De Beste Match voor Kreeft?

Stier, Schorpioen, Maagd, Vis

Volgens de liefdeshoroscoop gaat het sterrenbeeld Kreeft het best samen met ofwel een ander water teken of een aarde teken die vaak hun natuurlijke gevoelens delen.

De kreeft is het meest gevoelige en emotionele teken van de dierenriem. Als het hen teveel word of ze voelen zich bedreigd hebben ze de neiging zich terug te trekken in hun “safe place”. Ze willen niet in het middenpunt staan en zo weinig mogelijk opvallen.

Maar Kreeft kan ook heel liefdevol en zorgzaam zijn, zo willen ze er alles aan doen om hun familie en geliefde te beschermen. Dit maakt van hen de ideale partners of ouders.

Ze zijn in principe van nature conservatief en honkvast, ze waarderen de nest-achtige kwaliteiten van een veilige en comfortabele woning waar ze kunt ontsnappen en ze kunnen afsluiten van de stres van de buitenwereld.

Klik hier om de eigenschappen van het Sterrenbeeld Kreeft te lezen.

SCHORPIOEN:

Schorpioen en Kreeft hebben een sterke wederzijdse aantrekkingskracht.

Schorpioen wil de leider zijn in de relatie en Kreeft wil heel graag geleid en beschermd worden. Beide personen hebben diepe gevoelens en emoties.

Op het gebied van liefde is hetgeen wat het meeste opvalt bij Schorpioen, totale Trouw!

De belangrijkste doelstelling van de schorpioen in de liefde is om boven zichzelf te fuseren en zichzelf seksueel te verliezen in zijn partner. Hij is opzoek naar een zielsverwant.

Schorpioen is je eeuwige minnaar en speelmaatje.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld schorpioen te lezen.

VISSEN:

Vissen en kreeft delen beiden een even zorgzame en intuïtieve levensbeschouwing. Ze hebben beide respect voor elkaars talenten en vaardigheden.

Vissen hebben veel respect voor de nest-achtige kwaliteiten van de kreeft, en de kreeft houd van de creatieve en artistieke gave van de vis, hierdoor zijn ze in staat om met succes te communiceren op verschillende manieren, en samen een veilig en gezellig nest te creëren.

Vissen en een kreeft zijn goed afgestemd op elkaars verlangens, ze zijn beide instaat om een diepe en erotische verbinding waar te maken.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen.

MAAGD:

Een van de beste dingen in een kreeft/maagd koppel is het gevoel voor zorg.

Ze willen beide zorg dragen voor hun geliefde. Ze kunnen heel goed communiceren met elkaar. Maagd spreekt altijd vanuit een praktisch inzicht terwijl kreeft meer de emotionele kant uitgaat.

Ook al hebben deze tekens veel verschillen, ze horen vrij goed bij elkaar. Als deze twee samen komen is er een kans op eeuwige liefde! Op seksueel vlak zijn ze beide heel emotioneel. Ze gaan leren om hun partner beter te begrijpen en ontdekken hoe verschillend sommigen wel kunnen zijn.

Er is niemand beter om het vertrouwen van de maagd op te bouwen dan een kreeft. Als ze maagd gekozen hebben als partner zal er geen plaats zijn voor leugens en bedrog.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd te lezen.

STIER:

Zowel Stier als Kreeft hebben een diepgewortelde behoefte aan veiligheid, comfort en belang in het creëren van een serieuze, stabiel relatie.

Ze zijn beide zeer gevoelig en daarom kunnen ze naar elkaar luisteren en elkaar ondersteunen als ze door moeilijke tijden gaan.

Door hun gedeelde emotionele doelen zoals, liefde, familie en het gevoel van thuis, zullen ze als ze verliefd worden zelden een reden vinden om te scheiden.

Als er onderweg geen obstakels zijn, gaan ze elkaar leren vergeten en vergeven en zal er  een relatie ontstaan die ze altijd al gewild hebben.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *