Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Het sterrenbeeld Maagd wordt geassocieerd met mensen die geboren zijn tussen 23 augustus en 23 september

En hier is nog iets interessants over het sterrenbeeld Maagd – vanwege de onregelmatige draaiing van de aarde begint en eindigt het sterrenbeeld niet altijd precies op de 23e van augustus en september, dus dat is ongeveer.

Maar wat me te binnen schiet als ik denk aan Maagd, is dat het vaak geassocieerd wordt met perfectie. Mensen onder dit sterrenbeeld hebben de neiging om elk detail te bestuderen en te analyseren voordat ze belangrijke beslissingen nemen. De uitspraak “ik analyseer” past dus goed bij hen.

Het verlangen van een Maagd is om perfectie te bereiken, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen om hen heen, wat hen soms veeleisend kan maken op het werk en in relaties. Vanwege hun scherpe oog voor detail weten ze precies wat er moet gebeuren en tot in de kleinste details.

Maar soms kunnen ze zo gefocust zijn op de details dat ze de grotere problemen over het hoofd zien en projecten vertragen door te veel aandacht te besteden aan de kleinste dingen. Ze hebben vaak een praktische aanpak en zijn handig met hun handen, dus ze zouden goede technici kunnen zijn.

Maagden waarderen verschillende perspectieven, dus ze vinden abstracte concepten soms moeilijk te begrijpen. Ze zijn echte realisten en hebben de neiging zich te concentreren op praktische zaken in plaats van filosofische ideeën. En hoewel ze een verlangen hebben naar perfectie, voelen ze zich vaak onvoldoende omdat niets ooit perfect genoeg lijkt te zijn.

Sterrenbeeld Maagd in liefde en relaties

Als het om liefde gaat, heb je net zoveel passie als het volgende sterrenbeeld, maar je bent zo kieskeurig en kritisch dat sommigen je als afstandelijk en arrogant kunnen zien.

In plaats van je gevoelens te volgen, ben je vaak te druk bezig met het mentaal screenen van potentiële partners. Hierdoor kan het lijken alsof je niet zo snel of gemakkelijk emotioneel betrokken raakt bij anderen dan sommige andere tekens.

Je zoekt op jouw analytische manier naar de perfecte partner, maar soms laat je je hoofd te veel spreken in plaats van je hart. Maar als je eenmaal de juiste persoon vindt, ben je er helemaal weg van. Je bent ervan overtuigd dat deze persoon perfect is, omdat je zo graag de ideale partner wilt vinden. Het is dan moeilijk om je ervan te overtuigen dat er misschien toch imperfecties zijn. Omdat je een praktisch en conservatief aardeteken bent, ben je trouw en toegewijd aan je partner.

 • Als twee Maagd-tekens bij elkaar passen, kan de intensiteit ongelooflijk zijn, vooral omdat het een seksuele uitdaging van de geest zal zijn.
 • Een Leeuw liefhebben zal meer rustig en harmonieus zijn.
 • Vriendschap en rondhangen als vrienden met Kreeft.
 • Samenwerken aan gemeenschappelijke doelen en een zakelijke relatie hebben met een Tweelingen.
 • Als je een relatie hebt met een Stier, kun je samen de wereld verkennen op zoek naar groenere weiden.
 • Ram zal je emotioneel beroeren, maar kan ook grote veranderingen teweegbrengen in je emoties.
 • Huwelijk en eenheid met je tegengestelde teken Vissen.
 • Als je in een huwelijk en eenheid met je tegengestelde teken Vissen bent, dan is het alsof je de andere helft van een perfecte puzzel hebt gevonden. Hoewel jullie heel verschillend zijn, vullen jullie elkaar prachtig aan. Jij bent misschien het vuur en de passie, terwijl zij het kalmerende en geruststellende water zijn dat jouw vlammen blust. Het kan soms moeilijk zijn om elkaars perspectieven te begrijpen, maar als jullie beiden bereid zijn om naar elkaar te luisteren en compromissen te sluiten, dan kan jullie liefde standhouden tegen elke uitdaging. Jullie kunnen elkaar emotioneel en spiritueel verheffen en samen dromen en doelen nastreven. Met Vissen aan jouw zijde voel je je begrepen en geliefd op een diep niveau.
 • Steenbok zal je constante minnaar zijn, altijd aan je zijde en toegewijd aan jou.
 • Samen met Boogschutter heb je het plan om een gezin te stichten. Schorpioen zal je op mentaal gebied uitdagen en met Weegschaal kun je soms wat stress hebben over geld, maar als het financieel goed zit, zal de intimiteit ook goed zijn. En als het gaat om een constante minnaar, dan is dat Steenbok.

Een van mijn eerste astrologie leraren was een Maagd en zij heeft me geleerd dat Maagd-mensen relaties zien als concentrische cirkels.

De buitenste cirkels bestaan uit mensen met wie je wel veel interactie hebt, maar geen emotionele band hebt. De binnenste cirkel bestaat uit dierbaren, dan hechte vrienden, kennissen, enzovoort.

Het idee hierachter is dat mensen in de buitenste cirkels nooit zoveel kritiek zullen ontvangen als de mensen in de binnenste cirkel. Dus als je verliefd wordt op een Maagd, is het mogelijk dat je aan de slag moet met het inventariseren van je eigen fouten, want je Maagd-geliefde zal ze ongetwijfeld opmerken.

Klik hier voor de liefdeshoroscoop van de Maagd.

Sterrenbeeld Maagd in Werk, Zaken en Financieel

Je bent gezegend met creatieve talenten die voornamelijk intellectueel, gedetailleerd, doordacht en goed ontworpen zijn.

Dit soort talenten komen goed van pas in beroepen zoals architectuur, ingenieurschap, schrijven, mode-ontwerp en allerlei soorten vakmanschap.

Veel Maagd-kunstenaars hebben een interessante voorkeur voor detail en werken graag aan zeer nauwkeurige en gedetailleerde ontwerpen op een kleinere schaal dan gebruikelijk. Dit kan variëren van schilderen tot beeldhouwen en alles daartussenin.

Maagden zijn echte werkpaarden van de dierenriem en vinden voldoening in hun werk en dienstbaarheid. Ze zijn perfectionisten en hebben de neiging om te kritisch te zijn voor zichzelf. Dit kan soms leiden tot het verliezen van het lange termijn zicht op dingen, dus het is belangrijk voor Maagden om af en toe een stap terug te doen en hun aannames te herzien.

Maagden zijn voorzichtig met geld en hebben een interesse in details en statistieken, wat hen uitstekende boekhouders, accountants, redacteuren, wiskundigen en secretaresses maakt. Ze zijn echter ook zeer scherpzinnig en analytisch, waardoor ze soms verleid kunnen worden tot oneerlijkheid in een zakelijke omgeving.

Maagden zijn zeer doelgericht en zullen zelden opgeven. Ze zijn uitblinkers in het vinden van feiten en hebben een veeleisende benadering van hun werk. Dit maakt ze een waardevolle troef op de werkvloer, omdat ze de neiging hebben om geen enkel detail over het hoofd te zien.

Hoewel Maagden erg gezondheidsbewust zijn, hebben ze de neiging om te veel taken op zich te nemen. Het is belangrijk voor hen om taken en verantwoordelijkheden te delegeren en anderen op hun eigen tempo te laten werken. Het balanceren van lichaam en geest is cruciaal voor de reis van een Maagd.

Maagden hebben de neiging om zich te concentreren op één ding tegelijk om hun leven georganiseerd te houden. Bijvoorbeeld, als een Maagd zich richt op zijn studie, kan het zijn dat hij zijn lichaam en gezondheid verwaarloost om zich op zijn mentale welzijn te concentreren.

Zonder balans blijven Sterrenbeeld Maagd-mensen versnipperd en prikkelbaar en altijd voelen ze altijd in zichzelf hoeveel meer werk er nog moet worden bereikt.

Sterrenbeeld Maagd Innerlijk

Mensen geboren onder het sterrenbeeld Maagd hebben een gevoelig maag-darmstelsel en een kwetsbaar centraal zenuwstelsel. Het is belangrijk dat je voorzichtig bent met je dieet en stress vermindert om maagzweren en andere darmproblemen te voorkomen.

Maagden zijn vaak nerveus en hebben de neiging zich zorgen te maken, wat kan leiden tot psychosomatische ziekten. Soms worden ze zelfs hypochonders als ze te veel op hun lichaam gefocust zijn.

Een goede manier om met deze uitdagingen om te gaan, is door meditatie en een trainingsprogramma dat ontspanning en balans benadrukt. Dit kan helpen om jouw perfectionistische neigingen te verminderen en je gezondheid te verbeteren.

Gelukkig hebben Maagden meestal een slank lichaam omdat ze gevoelig zijn voor stress en nervositeit. Ze eten vaak veel verse groenten en fruit omdat het sterrenbeeld Maagd over de oogsttijd gaat. Veel Maagden zijn vegetarisch, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Gelukkig zijn Maagden uitstekende planners en zeer georganiseerd in het leven, wat hen kan helpen bij het behouden van een gezond dieet en levensstijl.

Mensen met het sterrenbeeld Maagd maken zich vaak te veel zorgen. Het is belangrijk om af en toe wat afleiding te nemen om te voorkomen dat je te obsessief wordt. Onthoud dat er altijd een nieuwe dag komt, Maagd, dus je hoeft niet alles nu meteen perfect te doen.

Nog meer eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd

Het symbool dat geassocieerd wordt met jouw sterrenbeeld is de Maagd die tarwe vasthoudt. Vroeger had het woord “maagd” geen betrekking op seksualiteit, maar verwees het naar vrouwen die zonder de steun van een man voor zichzelf konden zorgen, zoals verloskundigen, verpleegkundigen en kindermeisjes. Dit zijn toevallig ook typische beroepen voor mensen met het sterrenbeeld Maagd, wat hun betrouwbare en perfectionistische werkethiek benadrukt.

De tarwe die de Maagd vasthoudt symboliseert het oogsten van voedsel voor de winter. September is namelijk de tijd waarin gewassen worden geoogst en voedsel wordt verzameld om de wintermaanden door te komen. Het spijsverteringsstelsel wordt ook vertegenwoordigd door jouw sterrenbeeld, omdat de ingewanden voedsel afbreken en de voedingsstoffen eruit halen.

Maagden hebben een superieur onderscheidingsvermogen en kunnen de perfecte oplossing kiezen en zich ontdoen van alle overbodige elementen, net zoals het spijsverteringsproces. Het symbool van de Maagd drukt ook zuiverheid en perfectie uit, wat samen met de bescheidenheid en nederigheid van Maagden wordt gezien als nobele eigenschappen.

Maagden vinden hun expressie door middel van dienstbaarheid aan anderen en het verzorgen van details en routinetaken. In september, de periode van de Maagd, wordt de oogst binnen gehaald en worden voorbereidingen getroffen voor de winter.

De kracht van Maagden ligt in hun praktische uitvoerbaarheid, scherpe geest en aandacht voor detail. Ze zijn essentieel in het onderhouden van de planeet en hebben de gave om orde te scheppen uit chaos. Maagden zijn geweldig in het organiseren van mensen en dingen, en hun niet aflatende bijdrage aan de behoeften van anderen is hun speciale gave.

Dit sterrenbeeld werd origineel beschreven door Terrence Guardino

Eigenschappen van sterrenbeeld maagd

8 Comments

 1. Wauw kan niet geloven dat er zoveel waarheid inzit
  Bedankt dit wss echt de moeite

 2. Geweldig dat ik als bijna 77-jarige mag ervaren dat de geschetste omschrijvingen voor zeker 99% bij mij passen. Volgens mij moet de schrijver hiervan ook een maagd zijn.
  Geweldig bedankt voor de gegeven inzichten.

 3. wow ik ben 25 augustus 78 ge worden en ik moet zeggen ik werk sinds mijn achttiende met mensen met allerlei problemen met hun gezondheid en ik heb me altijd af gevraagd waar dat eigenlijk allemaal vandaan kwam. ik heb meerdere gaven en dat komt juist op het moment dat er iemand komt dan vertel ik hen iets dat ze dat op dat moment net kunnen gebruiken. Dat kan van alles zijn over hoe ze hun leven kunnen veranderen, over gezondheid,ressepten van homeopathie en za verder. daarom zeg ik wow Want de persoon die dat tippe maagd heeft geschreven Ik dacht die persoon kent me van haver tot gort . ik zit echt zo in elkaar zoals jegeschreven hebt.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *