Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Spiritueel Ontwaken Met Krachtige Kundalini Energie

Ontwaak en ontdek de kracht van de Kundalini energiebron

Ervaar de meest krachtige goddelijke energie van het hoogste niveau. Dit wordt Kundalini energie genoemd, welke helpt bij het complete spirituele ontwaak proces. In dit interessante artikel lees je echt alles over Kundalini energie en welke effecten zij heeft op jouw spirituele levenspad.

Je leert hoe je Kundalini symptomen herkent en hoe je met deze symptomen om moet gaan. Tevens leer je wat Kundalini energie is en waarvoor het staat in de goddelijke wereld.

Wat is Kundalini energie?

Door Kundalini ontwaken krijgt jouw wereld een liefdevolle goddelijke boost. Heb je zelf ooit eens Kundalini ervaren? Dan kun je vast goed meepraten over dit mooie onderwerp.

De energie betekend eigenlijk een vrouwelijke energiebron op esoterisch niveau van goddelijke afkomst. De term is ontstaan in het tantrisch boeddhisme. Het is een levensenergie. Deze kracht draagt een scheppend en eindeloos creatief vermogen.

Sommige mensen krijgen een spontane Kundalini ontwaking. Hiermee ben je uitverkoren om de vrouwelijke moederlijke energie van God door jouw lichaam te laten stromen. Kundalini komt voor uit oude geschriften en betekend opgerolde.

Het staat is dus als ware opgerolde moederenergie uit de oerbron. Kundalini heeft in diverse tradities een eigen naam. Ze wordt ook wel de Heilige Geest, Anima of Bodhicitta genoemd. Samen met talloze andere naamgevingen.

Kundalini energie laat de foetus in de baarmoeder uitgroeien tot volwaardig mens, met lichaam en ziel die uit kosmische energie bestaat.

Eigenschappen van Kundalini ontwaken

Kundalini heeft invloed op de voeding van een slapend deel van ons als levend wezen. Dit wordt ook wel Prana genoemd. Deze moet je voorstellen als een slang die een lange slaap doet in het hart van moeder aarde. En zij is dus het aardse bewustzijn wat we bij ons dragen. Ze ligt onder onze ruggengraat.

Eigenlijk is Kundalini dus een slapende energie die pas ontwaakt als wij daar klaar voor zijn. Ons menselijke leven bestaat uit geboren worden, sterven en wedergeboorte.

De cyclus leert ons oneindig veel. Uiteindelijk zal ons spiritueel ontwaken toenemen. Ook dan ontwaakt de slapende slang. Zij die dus de Kundalini is.

Ontwaken met pure energie uit de oerbron

Spiritueel ontwaken met Kundalini betekend dat wij symptomen gaan ervaren. Als je niet weet wat dit is kan het wat beangstigend overkomen. God laat het slapende wezen in ons ontwaken en zorgt voor een bijzonder tafereel wat we diep in ons lichaam kunnen voelen.

Jij staat nu open om jezelf tot in de kern van je hart te waarderen en te jezelf kennen. Je wordt jezelf er bewust van hoe mooi je bent en wat je ware identiteit is. Je voelt god in je leven als een baby in de baarmoeder. Uiteindelijk leer je jezelf volledig overgeven aan de oerbron, het universum.

Oorzaken ontwaken Kundalini krachten

Kundalini ontwaken symptomen zijn zeer divers en uiteenlopend. Er zijn ten eerste vele manieren waarop de Kundalini wakker wordt in ons lichaam. Dit kan via de volgende aspecten worden overgedragen.

1. Een overdracht op spiritueel energetisch niveau via een verbinding met een persoon, het zesde zintuig, telepathie, aanraking en oogcontact.
2. Meditatie op intensief niveau door vele jaren heen
3. Een ervaren Guru die voorbereiding doet van vele jaren
4. Angst, misbruik en ernstig trauma
5. Heftige levensgebeurtenissen
6. Energetisch werk op intensief niveau
7. Spontane Kundalini ontwaking

Symptomen die bij de ontwaking van levensenergie horen

De ontwaking gaat gepaard met vele somatische, spirituele en mentale symptomen. De spirituele symptomen zorgen ervoor dat je jezelf een geheel gaat voelen. Dit is een samenhang met het goddelijke universum. Even kun je letterlijk los komen van je lichaam en dit zo ervaren.

Je voelt je dan zweven van geluk. Intens gelukkige gevoelens van het leven en het grote geheel nemen de overhand. Je bent er fysiek even niet meer bij. Ook kan het in het begin wat onwerkelijk aanvoelen.

Alles voelt zeer realistisch aan. Je ontdekt dat alles zeer helder is. Je zult merken dat je van elk detail kunt genieten in het leven. In de nacht en ook overdag zul je astrale reizen en uittredingen gaan ervaren. Tevens ontwikkel je jouw telepathische vermogen in een sneltreinvaart met Kundalini ontwaken.

Verder kun je Siddi’s ontwikkelen. Dit zijn psychische krachten die jou even voor een uitdaging of beproeving zullen zetten. Het doel is om alles in jouw leven te kunnen overwinnen ook al lijkt het soms hopeloos. Je zult direct een grote mate van verantwoordelijkheid meekrijgen.

Er komt steeds meer besef naar boven dat je een astraal lichaam draagt en voelt je niet meer een afgescheiden fysiek lichaam. Tevens zie je beelden, visioenen of dromen uit vorige levens voorbijkomen.

Je krijgt ook vele levensinzichten met heftige emotionele sprongen zoals spontane lach of huilbuien. Je leeft ineens niet meer vanuit angst, hoofddenken of controle maar ziet het goddelijke totaalplaatje.

Lichamelijke en energetische Ontwakinssymptomen levenskracht

Je merkt dat je voor veel dingen een overgevoeligheid hebt gecreëerd tijdens het ontwaken met Kundalini energie. Ook voel je vaak lichte tintelingen in ledematen en op allerlei andere plekken in het lichaam. Er kunnen enorme en zeer fijne orgasmes optreden.

Onregelmatigheden in de hartslag en andere niet medische hartklachten kunnen optreden. Verschillen in lichaamstemperatuur en slaapritme kunnen spontaan ontstaan. Ook kun je huiduitslag en andere onverklaarbare somatische symptomen ontwikkelen.

Verder kan de ademhaling ineens veranderen en kun je ongecontroleerde bewegingen ervaren. Brandgevoelens in de onderrug nabij het staartbeen kunnen optreden. Je voelt overal letterlijk je energie stromen.

Dit merk je door tintel gevoelens in bepaalde lichaamsdelen, orgasmes en kleine schokjes in hart en hersenen. Daarnaast zijn er tal van andere symptomen.

Psychisch ontwaken met Kundalini

Bij Kundalini ontwaken symptomen op mentaal vlak zul je vaker angsten, verdriet, boosheid en dipjes gaan ervaren. Dit is dus tijdelijk tijdens het ontwaking proces. Je ervaart stress en onrust soms samen met paniekaanvallen. Stemmingswisselingen nemen toe. Deze worden afgewisseld met gevoelens van geluk of juist depressie.

Je ervaart dit door een pijnstuk uit jouw jeugd of uit vorige levens die je aan het verwerken bent tijdens het ontwaken. Alle emoties komen plots naar boven en daarmee gooi je alles wat je hebt weggestopt eruit met Kundalini ontwaken.

Verder komen dromen over diverse soorten slangen en veel slangen voor. Lucide en heldere vidid dromen nemen sterk toe tijdens het ontwaken van Kundalini.

Omgaan met een ontwaking van de goddelijke energie

Sluit altijd eerst een medische oorzaak uit. Ga naar de huisarts bij fysieke klachten. Is er daadwerkelijk geen verklaring te vinden voor jouw klachten? Dan kun je ervanuit gaan dat je te maken kunt hebben met een Kundalini ontwaking.
Er zijn methodes om de symptomen onder controle te houden.

1. Aarden zodat je wat meer in je fysieke lichaam komt. Een zoutbad of zoutsteen sauna kan hierbij helpen bijvoorbeeld.
2. Water zal helpen om de energie in goede banen te leiden.
3. Eet om de 30 minuten kleine gezonde maaltijden en tussendoortjes.
4. Kundalini Yoga en Pranayama’s helpen om de energie goed te geleiden. Je leert ademhalingsoefeningen aan.

Naast bovengenoemde adviezen zijn er nog tal van andere dingen die je kunt doen om de Kundalini energie in balans te brengen en in goede banen te leiden. Heb jij een ervaring of ben jij zelf aan het ontwaken? Deel het met ons in de reactie hieronder.

Photo by Guilherme Stecanella on Unsplash

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *