De Beste Match voor Schorpioen?

Vissen, Steenbok, Kreeft

Volgens de liefdeshoroscoop gaat het sterrenbeeld Schorpioen het beste samen met een ander water teken of een stabiliserend aarde teken.

Een schorpioen is iemand die vastberaden, scherpzinnig, beschermend, jaloers en krachtig is. Een schorpioen gaat nergens luchtig overheen, van carrière tot liefdesleven.

De verlangende natuur van schorpioen dwingt je om krachtig, gedreven, succesvol en seksueel aantrekkelijk te zijn. Belangrijkste doelstelling in de liefde is om boven jezelf te fuseren en jezelf seksueel te verliezen in je partner, tot op het niveau van magie en dus ben je uiteindelijk op zoek naar je zielsverwant.

Op het gebied van de liefde er één ding dat het meest opvalt bij het sterrenbeeld Schorpioen, je totale trouw.

Alles in je natuur is extreem en als het gaat om zaken van het hart zul je je in eerste instantie meer dan eender welk teken openen, maar als je te vaak gekwetst wordt kan je volledig dichtklappen en celibatair worden.

Dit komt omdat je een krachtige controlerende aard hebt en als je het voor gezien houdt, is het voorgoed voorbij.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen te lezen.

VISSEN:

Vissen is het teken van onvoorwaardelijke liefde. Met andere woorden, je zal onvoorwaardelijk liefhebben. En het teken Vissen is ook het meest gevoelige teken uit de dierenriem.

Een vissen persoon wil graag iemand hebben waarmee ze zich beschermd en veilig kan voelen, en hier kan schorpioen goed in helpen. Ze vullen elkaars behoeften goed aan.

Schorpioen wil graag domineren, en vis wil graag gedomineerd worden. Ze vinden het allebei heel belangrijk om op seksueel vlak zich emotioneel te kunnen laten gaan met elkaar.

Een vis kan een eeuwige geliefde zijn voor het sterrenbeeld Schorpioen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen.

STEENBOK:

Steenbok en schorpioen gaan heel goed  samen, ze vormen een uitstekend team.

Het natuurlijke geduld en toewijding van de steenbok gaan heel goed samen met  de krachtige verbeelding en scherpe onderzoeksvaardigheden van schorpioen.

Bij deze twee is er ook een prachtige harmonie op seksueel vlak.

Zolang Steenbok het kan begrijpen en accepteren dat schorpioen soms wil domineren kan dit een gezonde sterke relatie worden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

KREEFT:

Schorpioen en Kreeft hebben een sterke wederzijdse aantrekkingskracht.

Schorpioen wil de leider zijn in de relatie en Kreeft wil heel graag geleid en beschermd worden.

Beide personen hebben diepe gevoelens en emoties. En als ze een emotionele link gevonden hebben met elkaar, kunnen ze de ware liefde gevonden hebben.

Ze kunnen spreken zonder woorden en begrijpen elkaar zonder enige moeite. Een kreeft is heel liefdevol en zorgzaam, en wil er alles aan doen om hun familie en geliefde te beschermen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft te lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *