Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Beste Match met een Stier?

Maagd, Kreeft, Steenbok, Vis

Volgens de liefdeshoroscoop matcht het sterrenbeeld Stier het best met een ander aardeteken of een waterteken dat net zo gevoelig is als zij.

Stieren zijn vaak koppig, sterk en sensueel. Ze houden van rust, veiligheid en schoonheid. Ze willen dat hun leven loopt zoals ze willen en ze zijn bereid om hard te werken om dat te bereiken.

Als het op liefde aankomt zijn Stieren romantisch en gepassioneerd, maar in de slaapkamer zijn ze vaak traditioneel en niet erg geneigd tot experimenteren, omdat ze graag vasthouden aan hun routines in alle aspecten van hun leven.

Veel Stieren zijn vrij hedonistisch en houden van plezier, en hebben waarschijnlijk meer liefdesaffaires dan andere sterrenbeelden. Ze genieten van luxe dingen zoals sieraden, lekker eten en verwend worden. Het is een gevoelig teken dat graag naar anderen luistert, maar ook graag gehoord wordt door degenen van wie ze houden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen.

MAAGD:

Een relatie tussen een Stier en een Maagd kan heel ontroerend zijn. Mensen met het sterrenbeeld Maagd voelen zich soms wat ongemakkelijker over hun lichaam, maar de Stier kan zijn partner op haar gemak stellen en ontspannen door veel aandacht en liefde te geven.

In een relatie heeft een Stier veel geduld, wat goed uitkomt bij een Maagd die meer tijd nodig heeft om zich volledig te kunnen laten gaan. Zodra de Maagd haar vertrouwen heeft opgebouwd, kan deze match heel harmonieus en comfortabel worden.

KREEFT:

Stieren en Kreeften hebben allebei een diepgewortelde behoefte aan veiligheid, comfort en het creëren van een stabiele relatie. Ze zijn beiden zeer gevoelig, dus ze kunnen naar elkaar luisteren en elkaar ondersteunen in moeilijke tijden.

Doordat ze dezelfde emotionele doelen hebben, zoals liefde, familie en het gevoel van thuis, zullen ze, als ze eenmaal verliefd zijn, zelden een reden vinden om uit elkaar te gaan. Als er onderweg obstakels zijn, zullen ze leren vergeven en vergeten, waardoor ze een relatie kunnen opbouwen die ze altijd al hebben gewild.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft te lezen.

STEENBOK:

Steenbok en Stier hebben veel gemeenschappelijke interesses, waaronder een diepgaande behoefte aan veiligheid en stabiliteit in het leven. De Steenbok is vaak erg gedreven en gefocust op het verdienen van geld en het creëren van een succesvolle toekomst, wat perfect past bij de Stier die houdt van de mooie dingen in het leven, zoals sieraden en luxe.

Beide tekens zijn vastberaden om een langdurige en succesvolle relatie te vormen en zijn bereid om hard te werken om dit te bereiken. Ze hebben ook een gedeelde waardering voor de kracht van familie en het belang van traditie en stabiliteit in hun leven.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

VISSEN:

Als het op liefde aankomt, delen Vissen en Stier een passie voor rust, schoonheid, kunst en muziek. Wanneer deze twee samen zijn, kunnen ze een prachtige en harmonieuze relatie opbouwen.

Hoewel ze veel gemeenschappelijke interesses hebben, verschillen ze ook op de juiste manieren van elkaar. De stabiliteit en betrouwbaarheid van een Stier kan de dromerige Vissen op de grond houden, terwijl de verbeelding en intuïtie van de Vissen de wereld van de Stier kunnen verbreden en een verwonderend gevoel kunnen teweegbrengen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen.

4 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *