Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

De beste Match voor Vissen?

Schorpioen, kreeft, steenbok, stier

De liefdeshoroscoop zegt dat het sterrenbeeld Vissen het best past bij een ander waterteken of een aarde teken dat stabiliteit biedt.

Vissen staat bekend om onvoorwaardelijke liefde, wat betekent dat ze zonder voorwaarden liefhebben. Dit sterrenbeeld is het meest gevoelige van allemaal en daardoor ook het moeilijkst te begrijpen.

Als het om liefde gaat, ben je een hopeloze romanticus. Met de juiste persoon kan het een sprookje zijn, maar als het fout gaat, kan het een nachtmerrie worden omdat je moeilijk los kunt laten. Je bent erg vergevingsgezind en accepterend, maar je hebt geen discriminerende natuur, wat betekent dat mensen die willen profiteren van je goede hart op je afkomen. Je gelooft in zielsverwanten en zult nooit stoppen met zoeken.

Je bent spiritueel, creatief, intuïtief, emotioneel, empathisch, ontvankelijk en voelt alles heel diep. Soms rustig en kalm, soms wild als de zee. Er is geen gebrek aan emoties!

Vissen zijn vaak introspectief, stil, kwetsbaar en erg verlegen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen.

SCHORPIOEN:

Schorpioen en Vissen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op elkaar. Ze kunnen gemakkelijk verliefd worden op het eerste gezicht!

In een relatie wil Schorpioen graag de leiding nemen, terwijl Vissen het liefst geleid en beschermd wordt.

Beide sterrenbeelden hebben diepgaande emoties en gevoelens, maar Schorpioen staat vooral bekend om zijn totale loyaliteit als het op liefde aankomt.

Samen kunnen ze een emotionele en erotische band opbouwen en Schorpioen is op zoek naar een zielsverwant om deze verbinding mee te delen.

Klik hier om de eigenschappen te lezen van het sterrenbeeld Schorpioen.

KREEFT:

Vissen en Kreeft zijn allebei gevoelige en zorgzame tekens. Ze benaderen het leven met medeleven en intuïtie.

Kreeft kan de bescherming bieden waar Vissen behoefte aan heeft en de dromerige aard van Vissen kan een broodnodige romantiek in het leven van Kreeft brengen.

Hoewel ze allebei een rijke verbeelding hebben, gebruiken ze die op verschillende manieren en vullen ze elkaar daardoor goed aan.

Vissen zijn goed in het bedenken van oplossingen terwijl Kreeft goed is in het omzetten van die oplossingen in actie. Hierdoor ontstaat een harmonieuze relatie die kan uitgroeien tot een gelukkig huwelijk.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld kreeft te lezen.

STEENBOK:

Als het gaat om astrologie, lijkt het misschien alsof Steenbok en Vissen geen match zijn, omdat ze zo anders zijn. Steenbokken zijn serieus en voorzichtig bij het omgaan met mensen die ze niet goed kennen, en ze nemen het liefdesspel heel serieus. Aan de andere kant houdt Vissen van een stabiele en gedreven persoon in een relatie.

Maar eigenlijk vullen Steenbok en Vissen elkaar heel goed aan. Vissen zijn blij en dankbaar als de Steenbok de teugels in handen neemt, niet alleen in de relatie, maar ook in de slaapkamer. Met deze combinatie zijn er uitstekende mogelijkheden om een succesvolle relatie op te bouwen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

STIER:

Vissen en Stier hebben veel gemeenschappelijke interesses, zoals hun liefde voor rust, schoonheid, kunst en muziek. Ze kunnen een prachtige en harmonieuze relatie opbouwen dankzij hun gedeelde waarden.

Maar ze hebben ook hun verschillen. Stier is stabiel en betrouwbaar, en kan de dromerige Vissen met beide benen op de grond houden. Aan de andere kant kan Vissen de verbeelding en intuïtie van Stier prikkelen en hem of haar verrassen met nieuwe ervaringen en gevoelens. Samen kunnen ze elkaars levens verrijken en een sterke, liefdevolle relatie opbouwen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen.

6 Comments

  • Ha hilda
   Ze kunnen goed met elkaar opschieten en veel samen ondernemen.
   Maar aan gezien de vis veel aandacht en liefde wil.
   Kan de ram dit niet geven omdat deze teveel met regelen bezig is. Dus altijd aan het denken is
   Dus romantie.s is ram zeker niet. Maar als je verzorging liefde vind.
   Dan krijg je veel liefde
   Grt een vis

   • Ha hilda
    Ze kunnen goed met elkaar opschieten en veel samen ondernemen.
    Maar aan gezien de vis veel aandacht en liefde wil.
    Kan de ram dit niet geven omdat deze teveel met regelen bezig is. Dus altijd aan het denken is
    Dus romantie.s is ram zeker niet. Maar als je verzorging liefde vind.
    Dan krijg je veel liefde
    Grt een vis

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *