De beste Match voor weegschaal?

Waterman, Tweelingen, Boogschutter.

Volgens de liefdeshoroscoop gaat het sterrenbeeld Weegschaal het beste samen met een ander lucht teken, maar ze kunnen ook goed opschieten met vuur tekens.

Het leven van een weegschaal is gewijd aan het in harmonie hebben van alle dingen en alle relaties in vrede behouden.

Je houdt van het andere geslacht en kunt genieten van romantiek die vaak grenst aan sentimentaliteit. Je huwelijken hebben echter een goede slaagkans, omdat je vaak gelooft dat je je zielsverwant gevonden hebt.

De voortdurende vriendelijkheid van de Weegschaal ten opzichte van zijn of haar partner verzacht alle kwade gevoelens die de laatste kan voelen als de twee een ruzie of meningsverschil hebben gehad. Evenmin kan de Weegschaal echtgenote vaak klagen dat hij of zij niet wordt begrepen, want de Weegschaal is meestal de meest empathische persoonlijkheid van de dierenriem en het meest bereid om de tekortkomingen van de partner te tolereren.

In je persoonlijke relaties toon je inzicht in het standpunt van de andere persoon, in een poging om eventuele verschillen met compromissen te lossen, en je bent vaak bereid om claims tegen jezelf te aanvaarden in je eigen nadeel in plaats van de relatie te bederven.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal te ontdekken.

WATERMAN:

Weegschaal en waterman houden allebei van gezelschap en gezelligheid. En ze delen een gemeenschappelijke intresse in het sociale leven rondom hen. Bovendien hebben ze ook allebij een liefde voor intellectuele bezigheden en dat brengt hen samen.

Als waterman de behoeftes van weegschaal kan behagen kan dit een heerlijk harmonieus huwelijk worden.

Waterman kan weegschaal helpen met het uiten van haar seksuele behoeftes. Ze kunnen elkaar goed begrijpen omdat ze hetzelfde lucht element bezitten.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman te lezen.

TWEELINGEN:

Dit is een match die zeker is van een ideaal partnerschap!

Tweelingen en weegschalen zijn niet alleen intellectueel een match maar ze zijn ook allebei heel sociaal aangelegd. Ze hebben ook beide een liefde voor kunst, cultuur en plezier.

Ze begrijpen elkaar ook heel goed als het gaat om seksleven, en ze zijn geen van beide jaloers.

Ze zijn samen warm en open, en kunnen de rest van hun leven samen goed doorstaan.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen te lezen.

BOOGSCHUTTER:

Een charmante Boogschutter en een vurige weegschaal zijn ervan verzekerd dat ze zich nooit gaan vervelen met elkaar.

Weegschaal weet hoe die dingen interessant kan maken voor de avontuurlijke boogschutter, terwijl boogschutter met zijn sterke liefde voor intellectualisme meer dan in staat is om de weegschaal te voorzien van de geestelijke stimulatie naar waar hij zo naar hunkert.

In deze relatie kunnen beide partners hun emotionele innerlijke werelden ontwikkelen en een leven opbouwen zonder negatieve invloeden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter te lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *