Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Je Trillingsfrequentie Verhogen

Vandaag bespreken we een belangrijk thema, namelijk het verhogen van je frequentie. Er wordt hier tegenwoordig veel over gesproken, maar hoe doe je het eigenlijk? We zetten een aantal belangrijke adviezen op een rijtje.

Emoties en trillingsfrequenties

Het bewustzijn en de frequentie waarop iemand zich bevindt zijn direct met elkaar verbonden. Wanneer je op een lage frequentie zit heb je ook een verminderd bewustzijn. Je kunt je niet concentreren en het kost moeite om logisch te redeneren. Wanneer je bewustzijn groter is, zal je frequentie hoger zijn. Je ziet hierdoor meer details en je bent je bewuster van je omgeving en hoe alles om je heen met elkaar verbonden is. Een lage frequentie is verbonden aan een emotie zoals angst, haat, spanning of frustratie. Er zijn emoties die zorgen voor extreem lage frequenties en emoties die zorgen voor extreem hoge frequenties en alles daartussenin.

Wat onze frequentie kan verhogen zijn onze gedachtes met de daaropvolgende emoties. Onthoudt dat alles wat wij van de externe wereld onttrekken niet meer is dan een interpretatie van informatie die wij ontleden aan onze eerder opgedane ervaringen. Onze reactie is eigenlijk een spiegelbeeld van wat er binnen onszelf gebeurd. Alles wat er buiten ons gebeurd is het resultaat van onze interpretatie en dus ook van onze frequentie. Daarom is het van groot belang om afstand te nemen van de invloeden die ons in een lagere frequentie houden.

Hoge trillingsfrequentie door voeding

Zonder belerend te willen worden, is het bijvoorbeeld aan te raden om niks te eten met een hart en een gezicht. Het eten van vlees of vis zal op alle niveaus afbreuk doen aan jouw zijn en je frequentie verlagen. Je lichaam heeft het niet nodig. Eieren en zuivelproducten zorgen al voor een stuk minder lage frequentie, maar zijn wel beter om te vermijden. Natuurlijk is het altijd belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren. Als je het niet op kan brengen deze voeding te laten dan is dat ook goed.

Jouw voeding voedt jouw vibratie. Hoe gezonder je eet hoe makkelijker het zal zijn om jouw trillingsfrequentie omhoog te brengen. Maar wat is dan gezond eten? Eigenlijk is het simpelweg, hoe natuurlijker hoe beter. Supplementen en vitamines die gemaakt zijn in een laboratorium zullen minder goed door je lichaam worden opgenomen dan wanneer je dezelfde stoffen uit de natuur haalt. Dit heeft veel te maken met het feit dat vitamines in de natuur worden vergezeld door allerlei andere stofjes die zorgen voor een evenwichtige opname. Wanneer je vitamines gaat isoleren verlies je de hulp van al die andere heilzame stofjes.

Vermijdt suiker

Suiker is zeer ongezond. Het zorgt voor hartproblemen en verstopte aderen. Snelle suikers zorgen ervoor dat het lichaam in korte tijd grote hoeveelheden insuline produceert. Het lichaam weet niet wat het met zoveel insuline aan moet en dit zorgt voor veel problemen. Eet in plaats van suiker lekker veel fruit. Fruit is voor je lichaam makkelijk te verteren en zorgt niet voor overdreven insuline productie.

Trilling verhogen via verbeelding

Hiernaast is het erg belangrijk om alle verslavingen achter je te laten. Tracht een mogelijke verslaving te begrijpen en zie dat deze je niet helpt. Hoewel bepaalde meer natuurlijke psychedelica je wel degelijk naar hogere sferen kunnen leiden, zal je hier toch weinig voordeel uit halen. Dit komt doordat je niet met je volledige bewustzijn bij de ervaring zal zijn en hierdoor ben je vatbaarder voor demonen die je geest en ziel willen betreden. Daarnaast zit het in de aard van de drugs dat je er steeds meer en meer van verlangt, wat voor een afhankelijkheid zal zorgen die je verdere groei niet behelpt.

Jij, als ziel, als bewustzijn, bent compleet en hebt geen externe middelen nodig om een hogere ervaring te beleven. Met enkel jouw geest kan je dit bereiken, door te mediteren of wanneer je meer ervaring hebt, op elk willekeurig moment van de dag. En dit alles via je eigen vrije wil, onder jouw controle, met ervaringen die oprecht en van jezelf zijn. De verbeelding is geen betekenisloze fantasie, integendeel. De verbeelding is bewustzijn en pure creativiteit. Het perfecte recept voor creatie. Leef in je verbeelding en dit zal de realiteit zijn. Het zal je gids zijn om te vinden wat je wil, en waarin je jouw toekomst en leven vorm kan geven.

Frequentie doelbewust verhogen

Wees bewust van je gedachtes. Het is goed om bewust te zijn van wat je aan het doen bent en van wat je denkt. Observeer hoe jij reageert op dingen die je overkomen in het dagelijks leven. Onthoudt dat alles wat jouw aandacht krijgt, groeit. Concentreer je enkel op wat jij wil en wat je gelukkig maakt en niet op wat je niet wil. Alles waar tegen je verzet blijft.

De dingen die je kan doen om je trillingsfrequentie op deze aarde te verhogen zijn oneindig. Het is goed om te leren op je zelf te vertrouwen en te weten welke dingen jou opbeuren. Tegelijk zal het je helpen om de zaken waarvan je weet dat ze het verhogen van je frequentie in de weg staan te vermijden. Dit betekent dat je leefstijl aangepast zal moeten worden. Luister naar muziek. Muziek kan jou naar de gewenste frequentie brengen. Het is werkelijk één van de meest effectieve gereedschappen waar we allemaal gebruik kunnen maken. Een ander zeer effectief gereedschap is de aarde zelf. Plant een zaadje of een boom. Steek je handen in de aarde en je staat in directe verbinding. Je huid neemt alle stoffen waarmee je in contact komt op en de aarde zit vol met positieve energie. Ook het bezoeken van mooie plekken in de natuur is een aanrader. Daarnaast is het goed om veel te bewegen. Hierdoor komen endorfines vrij in de hersenen waardoor je gelukkiger wordt. Zorg dat sporten een regelmatige activiteit wordt.

Het is ook goed om je te omringen met positieve mensen. Hun positiviteit zal jouw frequentie beïnvloeden. Bewaar afstand met mensen die een negatieve invloed op jou hebben. Wanneer deze mensen familie van je zijn kan dit soms erg moeilijk zijn. Het belangrijkste is dan niet om afstand van deze mensen te nemen, maar om erboven te kunnen gaan staan. Je familie weet vaak het beste hoe ze onder jouw huid kunnen kruipen, dus dit zal niet altijd makkelijk zijn. In veel families is het gewoon om elkaar omlaag te praten. Doorbreek deze gewoonte.

Gesteentes en kristallen

Kristallen en gesteentes kunnen ook hulpmiddelen zijn. Ze hebben een hele pure frequentie die ze uitstralen, die de jouwe kan verhogen. Behandel ze met veel respect en liefde en ze zullen jou dit dubbel en dwars terugbetalen.

Focus zonder zorgen

Als je eens wat minder gelukkig bent, maar niet depressief, probeer dan te verbeelden dat je gelukkig bent totdat je het bent. ‘Fake it until you become it.’ Door te leren welke zaken in jouw leven je helpen en welke juist niet, wordt het steeds makkelijker tot hoge frequenties te geraken. Als je negatieve gedachtes hebt, probeer dit dan niet tegen te gaan, want zoals eerder gezegd; “alles waar tegen je verzet blijft.” Ga gewoon door en blijf je focussen op de dingen in het leven die jouw frequentie kunnen verhogen. Maak je niet te veel zorgen, wordt niet boos op jezelf als het even tegen zit. Ga gewoon door, want je weet nu op welke manier je vooruit kan komen.

Heb jij een mooie techniek die je helpt bij het verhogen van je frequentie? Deel het met ons in een reactie hieronder.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *