De beste match voor Maagd?

Stier, Steenbok, Kreeft

Volgens de liefdeshoroscoop gaan aarde of water tekens het beste samen met het sterrenbeeld Maagd.

Mensen met als teken maagd hebben de neiging om alle feiten en details te verzamelen, bestuderen en analyseren voordat ze belangrijke beslissingen nemen. Ze willen zo een hoogst mogelijke volmaaktheid bereiken, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de mensen rondom hen. En dus kunnen ze heel selectief zijn als het gaat om het kiezen van een partner.

Het Maagd symbool drukt ook zuiverheid en perfectie uit. En mensen die onder het sterrenbeeld Maagd geboren zijn hebben de neiging om een aantal van de kwaliteiten van een maagd over te nemen, zoals bescheidenheid en nederigheid.

Sommigen zullen hen als onderdrukt beschouwen, hoewel Maagden beweren dat het een nobele eigenschap is.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd te lezen.

STIER:

Een relatie tussen een Stier en een Maagd kan wel eens heel ontroerend zijn. Een maagd kan zich wel eens wat meer ongemakkelijker voelen over hun lichaam, maar de stier kan zijn partner heel goed op haar gemak laten voelen en laten ontspannen door ze genoeg aandacht en liefde te geven.

Een stier heeft veel geduld in een relatie en dat kan goed uitkomen bij maagd, die meer tijd nodig heeft voor zich volledig kan laten gaan in een relatie.

Deze match kan heel harmonieus en comfortabel worden eens de maagd haar vertrouwen heeft opgebouwd.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen.

STEENBOK:

Een steenbok en een maagd hebben de neiging om als 2 druppels op te gaan in bepaalde dingen.

Ze zijn allebei hardwerkende, ijverige individuen die veel belang hechten aan een intellectueel en conservatief leven. Bovendien verkiezen ze beide kwaliteit boven kwantiteit.

Het is gemakkelijk voor deze 2 sterrenbeelden om belangrijke punten in een relatie te bespreken, en daardoor een goede stevige relatie te kunnen bouwen.

En dit is ook een perfecte relatie voor beide partners als het gaat om nieuwe dingen bij leren in de slaapkamer.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok te lezen.

KREEFT:

Een van de beste dingen in een kreeft/maagd koppel is het gevoel voor zorg.

Ze willen beide zorg dragen voor hun geliefde en ze kunnen heel goed communiceren met elkaar. Maagd spreekt altijd vanuit een praktisch inzicht terwijl kreeft meer de emotionele kant uitgaat.

Ook al hebben deze sterrenbeelden veel verschillen, ze horen vrij goed bij elkaar.

Als deze twee samen komen is er een kans op eeuwige liefde!

Op seksueel vlak zijn ze beide heel emotioneel. Ze gaan leren om hun partner beter te begrijpen en ontdekken hoe verschillend sommige wel kunnen zijn.

Er is niemand beter om het vertrouwen van de maagd op te bouwen dan een kreeft. Als ze maagd gekozen hebben als partner zal er geen plaats zijn voor leugens en bedrog.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft te lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *