Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Tweelingen is het sterrenbeeld voor mensen die zijn geboren tussen 22 mei en 21 juni.

Als we denken aan het sterrenbeeld Tweelingen, dan komt het vaak in ons op dat het een luchtig en energiek karakter heeft. Mensen die geboren zijn tussen 22 mei en 21 juni zijn Tweelingen, maar door de onregelmatige draaiing van de aarde kan het sterrenbeeld niet elk jaar precies beginnen op de 22e of eindigen op de 21e.

De meest passende zin die Tweelingen omschrijft is “ik denk”. Je hebt een onophoudelijke geest en bent altijd op zoek naar mentale stimulatie, variatie en vooral vrijheid en ruimte. Je bent als een vlinder die van bloem naar bloem vliegt en iedereen en alles wil leren kennen, zodat er geen steen onomgekeerd blijft.

Het kan soms overweldigend zijn om altijd nieuwsgierig te zijn en nieuwe dingen te willen ontdekken, wat kan leiden tot mentale uitputting. Om op te laden, trek je jezelf soms terug, wat anderen als humeurig kunnen interpreteren. Maar in feite ben je gewoon manisch en amusant in plaats van saai en humeurig.

Het symbool van het sterrenbeeld Tweelingen is de Tweelingen.

Als je naar de hemel kijkt, kan je het sterrenbeeld Tweelingen herkennen aan twee sterren die naast elkaar staan, net als een tweeling. Maar er is één ster die helderder schijnt dan de andere, wat betekent dat er een goddelijke en heldere kant is aan Tweelingen, maar ook een donkere kant die ze moeten omarmen in plaats van te onderdrukken. Dit doet denken aan het bekende verhaal van Dr. Jekyll en Mr. Hyde.

Wanneer ik denk aan het sterrenbeeld Tweelingen, zie ik vaak afbeeldingen van jonge kinderen uit de klassieke kunst voor me. Deze weerspiegelen de nieuwsgierigheid van de jeugdige geest, die vaak roekeloos en brutaal is, en dit beschrijft ook de Tweelingen’ temperament.

De mythe van Peter Pan illustreert eveneens de aard van Tweelingen als rusteloos, zwervend en onschuldig, altijd op zoek naar onontgonnen gebieden om te verkennen en voortdurend gestimuleerd te worden.

Je neemt vaak niets serieus, of je verdiept je in ieder geval niet lang in iets wat te zwaar is, net als een onschuldig kind.

In de liefde kan je oppervlakkig, onvolwassen, koel, flirterig en afgeleid overkomen omdat de intensiteit van je betrokkenheid slechts zo lang duurt als het nieuw en opwindend is.

Sterrenbeeld Tweelingen in liefde en relaties

Je houdt van spanning en avontuur in de liefde en geniet van de jacht, maar zodra je je prooi hebt veroverd, verdwijnt je interesse en ga je op zoek naar een nieuw romantisch avontuur.

Het is die jeugdige nieuwsgierigheid die je zo’n leuke vriend maakt, maar het maakt je niet de ideale kandidaat voor een traditionele, stabiele relatie.

Je bent grappig en gezellig gezelschap, maar eerder oppervlakkige kennissen dan diepgaande vrienden.

Zelfs als je in een slechte bui bent, ben je nooit saai. Er zit vaak speelsheid onder de oppervlakte en je bent een briljante gesprekspartner, maar soms ook tegenstrijdig, ruziezoekend en wispelturig.

 • Als twee Tweelingen elkaar vinden en besluiten om een relatie te beginnen, is het meestal een verrassing omdat ze elkaar snel moe zouden kunnen maken. Maar als het werkt, kan het een leuke tijd zijn zolang het duurt.
 • Met Kreeft kun je het beste samenwerken om geld te verdienen, of op zijn minst kan Kreeft je leren hoe je dat het beste kunt doen.
 • Leeuwen kunnen je stimuleren en uitdagen, maar vaak eindigt de relatie als de liefde tussen broers en zussen.
 • Maagden zijn vaak geïnteresseerd om met jou samen te wonen, maar je bent zo anders dan hen.
 • Een Weegschaal zal altijd je geliefde en speelkameraad zijn.
 • Schorpioenen kun je beter met rust laten, maar als je toch in een relatie belandt, kan het zeker vonken geven zolang het duurt.
 • Boogschutter is jouw tegenpool en daarom kan het een goede match zijn voor een huwelijkspartner.
 • Een Steenbok kan je leven flink door elkaar schudden en je een andere kijk op de dingen geven, maar het kan behoorlijk moeilijk zijn om dat in een romantische relatie te verwerken.
 • Als je met een Waterman matcht, dan willen jullie samen de hele wereld verkennen en op zoek gaan naar avontuur en nieuwe ervaringen.
 • Jij en Vissen hebben een heel verschillende kijk op het leven, maar als jullie een gemeenschappelijk doel hebben in het zakenleven, dan zou het kunnen werken.
 • Ram en Tweelingen hebben vaak een goede vriendschap en kunnen daardoor ook goede partners zijn.
 • Stieren zijn meestal stabiel en willen graag een huiselijk leven opbouwen, dus als je op zoek bent naar rust en stabiliteit, zou een relatie met een Stier goed kunnen werken. Maar als je op zoek bent naar avontuur en opwinding, kan de relatie uiteindelijk saai worden en zou je misschien willen wegvluchten van de verveling.

Klik hier om de liefdeshoroscoop van de Tweelingen te lezen.

Sterrenbeeld Tweelingen Innerlijk en Uiterlijk

Als Tweelingen ben je fysiek behoorlijk energiek en mentaal gespannen, waardoor je vaak slank bent in je jongere jaren en heel hyperactief bent.

Maar naarmate je ouder wordt, moet je opletten dat je niet te zwaar wordt omdat je stofwisseling vertraagt en je nerveuze onrust je kan aanzetten tot overeten.

Helaas roken veel Tweelingen als een manier om met hun zenuwachtige energie om te gaan, en als ze stoppen met roken, vervangen ze het vaak door eten om hun handen bezig te houden.

De meeste Tweelingen hebben een scherp, snel en briljant intellect en houden van mentale uitdagingen. Maar je concentratie kan niet lang vasthouden.

Je hebt een enorme honger naar kennis en mentale activiteit, maar je hebt een hekel aan de routine en discipline die nodig zijn om te leren en je hebt moeite om moeilijke educatieve doelen te bereiken.

Jij bent echt een vlotte leerling als het gaat om dingen die intelligentie en mentale vaardigheid vereisen. Bovendien kun je dit talent combineren met handvaardigheden, waardoor je de vaardigheden hebt om bijvoorbeeld een instrument te bespelen, operaties uit te voeren of machines en computers te bouwen en te repareren. Dit vereist allemaal veel concentratie en mentale kracht, en jij hebt het in je om het te kunnen.

Je bent zeker slim en in staat om snel te begrijpen hoe dingen werken en hoe je problemen kunt oplossen. Dit komt door je analytische denkvermogen dat je in staat stelt om snel alle aspecten van een situatie te bekijken. Maar soms kan deze snelle analyse ook leiden tot besluiteloosheid.

Wanneer je voor een probleem staat dat opgelost moet worden, is het belangrijk dat je geduld hebt en de tijd neemt om een weloverwogen beslissing te nemen. In plaats van iedereen te bellen en om hun mening te vragen, is het beter om je eigen beslissing te nemen op basis van wat jij denkt dat het beste is.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat je soms halverwege van gedachten kunt veranderen. Dit kan het moeilijk maken om vast te houden aan een beslissing en kan frustrerend zijn voor mensen om je heen. Het is belangrijk om te leren hoe je een beslissing kunt nemen en eraan vast te houden, zodat je niet constant van koers verandert.

Je hebt zeker een aanhankelijke, vriendelijke en vrijgevige kant, en je denkt goed na over anderen. Maar soms kan je ook de sprankelende kant van je persoonlijkheid gebruiken om je eigen doelen te bereiken, en in het proces kan je afdwalen naar de donkere kant van je teken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je liegt of ontwijkend gedrag vertoont om je eigen gewin te behalen.

Soms ben je in staat om eerlijk en oprecht te zijn, maar meestal wint eigenbelang het van je goede bedoelingen. Dit kan leiden tot de donkere kant van je persoonlijkheid, waarin je liegt of ontwijkend gedrag vertoont om je eigen doelen te bereiken.

Als de dingen niet gaan zoals je wilt, kan je soms kinderachtig gaan mokken en aandacht, bewondering en tijd eisen. Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze duale persoonlijkheid en te voorkomen dat de donkere kant de overhand krijgt.

Je past je makkelijk aan aan je omgeving, maar dit kan er ook voor zorgen dat je je soms pessimistisch en somber voelt. Je maakt je vaak zorgen en bent onzeker over jezelf.

Aan de andere kant maakt je veelzijdigheid je heel flexibel en kan je slimme oplossingen bedenken om de wereld om je heen te beheersen.

In de liefde kan je soms boos worden door je verspreide mentale energie, maar dit is niet bewust bedoeld.

Je bent iemand die emotioneel betrokken kan raken, maar aan de andere kant ben je niet zo sentimenteel ingesteld. Je zit veel in je hoofd en analyseert je emoties tot in de puntjes. Hierdoor ben je een expert in het begrijpen van de psychologie van anderen, maar voor jezelf blijft het een uitdaging om je hart te volgen en je volledig toe te wijden in de liefde.

Je bent erg creatief en je hebt zowel talent met woorden als met je handen. Veel mensen onder jullie hebben een talent voor design, vakmanschap, haar knippen, beeldhouwkunst en meer. Maar je grootste talent ligt bij het schrijven, spreken, verkopen, onderwijzen of handelen.

Door je rusteloze en mentale aard, ben je een natuurtalent om alleen te zijn en urenlang te schrijven. Het geeft je de kans om je te concentreren op je briljante geest en om te kalmeren.

Sterrenbeeld Tweelingen in Werk, Zaken en Financieel

Om gefocust te blijven en financieel succesvol te zijn, is het belangrijk dat je je richt op een creatieve uitlaatklep.

Met je scherpe geest en verlangen naar verandering zou elk baan in het bedrijfsleven waarbij je de kans hebt om te reizen en contact te maken met het publiek goed bij je passen, zoals een reizende verkoper, makelaar of klantenservicemedewerker.

Gezien je analytische en rationele aard, zou je ook goed passen als wetenschapper.

In de kunstwereld kan je je talenten laten zien in muziek, schilderkunst of beeldhouwkunst. Met jouw vaardigheid en fantasierijke geest zou je hierin kunnen uitblinken.

Je gaat financieel gezien zonder plan door het leven, maar dat lijkt voor jou prima te werken. Je vertrouwt op je aanpassingsvermogen en flexibiliteit, en tot nu toe heeft dat je geen windeieren gelegd. Omdat je gemakkelijk aan freelance werk komt, geloof je er wel in dat alles uiteindelijk wel goed komt.

Je past perfect in onze nieuwe digitale wereld. Je bent dol op informatie, computers, telefoons en internet. Het lijkt wel alsof je ermee geboren bent. Gelukkig is er veel vraag naar mensen zoals jij, dus zorg ervoor dat je je talent voor communicatie ten volle benut.

Je bent zeer veelzijdig en hebt de neiging om met veel dingen tegelijk bezig te zijn. Probeer je aandacht te richten op de meest winstgevende mogelijkheden.

Sommige Tweelingen hebben moeite om door te zetten, en geld is voor jou niet altijd de grootste motivator. Doe wat je leuk vindt en het geld zal vanzelf komen.

Nog meer eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Als Tweelingen regeer je over je armen, schouders, handen, longen en zenuwstelsel. Het is belangrijk dat je extra zorg draagt voor je longen omdat je gevoelig bent voor bronchiale problemen. Dit betekent dat je alles moet vermijden wat hun vermogen zou kunnen verminderen, zoals bijvoorbeeld roken.

Als je merkt dat je problemen hebt met je gewicht, komt dit meestal door nerveuze spanning. Je hebt de neiging om snel te eten om jezelf te kalmeren, maar meestal raak je dan snel verveeld met eten en verlies je het gewicht even snel als je het bent bijgekomen.

Soms kan er een tweedeling plaatsvinden tussen je lichaam en geest, wat uitputtend kan zijn. Als je linkerhand niet weet wat je rechterhand doet, of als je geest te druk bezig is met mentale processen dat je je lichaam verwaarloost, dan weet je dat de Tweelingen-splitsing inwendig plaatsvindt in plaats van uitwendig.

Vanwege je tweevoudige natuur kan je als Tweelingen emotioneel ontwijkend, complex en tegenstrijdig zijn. Aan de ene kant kan je veelzijdigheid produceren, maar aan de andere kant kan je gevoelig zijn voor vluchtgedrag.

Omdat Mercurius jou beïnvloedt, wat vaak wordt afgebeeld als een vroegrijp kind, kan je soms kinderlijk zijn. Net als kinderen kan je levendig en gelukkig zijn, maar ook egoïstisch en rusteloos. Voor jou en kinderen is het leven een spel dat altijd gevuld moet zijn met verse moves en constant entertainment, vrij van arbeid en routine.

Als tovenaar kan je met je ongelooflijke geest oplossingen bedenken alsof ze uit een hoed getoverd worden. Deze oplossingen kunnen anderen helpen de problemen van het leven in een nieuw licht te zien. Als Tweelingen vermaken we niet alleen anderen en houden we hen mentaal in leven, maar we komen ook met originele ideeën die de wereld kunnen verlichten. Het kan soms wat veel zijn om aan te kunnen, maar genialiteit is nooit eenvoudig.

Dit sterrenbeeld werd origineel beschreven door Terrence Guardino

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *