Beste Match voor een steenbok?

Stier, Vis, Maagd, Schorpioen

Volgens de liefdeshoroscoop gaat het sterrenbeeld steenbok het beste samen met een ander aarde teken of  met een waterteken.

Steenbok is een van de meest stabiele en meestal ernstige tekens van de dierenriem.

Op romantisch gebied is een steenbok een trouw en monogaam type. Ze zijn vaak introvert en ernstig, maar hebben een heerlijk gevoel voor humor. Om gelukkig te zijn in het leven hebben ze liefst het gevoel dat ze nuttig en noodzakelijk zijn.

Een steenbok is zelfverzekerd, vastberaden en kalm. En bovendien is de Steenbok hardwerkend, emotieloos, praktisch, verantwoordelijk en in staat om zo lang vol te houden als nodig om een doel te bereiken dat voor zichzelf is opgesteld.

Steenbok is voorzichtig rond mensen die ze niet kennen, Echter, eenmaal verliefd is een steenbok niet van plan om ze te laten gaan omdat ze lijken te denken dat ze niet veel andere kansen zullen krijgen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

STIER:

Steenbok en stier delen ook een wederzijdse en zeer diepgewortelde behoefte aan veiligheid.

De gedrevenheid van de steenbok om geld te verdienen en een succesvol leven leiden komt goed uit voor de Stier, die houd van schoonheid, sieraden en de betere dingen in het leven.

Beide zijn geïnteresseerd in het vormen van een succesvolle lange termijn relatie, en ze willen er allebei hard voor werken.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen. 

VISSEN:

Steenbok en Vissen zijn eigenlijk heel verschillend. Steenbokken zijn serieus en voorzichtig rond mensen die ze niet goed kennen, en Vissen houd wel van een stabiel en gedreven iemand in de relatie.

Vissen zullen heel blij en dankbaar zijn als de steenbok de teugels in handen neemt. niet alleen in de relatie maar ook in de slaapkamer.

Deze combinatie heeft uitstekende mogelijkheden om een relatie succesvol te maken.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen. 

MAAGD:

Een steenbok en een maagd hebben de neiging om als 2 druppels op te gaan in bepaalde dingen.

Ze zij allebei hardwerkende, ijverige individuen die veel belang hechten aan een intellectueel en conservatief leven. En ze verkiezen beide kwaliteit boven kwantiteit.

Het is gemakkelijk voor deze 2 om belangrijke punten in een relatie te bespreken, en daardoor een goede stevige relatie te kunnen bouwen.

Dit is een perfecte relatie voor beide partners als het gaat om nieuwe dingen bij leren in de slaapkamer.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd te lezen.

SCHORPIOEN:

Steenbok en Schorpioen gaat heel goed  samen, ze vormen een uitstekend team samen.

Het natuurlijke geduld en toewijding van de steenbok gaan heel goed samen met  de krachtige verbeelding en scherpe onderzoeksvaardigheden van schorpioen.

Hier bestaat ook een prachtige harmonie op seksueel vlak.

Zolang Steenbok het kan begrijpen en accepteren dat schorpioen soms wil domineren kan dit een gezonde sterke relatie worden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *