Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Overvloed is onze toekomst

De toekomst is beter als je denkt!

Op het podium van TED breekt Peter Diamandis een lans voor optimisme – dat we de uitdagingen die ons te wachten staan zullen aankunnen door uitvindingen en innovatie.

“Ik zeg niet dat we geen problemen zullen hebben, dat staat als een paal boven water, maar uiteindelijk zullen we ze de baas worden.”

De afgelopen jaren hebben de mainstream media ons met opzet in een pessimistische samenleving verandert. Je hoeft je tv maar aan te zetten of een krant te lezen om een ​​idee te krijgen dat het nieuws dat ons wordt voorgeschoteld somber en negatief is.

Maar in werkelijkheid is de toestand van de wereld eigenlijk veel beter dan ooit tevoren.

Wist je bijvoorbeeld dat zonne-energie over 20 jaar zo productief zal zijn dat we geen fossiele brandstoffen meer hoeven te gebruiken? Of dat tegen 2035 wereldwijde armoede tot het verleden kan behoren?

De meesten van ons worden in het duister gehouden over recente technologische en humanitaire vooruitgang. Als het geen deprimerend nieuws is over oorlog, terreur of armoede krijgen we in plaats daarvan de nieuwste celebrity roddels of uitspattingen voorgeschoteld.

Peter Diamandis is van plan hier een einde aan te maken.

Abundance is een levensveranderend boek omdat het je ogen opent voor nieuwe technologieën en ontdekkingen die nu gebeuren – ontdekkingen waarover je nooit zou lezen in de mainstream media.

Het lezen van dit boek zal je ogen openen voor de ware staat van onze planeet. Niet alleen heb ik het gevoel dat Abundance een geweldige leeservaring is, maar het zou je hoop moeten geven voor de toekomst en de toekomst van je kinderen. Het kan je inspireren om de dingen anders te gaan doen en om anders te denken.

Klik hier of op de afbeelding hieronder voor meer informatie over het boek.

Abundance Peter DiamandisIn Abundance hebben ruimtevaart-ondernemer en innovatiepionier Peter H. Diamandis en bekroonde wetenschapsschrijver Steven Kotler gedocumenteerd hoe vooruitgang in kunstmatige intelligentie, robotica, digitale geproduceerde synthetische biologie en andere exponentieel groeiende technologieën ons in staat zullen stellen meer vooruitgang te maken in de volgende twee decennia dan we in de afgelopen 200 jaar hebben gedaan.

We zullen binnenkort het vermogen hebben om te voldoen aan de basisbehoeften van elke persoon op aarde en zelfs nog veel meer. Overvloed voor alles en iedereen is binnen handbereik.

Klik hier om er meer over te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *