Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Beste Match voor een steenbok?

Stier, Vis, Maagd, Schorpioen

Volgens de liefdeshoroscoop past het sterrenbeeld Steenbok het beste bij een ander aarde teken of een waterteken.

Een Steenbok is één van de meest stabiele en serieusste tekens van de dierenriem. Als het om romantiek gaat, zijn ze trouw en monogaam. Ze zijn vaak introvert en serieus, maar hebben ook een geweldig gevoel voor humor. Het gevoel hebben dat ze nuttig en noodzakelijk zijn, is voor hen essentieel om gelukkig te zijn in het leven.

Een Steenbok is zelfverzekerd, vastberaden en kalm. Ze zijn hardwerkend, praktisch en verantwoordelijk en hebben de capaciteit om door te gaan tot ze hun doelen hebben bereikt.

Steenbokken zijn voorzichtig bij mensen die ze niet kennen, maar eenmaal verliefd zijn ze vastbesloten om hun liefde niet te laten gaan omdat ze denken dat ze niet veel andere kansen zullen krijgen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

STIER:

Steenbok en Stier hebben een sterke behoefte aan veiligheid en delen deze eigenschap. Steenbok is vastberaden om geld te verdienen en succesvol te zijn, wat goed past bij de smaak van Stier voor mooie dingen zoals sieraden en luxe levensstijl.

Ze zijn allebei geïnteresseerd in het opbouwen van een langdurige en succesvolle relatie, en zijn bereid om hard te werken om dit te bereiken.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen. 

VISSEN:

Steenbok en Vissen zijn twee sterrenbeelden die heel verschillend zijn. Steenbokken zijn vaak serieus en voorzichtig, vooral bij mensen die ze niet goed kennen. Aan de andere kant houden Vissen van stabiliteit en vinden ze het fijn als hun partner gedreven is.

Als de Steenbok de leiding neemt, zowel in de relatie als in de slaapkamer, zal Vissen blij en dankbaar zijn. Ondanks hun verschillen, hebben deze twee tekens veel potentie om een succesvolle relatie op te bouwen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen. 

MAAGD:

Een steenbok en maagd hebben veel gemeen en gaan vaak hand in hand op verschillende gebieden.

Ze zijn beiden harde werkers die waarde hechten aan een intellectueel en conservatief leven. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit voor hen allebei.

Deze twee hebben een gemakkelijke tijd met elkaar over belangrijke onderwerpen praten, waardoor ze een stevige en stabiele relatie kunnen opbouwen.

Deze relatie biedt ook veel mogelijkheden voor beide partners om nieuwe dingen te leren in de slaapkamer. Het is een perfecte match voor hen als het gaat om het ontdekken van nieuwe seksuele ervaringen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd te lezen.

SCHORPIOEN:

Steenbok en Schorpioen vormen samen een uitstekend team. Steenbokken hebben van nature veel geduld en toewijding, wat perfect past bij de krachtige verbeeldingskracht en scherpe onderzoeksvaardigheden van Schorpioen.

Deze twee tekens hebben ook een geweldige harmonie op seksueel gebied. Het is wel belangrijk dat Steenbok begrijpt en accepteert dat Schorpioen soms wil domineren in de slaapkamer. Als ze dat kunnen, kan deze relatie heel gezond en sterk zijn.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *