een flinke energieboost zal geven en je zal helpen om beter georganiseerd te worden. Misschien voel je de behoefte om je motivaties opnieuw af te stemmen of om na te denken over wat je echt drijft. En de nieuwe maan van Ram op 21 maart is de perfecte tijd om nieuwe zaadjes te planten en te overdenken wat je graag wilt realiseren. Met Mars in jouw hoek van de dierenriem, ben je in een van de beste posities om deze Ram-seizoenen echt alles uit de kast te halen en dingen voor elkaar te krijgen!

Als we april binnenstappen, zullen we begroet worden door de volle maan van Weegschaal op de 5e. Deze maan zal sterke helende energie met zich meebrengen en we kunnen waarschijnlijk een doorbraak ervaren in onze persoonlijke groei en genezing. Het kan zijn dat je jezelf meer bewust wordt van bepaalde gedragspatronen in relaties, of dat je eindelijk de wonden uit het verleden kunt verzachten.

Maar dat is nog niet alles, want we komen in het Eclips-seizoen terecht na deze volle maan! De eerste eclips van het seizoen, op 19 april, zal een Zonsverduistering bij Nieuwe Maan zijn en zal een zeer krachtige energie met zich meebrengen. Dit opent de deur naar nieuwe kansen en een nieuw begin. Met deze eclips zullen we ons vermogen om te manifesteren versterken en kunnen we ons richten op het realiseren van onze dromen. Dus, Kreeft, laat je inspireren en zet deze kosmische energie aan het werk om je doelen te bereiken!

Leeuw

Hey Leeuw, heb je er ooit bij stilgestaan hoeveel gedurfde, vurige energie er aan jouw kant van de astrologische kaart staat dit seizoen? Met zoveel positieve vibes om je heen, zal je aan het einde van Ram-seizoen absoluut stralen als nooit tevoren. 

De Nieuwe Maan van Ram op 21 maart brengt golven van nieuwe energie met zich mee, waardoor je anders gaat denken en je creatieve geest de vrije loop kan laten gaan. Dit is het perfecte moment om nieuwe intenties te stellen en je doelen te stellen voor de rest van het jaar! 

De Pluto-transitie in Waterman opent deuren naar nieuwe relaties en machtige mensen die jou kunnen inspireren. Maar wees ook voorzichtig en kieskeurig met wie je omgaat. Pluto is tenslotte de planeet van macht en kan soms wat intens zijn. 

De Volle Maan van Weegschaal op 5 april zal prachtige helende energie uitstralen, vooral voor zaken van het hart. Het Eclips-seizoen begint vervolgens op 19 april met de Zonsverduistering in Ram. Dit is jouw kans om jouw manifestatiekrachten naar voren te brengen en te manifesteren wat je echt wilt in het leven. Maak je klaar voor een seizoen vol potentieel en mogelijkheden, Leeuw!

Maagd

Hé Maagd, het Ram-seizoen gaat gepaard met een Nieuwe Maan op 21 maart en deze brengt de helderste en meest frisse energie die we het hele jaar zullen ervaren. Dit is het moment om nieuwe inspiratie in je leven te brengen, veranderingen aan te brengen en je ruimte op te frissen. 

De verschuiving van Pluto naar Waterman op 23 maart is ook een bijzondere gebeurtenis die ons kan helpen langlopende kwesties op te lossen en af te sluiten. Houd dus goed in de gaten welke thema’s er rond deze tijd bij je opkomen. 

De Weegschaal Volle Maan op 5 april heeft krachtige helende energie die je kunt gebruiken om zaken van het hart te herstellen en de banden met je dierbaren te verdiepen. Als je het goed wilt maken met iemand of je opnieuw wilt verbinden met iemand uit het verleden, is deze Volle Maan een geweldige kans. Het Eclips-seizoen begint na deze Volle Maan en dit is altijd een transformerende tijd. Eclipsen hebben de neiging om ons te brengen waar we moeten zijn en kunnen plotselinge veranderingen brengen om ons te helpen daar te komen. 

De zonsverduistering van 19 april bij de nieuwe maan in de Ram zal ons waarschijnlijk mooie kansen en zegeningen brengen. Zorg ervoor dat je bewuste intenties maakt en manifesteer wat je wilt bereiken. Het Universum zal je steunen!

Weegschaal

Hey Weegschaal, als het tegenovergestelde teken van de Ram, ben je altijd nauw verbonden met het Ram-seizoen en de frisse energie die het met zich meebrengt. Op 21 maart brengt de nieuwe maan van de Ram een fantastische frisse energie in je leven die je kan inspireren tot nieuwe ideeën of nieuwe creatieve visies. Dit kan je zelfs motiveren om nieuwe mensen te ontmoeten of jezelf op een nieuwe manier in de kijker te zetten.

Maar er gebeurt nog meer! Op 23 maart verhuist Pluto voor het eerst in ons leven naar Waterman. Hoewel deze verschuiving maar een paar maanden duurt, zal het ons genoeg voorproefjes geven van wat ons te wachten staat. Als mede-luchtteken zul je de bewegingen van Pluto door Waterman voelen en is het belangrijk om op te letten voor eventuele machtsverschuivingen of waar je je macht vasthoudt, aangezien Pluto hier op persoonlijk vlak nauw mee verbonden is.

Wanneer we april binnenstappen, worden we begroet met een Volle Maan in jouw teken! De Weegschaal Volle Maan op 5 april draagt prachtige helende energie met zich mee, helpt je hart te openen en kan je misschien op een nieuwe manier aan het denken zetten over gezondheidsproblemen. Het is de perfecte tijd om liefde en acceptatie voor je lichaam te voelen en misschien ontvang je wel een ontroerend geschenk van een vriend of geliefde dat je herinnert aan je kracht en innerlijke uitstraling.

Maar de energie stopt hier niet. Na deze zachte Volle Maan energie worden we begroet met een heldere, gedurfde zonsverduistering op 19 april die zeer transformerend kan zijn en plotseling nieuws in je wereld kan brengen. Zorg ervoor dat je bewuste intenties maakt, want wat je manifesteert of aan het Universum geeft, zal worden vergroot. Wees klaar voor mooie kansen en zegeningen die op je pad kunnen komen. De zonsverduistering is een krachtig moment om te mediteren en je te richten op wat je wilt manifesteren in je leven. Denk na over wat je wilt bereiken en wat je nodig hebt om daar te komen. Het universum is altijd klaar om je te ondersteunen, dus wees niet bang om je dromen en doelen uit te spreken. Laat de energie van deze zonsverduistering je inspireren om te geloven in jezelf en in de kracht van het universum om je te helpen bij het bereiken van je hoogste potentieel. Het is een tijd van verandering en groei, dus omarm het met open armen en laat jezelf stralen!

Schorpioen

Als Schorpioon sta je klaar om te profiteren van de creatieve energie van het Ram-seizoen, dat veel nieuwe kansen en ideeën met zich meebrengt. Je zult waarschijnlijk verandering ervaren en nieuwe inspiratie vinden onder de Nieuwe Maan van de Ram op 21 maart. Deze maan opent een nieuwe deur voor jou en geeft je de kans om stappen te zetten in een nieuwe richting. Daarnaast gaat Pluto op 23 maart naar Waterman, wat het begin van een geheel nieuwe cyclus betekent. Aangezien Pluto je heersende planeet is, zul je de impact hiervan meer voelen dan anderen. Deze nieuwe cyclus gaat over hoe we onze persoonlijke kracht kunnen versterken en hoe we ons kunnen verbinden met anderen.

In april hebben we de Weegschaal Volle Maan die helende energie met zich meebrengt en zaken van het hart kan raken. Als je een pijnlijke relatiebreuk hebt gehad, kan deze Volle Maan je helpen om rust te vinden of misschien zelfs de behoefte om de zaken voor eens en voor altijd op te lossen. En dan is het tijd voor het Eclips-seizoen. De eerste Eclips van het seizoen is een Aries Zonsverduistering op 19 april. Dit is een krachtige verduistering voor het stellen van intenties. De creatieve energie zal op een ongekend hoogtepunt zijn, dus weet dat alles mogelijk is! Zorg ervoor dat je bewuste intenties maakt, want deze zullen worden vergroot en je kunt mooie kansen verwachten. Dit is een tijd van verandering en groei, dus wees klaar om te bloeien en te groeien.

Boogschutter

Hey Boogschutter, ben je klaar voor een krachtig en inspirerend Ram-seizoen? De start van dit seizoen brengt wat gedurfde en frisse energie waar jouw vurige aard helemaal van gaat schitteren! 

De Nieuwe Maan in Ram op 21 maart opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en brengt fantastische energie voor het stellen van intenties en het nemen van stappen om onze doelen te bereiken. Het is tijd om actie te ondernemen en je dromen waar te maken! 

Na deze nieuwe maan gaat Pluto voor het eerst in ons leven naar Waterman, wat de weg vrijmaakt voor een nieuwe cyclus die de komende decennia zal plaatsvinden. Dit brengt nieuwe kansen om je persoonlijke kracht te versterken en je te verbinden met anderen.

Op 5 april hebben we de Volle Maan in Weegschaal, die een helende energie met zich meebrengt, vooral op het gebied van relaties. Het kan zijn dat je relatieproblemen hebt die om aandacht vragen, maar het kan ook zijn dat deze Volle Maan juist een nieuwe liefde op je pad brengt! 

Dan komt het Eclips-seizoen, een transformerende tijd die je klaarstoomt voor nieuwe mogelijkheden. De eerste Eclips is de Ram Nieuwe Maan Zonsverduistering op 19 april, een krachtige tijd voor een nieuw begin. Deze verduistering brengt zeer creatieve energieën met zich mee en brengt waarschijnlijk nieuwe kansen en mogelijkheden die je niet had verwacht. Zorg ervoor dat je bewuste intenties maakt, want wat je aan het Universum geeft, zal worden vergroot. Het is tijd om te schitteren, Boogschutter!

Steenbok

Hé, goed nieuws Steenbok! De nieuwe maan van Ram op 21 maart markeert niet alleen het begin van het seizoen, maar ook een krachtige tijd om je doelen en dromen te realiseren. Het Universum staat aan jouw kant en je hebt de energie en het vertrouwen om te manifesteren wat je wilt. Dus, neem de tijd om na te denken over wat je echt wilt en ga ervoor!

Maar, er is nog meer goed nieuws voor jou. Pluto, die sinds 2008 in Steenbok was, is op 23 maart verhuisd naar Waterman. Dit betekent dat hoewel Pluto nog steeds in en uit jouw teken zal bewegen, je een gevoel van opluchting en voltooiing zult ervaren. Pluto heeft hard gewerkt om elk aspect van je leven te transformeren, en nu voel je de oplossing en het einde van die reis. Als je meer wilt weten over deze kosmische gebeurtenis, kun je hier terecht.

En het wordt alleen maar beter, want als we april ingaan, hebben we de Volle Maan van Weegschaal op 5 april, die krachtige helende energieën met zich meebrengt. Dit is een geweldige tijd om je zorgen en angsten los te laten en te ontdekken hoe sterk en capabel je eigenlijk bent. Na de Volle Maan gaan we het Eclips-seizoen in! En de zonsverduistering van de nieuwe maan in Ram op 19 april zal waarschijnlijk enkele nieuwe deuren voor je openen. Dus, houd je ogen en geest open voor nieuwe kansen en mogelijkheden die voor jou in petto zijn.

Waterman

Hallo Waterman! Het Ram-seizoen brengt grote veranderingen voor jou, want Pluto betreedt jouw teken en zal daar de komende jaren blijven. Pluto is de planeet van transformatie en persoonlijke kracht, dus bereid je voor op een krachtige nieuwe fase in jouw leven. Het kan moeilijk zijn om te voorspellen wat er precies zal gebeuren, maar weet dat deze veranderingen je de kans bieden om te herboren te worden en jezelf opnieuw uit te vinden. Laat Pluto jou leiden naar wie je altijd al wilde zijn.

Laten we nu teruggaan naar de Aries Nieuwe Maan op 21 maart. Deze nieuwe maan zit vol energie voor het stellen van intenties en het brengen van nieuwe mogelijkheden op jouw pad. In het Ram-seizoen barst het van de energie, dus blijf openstaan voor de mogelijkheden die op jouw weg komen.

De Volle Maan van Weegschaal op 5 april bevat krachtige helende energie, vooral op het gebied van ons hart en onze relaties met anderen. Dit kan jou helpen om sterker en capabeler te voelen dan je ooit had gedacht en om de zorgen en angsten die in jouw hoofd spelen te herstellen.

En dan begint het Eclips-seizoen! Dit is altijd een transformerende tijd, en de eerste eclips is een nieuwe maansverduistering van Ram op 19 april. Deze verduistering bevat zeer creatieve energie die jou kan helpen jouw creaties te manifesteren en in de wereld te zetten. Dit is de perfecte tijd om actie te ondernemen voor de dingen die je wilt doen.

Dus Waterman, laat het Ram-seizoen jou inspireren en gebruik de kosmische energieën om jouw doelen en dromen te verwezenlijken. Vertrouw erop dat het Universum aan jouw kant staat en dat jij klaar bent voor de veranderingen die op jouw pad komen. Veel succes!

Vissen

Hey daar, Vissen! Het Ram-seizoen gaat van start met de Nieuwe Maan van Ram op 21 maart. Deze maan staat in het teken van een frisse start en nieuwe beginnen. De energie is krachtig en kan je motiveren om nieuwe inspiratie te vinden en stappen te zetten richting je doelen en dromen. Vergeet niet dat zelfs de kleinste stapjes kunnen tellen onder deze energie!

Maar er staat nog meer op de planning voor jou deze maand. Pluto, de planeet van dood en wedergeboorte, betreedt voor het eerst in ons leven het teken Waterman. Dit is een bijzondere gebeurtenis omdat Pluto ongeveer 20 jaar in elk teken van de dierenriem verblijft. Dit kan een nieuwe cyclus creëren waar je mee kunt werken, en voor jou persoonlijk kan het betekenen dat je in contact komt met machtige mensen die je kunnen helpen je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Na de nieuwe maan hebben we de volle maan van Weegschaal op 5 april. Deze maan bevat helende energieën die emoties kunnen losmaken rond zaken van het hart of een passieproject waaraan je hebt gewerkt. Het kan zijn dat je iets moet afronden of oplossen onder deze volle maan.

En dan betreden we het Eclips-seizoen! De eerste eclips is een Nieuwe Maan Zonsverduistering op 19 april, en bevat zeer creatieve energieën die de deur kunnen openen naar nieuwe mogelijkheden en inspiraties. Dit is een krachtige nieuwe maansverduistering om intenties te stellen en te zien hoe het Universum zich uitlijnt om ze waar te maken.

Dus, Vissen, gebruik deze energieën om je doelen te bereiken en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Zelfs kleine stappen kunnen een groot verschil maken!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *