Leer wat alle 12 sterrenbeelden betekenen en hoe jouw sterrenbeeld je leven beïnvloedt.

Het sterrenbeeld wordt ook wel een zonneteken genoemd, en het symboliseert de essentie van wie je bent.

Je sterrenbeeld wordt bepaald door de periode waarin je geboren bent. En veel mensen zijn benieuwd onder welk sterrenbeeld ze geboren zijn. Hier onder vind je de verschillende data van de sterrenbeelden met daarbij de maanden die ze vertegenwoordigen.

Elk sterrenbeeld is uniek

Alle sterrenbeelden hebben een duidelijke persoonlijkheid met bepaalde eigenschappen.

En elk sterrenbeeld is diep en direct verbonden met zijn eigen planeet, element, archetype, seizoen en meer. En dat speelt allemaal een rol in de eigenschappen en emoties die door dat teken worden uitgedrukt.

Als je de aard van je eigen sterrenbeeld begrijpt kun je persoonlijk perspectief, persoonlijke groei en een betere connectie met het universum en de wereld om je heen krijgen.

We hebben het eenvoudig gemaakt voor jou om uit te zoeken wat je sterrenbeeld is, en om het volledige profiel en de compatibiliteit met andere sterrenbeelden te ontdekken.

Klik op elk sterrenbeeld hieronder om meer te leren over hun individuele kenmerken, karakter, eigenschappen, profiel, geschiedenis, en hoe de sterrenbeelden gerelateerd zijn aan mythologie en psychologie.

Ram

21 maart – 21 april

Sterrenbeeld Ram

Stier

21 april – 21 mei

Sterrenbeeld Stier

Tweelingen

22 mei – 21 juni

Sterrenbeeld Tweelingen

Kreeft

21 juni – 21 juli

Sterrenbeeld Kreeft

Leeuw

23 juli – 22 augustus

Sterrenbeeld Leeuw

Maagd

23 august – 23 sep

Sterrenbeeld Maagd

Weegschaal

24 september – 23 oktober

Sterrenbeeld Weegschaal

Schorpioen

24 oktober – 22 november

Sterrenbeeld Schorpioen

Boogschutter

23 november – 21 december

Sterrenbeld Boogschutter

Steenbok

21 dec – 19 januari

Sterrenbeeld Steenbok

Waterman

20 jan – 19 februari

Sterrenbeeld Waterman

Vissen

20 feb – 20 maart

Sterrenbeeld Vissen

Je zonneteken, maanteken en ascendant sterrenbeeld

Je zonneteken is heel belangrijk, maar het is natuurlijk maar een deel van je persoonlijkheid. Want de zon is slechts één van de hemellichamen die je persoonlijkheid beïnvloeden!

Elke belangrijke planeet in ons zonnestelsel heeft invloed op jou en wordt geassocieerd met een specifiek sterrenbeeld.

Dus terwijl je één teken van de dierenriem hebt dat de locatie van de zon bij je geboorte vertegenwoordigt, heb je een ander teken dat je emoties vertegenwoordigt (de locatie van de maan bij je geboorte), je liefdesleven (de locatie van Venus) en meer! En dan is er ook nog je ascendant.

Dat is het sterrenbeeld dat aan de oostelijke horizon stond op het moment dat je werd geboren. Het bepaalt je uiterlijke zelf, de manier waarop je jezelf naar anderen uit en hoe je door anderen gezien wordt.

Dus waarom is jouw zonneteken het belangrijkste van allemaal? Het vertegenwoordigt wie je in essentie bent: hoe je handelt, hoe je jezelf uitdrukt, wie je bent voor jezelf. Het is “jij” in de meest elementaire zin.

Dus terwijl je je misschien op het werk zo voelt, en thuis anders, en nog totaal anders in je relaties, komen de eigenschappen van je zonneteken overal door.

1 comment add yours

Leave a Comment