Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

sterrenbeeld vissen

Sterrenbeeld Vissen versieren, 10 dingen die je moet weten.

Uitgaan met iemand met het sterrenbeeld Vissen kan een uitdaging zijn, maar het zal het zeker waard zijn.

Mensen met het sterrenbeeld Vissen hebben een fantasierijke, emotionele aard en zeggen soms niet precies waar ze aan denken. Ze leven graag in een droomwereld, dit maakt ze speels en vindingrijk. Ze zijn zeer gevoelig en emotioneel, dus als je van Vissen wilt houden, moet je voorbereid zijn. Als je nog een paar tips nodig hebt om van Vissen te houden, lees dan verder.

Hier zijn 10 tips die je moet weten als je iemand wilt versieren met het sterrenbeeld Vissen.

1. Ze hebben veel liefde en affectie nodig.

Vissen zullen het niet altijd expliciet vermelde, of erom vragen, maar ze snakken naar tonnen genegenheid en zorg. Ze geven meer dan ze nemen, dus in een relatie hunkeren ze naar veel aandacht, en terecht. Als je wilt uitgaan met een Vissen-man of -vrouw, bereid je dan voor om alles uit de kast te halen om ze voor jou te winnen. Het zijn hopeloze romantici, dus als je hun verwachtingen kunt overtreffen, zal het liefhebben van je Vissen-partner op lange termijn een stuk eenvoudiger zijn.

2. Ze zijn creatief

Vissen mannen en vrouwen gaan hun snel vervelen en zijn niet geïnteresseerd in de moderne wereld. Ze leven graag in een fantasiewereld in hun hoofd. Ze houden niet van alledaagse en gereglementeerde taken en geven de voorkeur aan activiteiten zoals tekenen, schrijven, schilderen en stille, fantasierijke hobby’s. Ze hebben meestal geen “normale” baan, in plaats daarvan kiezen ze voor een functie waarmee ze zich creatief kunnen uiten. ‘Loving a Pisces’ betekent accepteren en begrijpen dat ze creativiteit in hun leven nodig hebben, dus onthoud dit als je met Vissen wilt daten.

3. Het zijn zeer trouwe Partners.

Vissen lopen niet zomaar weg met de eerste man of vrouw die ze buiten hun relatie zien – ze zijn toegewijde, loyale partners. Ze genieten sowieso van serieuze relaties, dus als je het hart van een Vis hebt gewonnen, verwacht dan dat ze aan je zijde blijven en geen rondzwervende ogen hebben voor andere potentiële partners.

4. Ze houden van romantiek en passie in relaties.

Als je uitgaat met iemand met het sterrenbeeld Vissen, kun je beter bereid zijn om ze volledig van hun voeten te vegen. Vissen zullen je niet vertellen dat ze naar meer passie in je relatie verlangen, dus je moet tussen de regels door lezen. Er is echter niet veel voor nodig om Vissen gelukkig te houden. Een eenvoudig diner bij kaarslicht thuis, een dozijn rozen als verrassing op hun bureau op werk, of zelfs alleen een rugmassage na een lange dag zal een Vissen in een staat van pure gelukzaligheid brengen. Neem gewoon de tijd om Vissen te laten zien hoeveel je om ze geeft, en ze zal je liefde beantwoorden.

5. Ze houden van diepgaande gesprekken

Je kunt niet alleen praten over sport en het geweldige spaghetti-recept van je moeder als het gaat om Vissen – je moet een beetje dieper graven om ze gestimuleerd en geïnteresseerd te houden. Vissen zijn een natuurlijke dromer en houden van onderwerpen als buitenaardse wezens, ruimte, vreemde oceaanwezens, hoe het universum is ontstaan, waarom we hier zijn gekomen, en dergelijke intellectuele onderwerpen. Natuurlijk vinden ze het niet erg om af en toe over eenvoudige dingen te praten, maar houd ze scherp en biedt ze ook een echt gesprek.

6. Ze zijn vrijgevig

Vissen zullen je alles geven wat ze hebben, al is het het laatste wat ze hebben, zolang jij maar gelukkig blijft. Ze hebben de neiging om offers en grote compromissen te sluiten in relaties om hun partner tevreden te houden, dus zorg ervoor om iets terug te geven aan hen om je waardering in liefde voor je Vissen-partner te tonen.

7. Ze leven in een fantasiewereld

Misschien moet je hun aandacht een paar keer trekken als je ze ziet staren in de ruimte. Ze willen niet zo vaak dagdromen, maar ze kunnen er echt niets aan doen – het zit gewoon in hun aard. ‘Loving a Pisces’ betekent accepteren dat ze veel in hun gedachten leven, dus je zal wel wat moeite moeten  doen om ze terug naar de aarde te brengen als je wilt praten.

8. Ze houden meer van een rustige avond thuis dan een wilde avond uit.

Vissen zijn dol op Netflix and Chill, meer dan enig ander teken. Ze maken liever een heerlijk diner thuis en knuffelen met je op de zetel dan zich helemaal op te kleden en de drukte op te zoeken. Vissen houden sowieso veel meer van één op één interacties, dus een rustige avond op de zetel met jou en een goede documentaire of film lijken hen veel leuker.

9. Ze kunnen genieten om af en toe alleen te zijn.

Zelfs als ze van aandacht en genegenheid houden, hebben ze ook hun tijd alleen nodig om op te laden. De snelle moderne wereld kan zijn tol eisen van een zachte Vissen, dus ze hebben hun eenzaamheid nodig om in balans te blijven en alle slechte energie die ze van anderen hebben opgepikt te verdrijven. Geef ze hun ruimte, maat laat ze niet ontsnappen. Herinner hen eraan hoeveel u geeft en dat u op hen wacht wanneer ze klaar zijn om uit hun cocon te komen.

10. Ze hebben hun Hart op de juiste plaats.

Vissen hebben een groot hart en daardoor zijn ze emotioneel. Als ze je leuk vinden, zullen ze je verlegen en subtiel laten weten en alles laten vallen om bij je te zijn. Vissen laten niet zomaar iemand binnen, dus neem dit als een teken van vertrouwen en ga voorzichtig te werk. Een Vissen-man of -vrouw heeft de geruststelling nodig dat je niet alleen hun hart wilt veroveren, dus zorg ervoor dat ze je ware bedoelingen en gevoelens kennen.

Meer weten over sterrenbeeld Vissen? Klik hier voor een gedetailleerde uitleg…

sterrenbeeld viseen

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *