Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Over Lichthoofd

Lichthoofd is symbolisch voor de lichtheid van een geest die tegen de zwaartekracht en de tijd in probeert om zijn droomleven realiteit te maken. Gevoed door een verbeeldingskracht die verlicht, verheugt en motiveert biedt Lichthoofd je uitdagende ideeën die tot nadenken aanzetten en gedachtepatronen doorbreken.

Meld je ook aan voor onze Lichthoofd Nieuwsbrief.

Tips & Tricks om De Beste Versie Van Jezelf Te Worden

in onze snelle en drukke wereld is het niet moeilijk om toegang te krijgen tot informatie. Het komt razendsnel op je af. Artikelen, blogposts, statusupdates, tweets,… er is nooit een tekort aan ideeën om te overwegen.

Kennis vergaren is geen probleem. Het toepassen ervan daarentegen is een veel grotere uitdaging, vooral als je bedenkt hoe weinig tijd we hebben om te stoppen, adem te halen en gewoon te zijn tijdens onze drukke dagen.

Daarom biedt Lichthoofd tools in de vorm van praktische tips en tricks om je niet alleen bewust te maken over zaken als meditatie, spiritualiteit en welzijn, maar ook om in actie te komen. 

De Lichthoofd blog biedt tips en antwoorden voor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit door middel van research, tutorials, producten, humor en een eindeloze nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Het gaat om ideeën die een groot verschil maken wanneer ze worden toegepast.

We bieden je ook een reeks producten om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen, welvaart te creëren en om het volledige potentieel van je lichaam en geest te ontketenen.
Dan kan gaan van hoe je een rockster wordt op je werk. Tot een gezond, jeugdig, energiek lichaam hebben en onverstoorbare vreugde, liefde en voldoening ervaren. Maak diepe verbindingen met de mensen om je heen. En breng jouw unieke bijdragen aan de planeet.

Alles wat we publiceren bevat waardevolle informatie of begeleiding om jouw persoonlijke groei, geluk en rijkdom te verbeteren. We hopen dat je ervan geniet en ervan profiteert, zowel persoonlijk als financieel.

Contact met Lichthoofd

Heb je atikels, vragen, feedback, verbeterpunten of ideeën die je graag met ons deelt? Stuur dan een mailtje naar email@lichthoofd.be . Of vul het formulier in op deze pagina.

Om een bericht voor de blog in te dienen kan je de instructies volgen op de richtlijnen pagina.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke groei, gelukkig zijn, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat betekent dit dat als jij als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, Lichthoofd een percentage van het aankoopbedrag krijgt.