Beste Match voor een Boogschutter

Leeuw, Ram, Weegschaal, Waterman

Een boogschutter gaat het beste samen met een luchtteken of een vuurteken.

Een boogschutter heeft altijd een positieve kijk op het leven. Altijd vol energie, atletisch vermogen, avontuurlijkheid en een liefde voor reizen en exploratie. Ze zijn optimistisch en ze zijn het teken van eerlijkheid, integriteit en onafhankelijkheid  met een passie voor rechtvaardigheid en de rechten van anderen.

In de liefde heeft boogschutter veel nood aan seks en sport, maar ze hebben ook een behoefte aan een intellectuele partner.

Boogschutters zijn gedreven, oprecht en ongecompliceerd in de liefde. Als hun huwelijk succesvol is, zullen ze trouwe echtgenoten zijn, maar hun aangeboren rusteloosheid zal hen inspireren om te reizen en hun eigen prive-ruimte te vinden, zowel mentaal als fysiek.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter te lezen. 

LEEUW:

Boogschutters en leeuwen zijn robuust, vurig en hebben beide veel plezier in het leven. Ze delen een wederzijdse liefde voor avontuur en vrijheid. Ze stimuleren en inspireren elkaar om nieuwe hoogtes te bereiken.

Leeuw en boogschutter geven ook vonken in de slaapkamer. Seks is de favoriete manier om met elkaar te binden en tijd door te brengen.

Deze match is gemaakt om samen een lang en een gelukkig leven op te bouwen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw te lezen.

RAM:

Net zoals Ram is ook boogschutter een energiek teken. Het is een persoon die gevuld is met avontuur, moed en vitaliteit en is ook vaak sportief. Als het gaat om liefde gaat het hart van de ram sneller slaan.

En net zoals de Boogschutter is ook Ram een persoon met een positieve kijk op het leven. Hij zit vol energie, heeft een atletisch vermogen en een liefde voor reizen en exploratie. Ram en boogschutter zullen elkaar nooit vervelen.

In de liefde heeft boogschutter nood aan seks en sport, maar ook zeker een intellectuele partner.

Ram zal voor boogschutter zijn eeuwige liefde en playmate kunnen zijn.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Ram te lezen.

WEEGSCHAAL:

Een charmante boogschutter en een vurige weegschaal zijn ervan verzekerd dat ze zich nooit gaan vervelen met elkaar.

Weegschaal weet hoe die dingen interessant kan maken voor de avontuurlijke boogschutter, terwijl boogschutter met zijn sterke liefde voor intellectualisme meer dan in staat is om de weegschaal te voorzien van de geestelijke stimulatie naar waar hij zo naar hunkert.

In deze relatie kunnen beide partners hun emotionele innerlijke wereld ontwikkelen en een leven opbouwen zonder negatieve invloeden.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal te lezen. 

WATERMAN:

Zowel Boogschutter als Waterman zijn vrolijke, energieke en levendige tekens die van de natuur, variatie en onvoorspelbaarheid houden.

Het zijn ook tekens die een scherp oog op de toekomst houden. Ze durven allebei groot te dromen, en willen samen van deze wereld een beter plaats maken.

Hun wederzijdse liefde voor de samenleving en de menselijke interactie zal ervoor zorgen dat hun sociale leven rijk en vol is.

Deze Match zal de tand des tijds doorstaan.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman te lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *