Beste Match met een Stier?

Maagd, Kreeft, Steenbok, Vis

Volgens de liefdeshoroscoop gaat het sterrenbeeld stier het beste samen met een aarde teken, of een gevoelig waterteken waarmee ze een gelijkaardige energie delen.

Een stier is vaak een eigenwijs, krachtig en sensueel individu. Ze houden van vrede, veiligheid en schoonheid. Ze willen er zeker van zijn dat hun leven gaat zoals ze dat willen, en ze willen hier zeker hard voor werken.

Als het op liefde aankomt is een stier verliefd en romantisch, maar seksueel is hij eerder conventioneel en niet bereid om veel te experimenteren omdat hij zijn routine heeft in zowat elk gebied van zijn leven.

Veel Stieren kunnen vrij hedonistische, plezier-zoekende mensen zijn met de meeste liefdesaffaires van alle sterrenbeelden.

Ze genieten van de betere dingen in het leven zoals sieraden, lekker eten en verwend worden. het is een gevoelig teken dat ook houdt van een luisterend oor maar kan ook perfect een luisterend oor geven aan iemand die hij liefheeft.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen.

MAAGD:

Een relatie tussen een Stier en een Maagd kan wel eens heel ontroerend zijn.

Iemand met het sterrenbeeld maagd kan zich wel eens wat meer ongemakkelijker voelen over hun lichaam, maar de stier kan zijn partner heel goed op haar gemak laten voelen en laten ontspannen door ze genoeg aandacht en liefde te geven.

Een stier heeft veel geduld in een relatie en dat kan goed uitkomen bij Maagd, die meer tijd nodig heeft om zich volledig te kunnen laten gaan in een relatie.

Deze match kan heel harmonieus en comfortabel worden eens de maagd haar vertrouwen heeft opgebouwd.

KREEFT:

Zowel Stier als Kreeft hebben een diepgewortelde behoefte aan veiligheid, comfort en belang in het creëren van een serieuze, stabiel relatie.

Ze zijn beide zeer gevoelig en daarom kunnen ze naar elkaar luisteren en elkaar ondersteunen in moeilijke tijden.

Door hun gedeelde emotionele doelen zoals, liefde, familie en het gevoel van thuis, zullen ze als ze verliefd worden zelden een reden vinden om te scheiden.

Als er onderweg geen obstakels zijn, gaan ze elkaar leren vergeten en vergeven en zal er  een relatie ontstaan die ze altijd al gewild hebben.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft te lezen.

STEENBOK:

Steenbok en stier delen ook een wederzijdse en zeer diepgewortelde behoefte aan veiligheid.

De gedrevenheid van de steenbok om geld te verdienen en een succesvol leven leiden komt goed uit voor de Stier, die houd van schoonheid, sieraden en de fijnere dingen in het leven.

Beide zijn geïnteresseerd in het vormen van een succesvolle lange termijn relatie, en ze willen er allebei hard voor werken.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

VISSEN:

Vissen en stier zijn beide grote liefhebbers van rust, schoonheid, kunst en muziek.

Deze twee samen zijn in staat om een prachtige, harmonieuze relatie op te bouwen.

Maar ze verschillen ook op de juiste manieren van elkaar. De stabiliteit  en betrouwbaarheid van een stier kan de voeten van een dromerige vissen persoon op de grond houden, terwijl de verbeelding en intuïtie een verwonderend gevoel in de wereld van de stier zal teweeg brengen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *