Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Wat is je beste kwaliteit in een relatie volgens je sterrenbeeld?

Een langdurige toegewijde relatie fris en spannend houden is geen sinecure. Na een tijd bij dezelfde persoon te zijn, daalt de romantiek en worden hun gebreken meer en meer zichtbaar. Kleine dingen waarvan je toen dacht dat ze schattig waren toen je ze voor het eerst ontdekte, kunnen nu ineens op je zenuwen beginnen werken.

En toch blijf je hem graag zien en hou je van hem! tja,… je partner is ook maar een mens.

Naarmate hun gebreken duidelijker worden, worden hun positieve eigenschappen ook versterkt.

Als je elkaar op een dieper niveau leert kennen merk je dat er minstens één eigenschap is die van je partner de ware kan maken. Het is die speciale eigenschap die jullie weer bij elkaar brengt na een ruzie of tegenslag.

Astrologie is misschien geen exacte wetenschap en ik begrijp het volledig als je er niet van overtuigd bent dat de positie van hemellichamen ons iets kan vertellen over dingen hier op aarde. Maar het bestuderen van de dierenriem kan echter enkele onverwachte dingen over je persoonlijkheid en liefdesleven onthullen.

Keer op keer lijken onze horoscopen griezelig perfect. Dus waarom niet naar onze sterrenbeelden kijken om inzichten te krijgen over deze belangrijke relatiekenmerken?

Sterrenbeeld Ram

Kwaliteit: Energiek

De beste eigenschap van dit levendige vuurteken in een relatie is hun grenzeloze energie. Degenen die zijn geboren onder het Sterrenbeeld Ram zijn verre van Couch Patatoes. Ze staan bekend om hun nieuwsgierigheid en passie. De hoge energie kan in sommige gevallen uitputtend zijn, maar in een langdurige relatie kan deze energie en passie de romantiek en opwinding levendig houden. Een Ram zal nooit de vlam in jullie relatie laten uitdoven, het maakt niet uit hoeveel jaar ze met dezelfde persoon samen zijn.

Sterrenbeeld Ram past dan ook goed samen met een Boogschutter, Leeuw of Tweelingen. Lees hier waarom.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over sterrenbeeld ram.

Sterrenbeeld Stier

Kwaliteit: Sensueel

Een persoon die geboren is onder het sterrenbeeld Stier is altijd op zoek naar plezier. In een langdurige relatie kan de partner veel profijt hebben van hun sensuele aard. De stier houdt ervan om te genieten van alle dingen die de zintuigen scherp houden. Je kunt er dus op vertrouwen dat je liefdesleven door de jaren heen behoorlijk sexy blijft. Samen een lekker warm bubbelbad nemen, lekkere diners en romantische vakanties. Of een beetje chocolade, aardbeien en slagroom in het voorspel zijn allemaal gebruikelijk. Een stier is een aanhankelijke minnaar en zeer betrouwbaar. Soms kan deze betrouwbaarheid veranderen in koppigheid en kunnen ze een beetje de stijfkop uit hangen! Maar als hij zich éénmaal heeft gehecht aan een persoon wordt de relatie serieus genomen.

Een Stier gaat goed samen met iemand die geboren is onder het sterrenbeeld Maagd, Kreeft, Steenbok of Vissen. Lees hier waarom

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Stier.

Sterrenbeeld Tweelingen

Kwaliteit: Communicatief

Ze hebben wel meerde kwaliteiten te bieden (dankzij hun dubbele aard), dus het is vrij moeilijk om slechts één kwaliteit te kiezen. Een spraakzame tweeling kan gemakkelijk charmant zijn, maar na een tijdje samen te zijn met dit teken zul je je realiseren dat het hun toewijding aan communicatie is die hen tot zulke uitstekende partners maakt. Communicatie is de sleutel tot dit teken, die het gelukkigst is wanneer hij ideeën en ervaringen deelt met een andere persoon. De partner van een persoon met het sterrenbeeld Tweelingen zal zich nooit vervelen, maar ze moeten ervoor zorgen dat ze geen discussie vermijden of een Tweelingen persoon gaan buitensluiten. Ze moeten dicht bij hun romantische partner staan en geheimen delen.

Een persoon met het sterrenbeeld Tweelingen past het best samen met Weegschaal, Waterman, Leeuw of Ram. Lees er hier meer over.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het Sterrenbeeld Tweelingen.

Sterrenbeeld Kreeft

Kwaliteit: empathie

Een mysterieus waterteken. Iemand die als Kreeft geboren is zal een loyale partner zijn, maar hun kwaliteit ligt in hun vermogen om zich in te leven in een romantische partner. Gedurende de ups and downs in het leven kan je erop rekenen dat een kreeft bij je is, waar je ook gaat en wat je ook doet, een kreeft staat altijd klaar met een glimlach. Een persoon die geboren is onder het sterrenbeeld Kreeft is zelf emotioneel en intuïtief, dus wat je ook voelt, ze hebben het zeker eerder gevoeld. Je moet zeker geen schrik hebben om levenservaringen te delen met elkaar.

Sterrenbeeld Kreeft past het beste samen met Stier, Schorpioen, Maagd of Vissen. Lees hier waarom.

Klik hier voor en gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld Kreeft.

Sterrenbeeld Leeuw

Kwaliteit: genereus 

Het meest genereuze sterrenbeeld met een groot hart. Ze zijn loyaal, betrouwbaar, charmant en oprecht. Ze hebben tal van aantrekkelijke kwaliteiten die ervoor zorgen dat ze nooit lang alleen zijn. Maar dankzij hun kracht en hun aard zijn ze altijd blij om een leidende rol op zich te nemen als het gaat om helpen van een vriend of geliefde. Ze zullen het graag voor je opnemen, maar houd er rekening mee dat ze veel aandacht nodig hebben.

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw passen het beste samen met Tweelingen Ram of Boogschutter. Lees hier waarom.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het Sterrenbeeld Leeuw.

Sterrenbeeld Maagd

Kwaliteit: zorgzaam

Personen met het sterrenbeeld Maagd zijn meestal georganiseerd en zijn goed in het oplossen van problemen. Ze zetten zich in voor een taak en voltooien deze methodisch. Dit maakt van hen uitstekende partners, want als je het geluk hebt om de liefde van een Maagd te verdienen zullen ze voor je zorgen en proberen ze jullie beide levens te verbeteren. Dit aardeteken geniet van de stabiliteit van een langdurige relatie. Ze vinden het leuk om voor een andere persoon nodig te zijn. Hoewel ze niet altijd hun gevoel verbaal uitdrukken, zullen ze hun liefde tonen door doordachte, vriendelijke en ondersteunende handelingen. Je verjaardag zal niet vergeten worden als je samen bent met een lieve Maagd.

Ze gaan het beste samen met Sterrenbeeld Stier, Steenbok of Kreeft. Lees er hier meer over.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over Sterrenbeeld Maagd.

Sterrenbeeld Weegschaal

Kwaliteit: Eerlijkheid

Weegschaal heeft behoefte aan gelijkheid en harmonie in hun leven. Zoals de ene schaal de andere nodig heeft om het gewicht in evenwicht te houden, is het belangrijk dat een weegschaal deel uitmaakt van een partnerschap. Je zult altijd een eerlijkheid ervaren met een weegschaal-minnaar. Ze zullen doen wat ze kunnen om hun geliefde gelukkig te houden en de harmonie thuis te handhaven.

Weegschaal gaat het beste samen met Sterrenbeeld Waterman, Tweelingen of Boogschutter. Klik hier voor meer uitleg

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over Sterrenbeeld Weegschaal.

Sterrenbeeld Schorpioen

Kwaliteit: Seksualiteit

De gepassioneerde aard en het verlangen naar intimiteit van de Schorpioen maakt rollen tussen de lakens met dit waterteken extra heet. Het vertrouwen dat ze delen met hun partner in een langdurige relatie zorgt ervoor dat dit sexy teken zich kan openstellen. Schorpioenen houden hun partners scherp, en niet alleen met hun humor, maar met hun neiging om hun gevoelens te uiten. Samenleven met een Schorpioen kan een emotionele achtbaan meebrengen, maar zoek naar de glinsters in hun ogen, en je weet dat date night behoorlijk stomend kan worden.

Schorpioenen passen het beste samen met sterrenbeeld Vissen, Steenbok of Kreeft. Lees er hier meer over.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over sterrenbeeld Schorpioen.

Sterrenbeeld Boogschutter

Kwaliteit: Optimistisch

Boogschutters houden van het leven en van reizen, en eens als je het hart van een boogschutter hebt veroverd zijn ze geweldige partners. Een boogschutter is altijd onafhankelijk en avontuurlijk en zal je leven vullen met uitbundigheid en positiviteit. Hoe moeilijk de dingen ook worden, ze zullen altijd een positieve invalshoek hebben om hun geliefde verder te helpen. Door altijd alles langs de positieve kant te bekijken kunnen ze het beste in mensen zien en durven ze meer risico’s te nemen, wat zal leiden tot een opwindend leven voor degene die geboren zijn onder het teken Boogschutter en hun partner.

Het sterrenbeeld Boogschutter past het beste bij Sterrenbeeld Leeuw, Ram, Weegschaal of Waterman. Lees hier waarom.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over Sterrenbeeld Boogschutter.

Sterrenbeeld Steenbok

Kwaliteit: Zelfvertrouwen

Mensen met het sterrenbeeld Steenbok hebben veel zelfbeheersing en discipline. Deze eigenschappen maken van hen goede zakenpartners en uitstekend in het behalen van doelen en deadlines. In een langdurige relatie kunnen deze vaardigheden je ook als koppel succes brengen. Ze nemen een relatie altijd heel serieus. Ze geloven in zichzelf en hun mogelijkheden en ze willen dat je trouw bent aan jezelf.

Steenbok past het beste bij Stier, Vissen, Maagd en Schorpioen. Lees hier waarom.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over Sterrenbeeld Steenbok.

Sterrenbeeld Waterman

Kwaliteit: onafhankelijkheid

Een Waterman is op veel manieren onafhankelijk van zijn persoonlijke stijl, creatieve geest, de manier waarop hij denkt en zelfs hoe hij zijn tijd graag doorbrengt. Ze kunnen verlegen zijn, maar stellen zich open voor iemand die ze vertrouwen. Een Waterman zal zijn partner intellectueel stimuleren en emotioneel op z’n tenen houden. Ze dansen zeker op het ritme van hun eigen drum, die hun partner in de komende jaren zal waarderen.

Waterman gaat het beste samen met Sterrenbeeld Tweelingen, Weegschaal of Boogschutter. Lees hier waarom.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over sterrenbeeld Waterman.

Sterrenbeeld Vissen

Kwaliteit: Medelevend

Mensen met het sterrenbeeld Vissen staan bekend om het vormen van sterke verbindingen met mensen en hun omgeving. Ze zijn van nature medelevend en stellen vaak behoefte van hun vrienden of geliefde boven hun eigen behoefte. Ze hebben een romantische geest en een diepe emotionele bron om uit te putten. Ze geloven in zielsverwanten en zullen nooit een zoektocht naar de ware opgeven.

Vissen gaat het beste samen met Sterrenbeeld Schorpioen, kreeft, steenbok of stier. Lees hier waarom.

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over het sterrenbeeld vissen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *