Beste Match voor Tweelingen?

Weegschaal, Waterman, Leeuw, Ram

Volgens de liefdeshoroscoop gaat het sterrenbeeld Tweelingen het beste samen met een ander luchtteken, of energetische vuurtekens die hun vitaliteit en levenslust delen.

Het sterrenbeeld Tweelingen heeft een geestig, licht en vaak onrustig karakter van iemand die constant mentale stimulatie, variatie en het belangrijkste, ruimte en vrijheid nodig heeft.

Tweelingen houden van praten en communiceren, ze zijn dan ook de sociale vlinders van de dierenriem. Ze leren graag nieuwe dingen, zijn zeer nieuwsgierig en ze geven de voorkeur aan een leven vol plezier, humor en vitaliteit.

Tweelingen zien het leven als één grote, eindeloze leerervaring.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen te lezen.

WEEGSCHAAL:

Dit is een match die zeker is van een ideaal partnerschap.

Tweelingen en weegschalen zijn niet alleen intellectueel een match maar ze zijn ook allebei heel sociaal aangelegd. Ze hebben ook beide een liefde voor kunst, cultuur en plezier.

Ze begrijpen elkaar ook heel goed in het seksleven, ze zijn geen van beide jaloers. Samen zijn ze warm en open, en kunnen de rest van hun tijd samen goed doorstaan.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal te lezen.

WATERMAN:

Eens de waterman heeft beslist om iemand toe te laten in zijn leven is hij heel loyaal, en is hij klaar om alles op te offeren voor zijn partner.

De wederzijdse liefde voor de samenleving en communicatie tussen Waterman en Tweelingen zorgen ervoor dat deze twee zullen genieten van een warme relatie.

Deze match zit vol met verassingen en dat past zowel bij weegschaal als bij tweelingen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman te lezen.

LEEUW:

Loyaliteit en toewijding zijn de kenmerken van de leeuw.

Tweelingen en leeuwen willen beiden van het leven genieten, en ze kunnen elkaar levenslessen geven. De leeuw is heel vergevingsgezind en dat komt goed uit voor tweelingen, Terwijl de tweelingen flexibel genoeg is om zich aan te passen aan de behoefte van de leeuw.

Zowel tweelingen als leeuwen benaderen het leven vol enthousiasme. De leeuw doet dit vooral met zijn hart terwijl tweelingen het doet met het hoofd. Met die verschillen vullen ze mekaar zonder problemen aan.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw te lezen.

RAM:

De relatie tussen tweeling en ram zal levendig en vol met activiteit en vitaliteit zitten. 

Ze zullen genieten van hun gelijkmatige kennis voor avontuur. Ram houd ervan om te leiden, en tweelingen zal altijd manieren vinden om een ram content te houden en om lief te hebben.

met het libido van een ram en het creativiteit van tweeling kan dit resulteren tot een vloeiend samenspel in de slaapkamer.

Het is een gezonde combinatie van passie, energie en nieuwsgierigheid!

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Ram te lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *