Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

De beste match voor Maagd?

Stier, Steenbok, Kreeft

Volgens de liefdeshoroscoop zijn aarde- of watertekens de beste match voor het sterrenbeeld Maagd.

Mensen die geboren zijn onder het teken Maagd hebben de neiging om alle feiten en details te verzamelen, te bestuderen en te analyseren voordat ze belangrijke beslissingen nemen. Ze streven naar perfectie, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de mensen om hen heen. Dit maakt hen kieskeurig als het gaat om het kiezen van een partner.

Het symbool van de Maagd staat ook voor zuiverheid en perfectie. Mensen die onder dit teken zijn geboren, hebben vaak eigenschappen zoals bescheidenheid en nederigheid.

Hoewel sommigen dit als onderdrukt beschouwen, beschouwen Maagden het als een nobele eigenschap.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd te lezen.

STIER:

Een relatie tussen een Stier en een Maagd kan heel bijzonder zijn. Maagden kunnen soms onzeker zijn over hun lichaam, maar Stieren weten hoe ze hun partner op hun gemak kunnen stellen door hen veel aandacht en liefde te geven.

Stieren hebben ook veel geduld in een relatie, wat goed van pas kan komen bij Maagden die meer tijd nodig hebben om zich volledig te kunnen openstellen.

Als de Maagd eenmaal vertrouwen heeft opgebouwd, kan deze match heel harmonieus en comfortabel worden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen.

STEENBOK:

Een Steenbok en Maagd passen vaak als twee puzzelstukjes perfect in elkaar.

Ze zijn allebei harde werkers die waarde hechten aan tradities en een intellectueel leven. Kwaliteit gaat bij hen boven kwantiteit.

Deze twee sterrenbeelden kunnen gemakkelijk belangrijke onderwerpen in hun relatie bespreken en daardoor een sterke band opbouwen.

En als het om nieuwe ervaringen in de slaapkamer gaat, dan is dit ook een ideale match voor beide partners om van elkaar te leren.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

KREEFT:

Een koppel van Kreeft en Maagd kan zich onderscheiden door hun zorgzame karakter.

Ze zijn beide toegewijd aan het verzorgen van hun partner en kunnen heel goed met elkaar communiceren. De Maagd heeft een praktische kijk op de zaken, terwijl de Kreeft meer gericht is op emoties.

Ondanks hun verschillen passen deze sterrenbeelden goed bij elkaar. Wanneer ze samenkomen, is er een kans op een eeuwige liefde!

In de slaapkamer zijn ze allebei zeer emotioneel. Ze zullen leren hun partner beter te begrijpen en ontdekken hoe verschillend ze kunnen zijn.

Er is niemand beter in staat om het vertrouwen van een Maagd op te bouwen dan een Kreeft. Als ze eenmaal voor de Maagd hebben gekozen als partner, is er geen ruimte voor leugens of bedrog.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *