Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

De Beste Match voor Schorpioen?

Vissen, Steenbok, Kreeft

Volgens de liefdeshoroscoop past het sterrenbeeld Schorpioen het beste bij een ander water teken of een stabiel aarde teken. Als je een Schorpioen bent, ben je vastberaden, scherpzinnig, beschermend, jaloers en krachtig. Je neemt alles serieus, of het nu gaat om je carrière of liefdesleven.

Je verlangende natuur drijft je om krachtig, gedreven, succesvol en seksueel aantrekkelijk te zijn. Voor jou is de belangrijkste doelstelling in de liefde om jezelf te fuseren met je partner en seksueel te verliezen tot op het niveau van magie. Je bent uiteindelijk op zoek naar je zielsverwant.

Wat het meest opvalt aan Schorpioen is je totale trouw in de liefde. Je opent jezelf meer dan elk ander teken, maar als je te vaak gekwetst wordt, kan je volledig dichtklappen en celibatair worden.

Dit komt door je krachtige en controlerende aard. Als je besluit om een einde te maken aan een relatie, is het voor altijd voorbij. Dus het is belangrijk om iemand te vinden die begrijpt dat loyaliteit essentieel is voor jou en die bereid is om je vertrouwen te verdienen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen te lezen.

VISSEN:

Mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen zijn bekend als degenen die onvoorwaardelijk liefhebben. Ze zijn ook het meest gevoelige teken in de dierenriem. Vissen verlangen naar iemand die hen kan beschermen en waarbij ze zich veilig kunnen voelen, en dat is waar Schorpioen goed van pas kan komen. Ze vullen elkaar goed aan.

Schorpioen heeft graag de controle en Vissen wil graag geleid worden. Het is belangrijk voor beiden om zich emotioneel te kunnen uiten tijdens seksuele intimiteit.

Als het gaat om de liefde kan Vissen de perfecte soulmate zijn voor Schorpioen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen.

STEENBOK:

Steenbok en Schorpioen zijn een geweldige match, ze vormen een sterk team samen.

Steenbok is van nature geduldig en toegewijd, terwijl Schorpioen beschikt over een krachtige verbeelding en scherpe onderzoeksvaardigheden. Deze kwaliteiten gaan perfect samen.

Bovendien is er tussen deze twee een prachtige harmonie op seksueel vlak. Als Steenbok kan begrijpen en accepteren dat Schorpioen soms de leiding wil nemen, kan dit leiden tot een gezonde en sterke relatie.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

KREEFT:

Als het gaat om de liefde hebben Schorpioen en Kreeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht tot elkaar.

Schorpioen is de dominante partner en Kreeft vindt het heerlijk om geleid en beschermd te worden in de relatie. Beide hebben diepe emoties en als ze eenmaal een emotionele connectie met elkaar hebben, kan het de ware liefde zijn.

Ze kunnen communiceren zonder woorden en begrijpen elkaar zonder enige moeite. Kreeft is erg liefdevol en zorgzaam, en zal alles doen om hun familie en geliefde te beschermen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *