Verbeter Je Nachtleven Met Een Beetje Astral Projection

Je weet het misschien nog niet maar sommigen onder jullie hebben misschien al eens aan astral projection gedaan, misschien tijdens je slaap of een intense meditatie sessie.

Het draait allemaal om de ervaring en als je vertrouwd bent met astral projection of uittreding kan het een behoorlijk avontuur zijn. Maar natuurlijk kan de eerste keer een beetje angstaanjagend zijn als het niet de bedoeling was en je dus niet weet wat er aan de hand is.

Lees ook: 10 Symptomen Van Astral Projection

Ik zal in dit artikel een beetje vertellen over de eerste keer dat ik astral projection heb ervaren.

Lees het maar eens en laat me gerust weten wat je ervan vindt of laat een comment achter met je eigen astral projection ervaring.

Astral Projection: Mijn Eerste Ervaring

Het was 22 januari 2012. Tijdens die nacht gebeurde er iets wonderbaarlijks, angstaanjagend en geweldig intrigerend met mij, het was de de nacht dat ik mijn eerste astral projection ervaring had.

Om je even in te leiden in deze ervaring moet ik eerst zeggen dat ik al een relatief gevorderd mediteerder was. Ik was al een hele tijd dagelijks bezig met het beoefenen van allerhande meditatie technieken, en ik denk dat meditatie helpt om je het vermogen tot uittreden te bezorgen.

Meditatie helpt je om je brein, geest en ziel wat beter te leren kennen en het maakt je bewustzijn veel ruimer. Het helpt je bepaalde aspecten van je bewustzijn die je niet opmerkt in de mallemolen van het dagdagelijkse leven beter te leren kennen en controleren.

Ik had al gelezen over astral projection maar was nog niet begonnen met het zelf daadwerkelijk gaan te proberen. Maar toch, tijdens deze nacht gebeurde het gewoon. Het was helemaal niet wat ik ervan verwacht had terwijl ik er over las, je weet pas hoe het voelt als je het meemaakt natuurlijk. Hier volgt wat ik toen ervoer.

Ik had de gewoonte ontwikkeld om tijdens het inslapen een ademhaling meditatie te doen in combinatie met een korte visualisatie techniek om vlotter in te slapen. Als je diep in –en uitademt is het normaal dat je soms een tintelend gevoel hebt in je lichaam door de zuurstof in je bloed dus ik vond het helemaal niet vreemd, maar die nacht was het tintelen extreem in vergelijking met andere dagen, het was zelfs oncomfortabel deze keer. Er was ook een soort hoge toon in m’n hoofd. Plotseling werd ik gewaar dat ik kon zien, terwijl ik voelde dat m’n ogen gesloten waren. Ik ervoer een dubbel bewustzijn dat ik nog nooit eerder ervaren had, ik voelde mezelf en m’n lichaam tegelijkertijd en ze waren niet hetzelfde.

Plotseling voelde ik m’n ziel boven m’n lichaam zweven en ik voelde dat ik naar boven richting het plafond zweefde. Het was zo beangstigend dat ik probeerde mezelf vast te houden aan het koordje van de lichtknop dat boven ons bed hangt om niet verder weg te zweven. Dit gevoel van los van uit m’n lichaam te zweven was zo beangstigend dat ik panikeerde en plotseling wakker werd en m’n ogen opende.

Vervolgens lag ik in bed na te denken over wat er nu net gebeurd was. Ik wist zeker dat het geen droom was, dit was iets helemaal anders. Ik was als het ware met m’n bewustzijn uit m’n lichaam getreden en ik kon mezelf slapend zien liggen terwijl m’n ziel gewichtloos naar boven zweefde.

De weken die volgden was ik volledig geöbsedeerd door die ervaring en begon ik zo veel mogelijk informatie op te zoeken op het internet, ik leende boeken van de bibliotheek en begon verklaringen te lezen van mensen die soortgelijke ervaringen hadden gehad.

Tot mijn verbazing waren er sinds oudsher mensen met zulke ervaringen en waren er zelfs honderdduizenden mensen die geleerd hadden bewust uit hun lichaam te treden om andere dimensies van de realiteit te verkennen, wijsheid over het universum te vergaren, kennis van vorige levens te krijgen,…. Nu was ik dus vastbesloten om die techniek te leren en ik ben er sindsdien niet meer me gestopt.

astral projection

Robert Bruce is waarschijnlijk één van de bekendste namen als het gaat om out of body experiences (OBE). Hij definieert en legt uit wat astral projection is volgens zijn vele persoonlijke en experimentele ervaringen van andere mensen. Hij begeleidt je gemakkelijk op de vele beproefde methoden die hij persoonlijk heeft uitgevoerd. De informatie in dit boek is zeer waardevol omdat hij zijn leven lang heeft doorgebracht met het ontdekken en perfectioneren van de kunst van astral projection.

Bekijk het boek hier.

One comment

  1. Beste heer/mevrouw,
    Laat ik mezelf voorstellen ik ben Sonny. Ik ben gister voor de eerste keer uit me lichaam getreden door DMT te gebruiken! ik weet wat ik gezien heb en ik weet wat er gebeurd is! ik heb contact gelegd en ben ik van mening dat ik een overeenkomst ben aangegaan! ik heb aardig groot op socal media en ik ben mega maar dan ook mega positief ingesteld en ik heb de andere kant beloofd mijn volgers te inspiren met positiviteit en dat ik het goede doe met me macht (bereik) ! de energies gaan me begeleiden en ik heb gevraagd om vaak contact te hebben en daar is mee in gestemd! ik ga zometeen de wereld over en kan niet zo nu en dan DTM gebruiken of aan komen ik wil me verdiepen in “astral projection” zodat ik zonder DMT uit me lichaam kan treden en contact kan hebben! ik ben mega spiritueel geworden en me ziel staat er ook extreem voor open ik heb hulp nodig om dit mediteren te verbeteren!

    Ik ben ook nog opzoek naar iemand de mega ervaren is in mediteren en me Hierbij kan ondersteunen! ik heb het vandaag voor het eerst geprobeerd en kwam al best ver helaas werd ik gestoord en heb geen poging meer kunnen doen!

    Zonnige groet,
    Sonny

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *