Beste Match voor Waterman?

Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter

Volgens de liefdeshoroscoop een Waterman gaat het beste samen met een luchtteken of een vuurteken.

Waterman wordt algemeen beschouwd als het teken van de dierenriem dat het meest vooruitstrevend is. Ze houden van nieuwe dingen, vooruitgang en inventiviteit.

Een waterman valt wel moeilijk te begrijpen, en ze staan bekend om wat raadselachtig te zijn.

In de liefde zullen Waterman mensen nood hebben om hun zin voor individualiteit en vrijheid te behouden. Onthoud, een waterman moet eerst vrienden zijn om verliefd te worden, dus ga niet te snel. Te veel samen zijn kan de Waterman ook stress bezorgen want hij houdt van vrijheid, dus zorg dat er ook voldoende alleen tijd is in een relatie met een Waterman.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Waterman voelen zich wat ongemakkelijk om hun gevoelens te tonen, of te gehecht te raken aan mensen of situaties. Ze zijn ook gesteld op hun vrijheid, zijn vaak briljant en soms van een geniaal niveau, maar ze leven in hun hoofd en verkennen zelden hun emotionele hart.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman te lezen.

TWEELINGEN:

Eens de Waterman heeft beslist om iemand toe te laten in zijn leven is hij heel loyaal, en is hij klaar om alles op te offeren voor zijn partner.

De wederzijdse liefde voor de samenleving en communicatie tussen Waterman en Tweelingen zorgen ervoor dat deze twee zullen genieten van een warme relatie.

Deze match zit vol met verrassingen en dat past zowel bij weegschaal als bij tweelingen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen te lezen.

BOOGSCHUTTER:

Zowel Boogschutter als Waterman zijn vrolijke, energieke en levendige tekens die van de natuur, variatie en onvoorspelbaarheid houden.

Het zijn ook tekens die een scherp oog op de toekomst houden. Ze durven allebei groot te dromen, en willen samen van deze wereld een beter plaats maken.

Hun wederzijdse liefde van de samenleving en de menselijke interactie zal ervoor zorgen dat hun sociale leven rijk en vol is.

Deze Match zal de tand des tijds doorstaan.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter te lezen.

WEEGSCHAAL:

Weegschaal en waterman houden allebei van gezelschap en gezelligheid. En ze delen een gemeenschappelijke intresse in het sociale leven rondom hen.

Ze hebben ook allebij een liefde voor intellectuele bezigheden en dat brengt hen samen.

Als Waterman de behoeftes van weegschaal kan bevredigen kan dit een heerlijk harmonieus huwelijk worden.

Waterman kan weegschaal helpen met het uiten van haar seksuele behoeftes. Ze kunnen elkaar goed begrijpen omdat ze hetzelfde lucht element bezitten.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal te lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *