Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

De beste Match voor weegschaal?

Waterman, Tweelingen, Boogschutter.

De liefdeshoroscoop zegt dat Weegschaal het best matcht met een ander luchtteken, maar ook met vuurtekens kunnen ze goed overweg.

Weegschaal streeft naar harmonie in alle dingen en wil alle relaties in vrede houden. Je houdt van romantiek en voelt je vaak aangetrokken tot het andere geslacht. Maar als je eenmaal de ware hebt gevonden, ben je vastbesloten om je huwelijk te laten slagen.

Weegschaal’s voortdurende vriendelijkheid naar hun partner toe helpt om eventuele ruzies te verzachten. En omdat je empathisch bent, begrijp je vaak de tekortkomingen van je partner en ben je bereid om ze te tolereren.

In je persoonlijke relaties toon je begrip voor het standpunt van de andere persoon en ben je bereid om compromissen te sluiten om eventuele verschillen op te lossen. Je bent ook bereid om fouten toe te geven om de relatie in stand te houden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal te ontdekken.

WATERMAN:

Weegschaal en Waterman zijn twee tekens die dol zijn op gezelschap en sociale interactie. Ze vinden het allebei leuk om midden in de actie te staan en zijn geïnteresseerd in de wereld om hen heen. Bovendien hebben ze allebei een passie voor intellectuele bezigheden, waardoor ze elkaar goed begrijpen.

Als Waterman in staat is om te voldoen aan de behoeften van Weegschaal, kunnen ze samen een prachtig harmonieus huwelijk hebben. Waterman kan zelfs Weegschaal helpen om zich comfortabeler te voelen bij het uiten van haar seksuele behoeften. Het feit dat ze allebei het lucht element delen, zorgt voor een dieper begrip tussen hen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman te lezen.

TWEELINGEN:

Deze twee tekens hebben zeker alles in huis voor een perfecte match!

Tweelingen en Weegschalen passen niet alleen intellectueel goed bij elkaar, maar zijn ook allebei zeer sociaal. Ze delen een passie voor kunst, cultuur en plezier.

Als het gaat om seksueel leven begrijpen ze elkaar goed en zijn ze beiden niet jaloers. Hun relatie is warm en open, en ze kunnen de rest van hun leven samen goed doorkomen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen te lezen.

BOOGSCHUTTER:

Een Boogschutter vol charme en een gepassioneerde Weegschaal zullen elkaar nooit vervelen, dat is zeker.

Weegschaal weet hoe ze dingen interessant kan maken voor de avontuurlijke Boogschutter, terwijl Boogschutter met zijn liefde voor intellectuele bezigheden de Weegschaal kan voorzien van de geestelijke stimulatie waar ze zo naar hunkert.

In deze relatie kunnen beide partners hun emotionele innerlijke werelden ontwikkelen en samen een leven opbouwen zonder negatieve invloeden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *