De beste Match voor RAM?

Boogschutter, Leeuw, Tweelingen

Volgens de liefdeshoroscoop past het sterrenbeeld Ram het beste bij een vuurteken of een lucht teken zodat ze hun natuurlijk energie kunnen delen.

Een ram is onafhankelijk en een doorzetter. Het is een persoon die gevuld is met avontuur, moed en vitaliteit en is ook vaak sportief. Als het om liefde gaat zal het hart van de ram sneller slaan. Ze houden van flirten en van verovering. Maar het moet uitdagend blijven in een relatie met een ram, anders kan die vroegtijdig afhaken.

De ram is ambitieus, impulsief, enthousiast en vol energie. Hij staat open voor nieuwe ideeën en een liefhebber van vrijheid.

Geduld is niet bepaald een van hun sterkste kanten en ze kunnen soms erg koppig zijn. Maar gelukkig voor wie hen liefheeft kunnen ze ook snel vergeten en vergeven.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Ram te lezen.

BOOGSCHUTTER:

Net zoals Ram is ook boogschutter een energiek teken. Mensen die geboren ziejn onder het sterrenbeeld Boogschutter zijn gedreven, oprecht en ongecompliceerd in de liefde.

En net zoals ram is ook boogschutter een persoon met een positieve kijk op het leven, hij zit vol energie, heeft een atletisch vermogen en een liefde voor reizen en exploratie. Ram en boogschutter zullen elkaar nooit vervelen.

In de liefde heeft boogschutter nood aan seks en sport, maar ook zeker een intellectuele partner.

Ram zal voor boogschutter zijn eeuwige liefde en playmate kunnen zijn.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter te lezen.

LEEUW:

Met Leeuw zal je de wereld willen rondreizen op zoek naar nieuwe ideeën.

Jullie kunnen zorgen voor een avontuurlijk en actief seksleven, omdat jullie zeer geschikte partners zijn in de slaapkamer.

Jullie emotionele aard is ook zeer vergelijkbaar met elkaar. Dus dit kan een speciale match zijn, maar dan moeten jullie allebei leren geven en nemen, op die manier gaan jullie de beste tijden tegemoet.

Er moet gewerkt worden aan deze relatie maar eens alles loopt zoals het hoort, zijn jullie de beste match!

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw te lezen.

TWEELINGEN:

De relatie tussen het sterrenbeeld tweelingen en het sterrenbeeld ram zal levendig en vol met activiteit en vitaliteit zitten.

Ze zullen genieten van hun gelijkaardige zin voor avontuur. Ram houd ervan om te leiden, en tweelingen zal altijd manieren vinden om een ram tevreden te houden en om lief te hebben.

Met het libido van een ram en het creativiteit van tweelingen kan dit resulteren tot een vloeiend samenspel in de slaapkamer.

Dit is een gezonde combinatie van passie, energie en nieuwsgierigheid!

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen te lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *