Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Kosmisch bewustzijn

Hoe kan je het best omgaan met “the law of attraction” volgens je astrologisch teken.

Elk astrologisch teken heeft zijn eigen unieke manier om met the law of attraction om te gaan.

Iedereen kan visualiseren over een betere carrière, of meer welvaart of een gelukkige relatie, maar in dit artikel kom je te weten hoe je het beste kan omgaan met the law of attraction volgens je astrologisch teken. En hoe jij je sterrenbeeld in je voordeel kan gebruiken om je sneller doelen te bereiken.

Ram (21 Maart – 20 April)

Als ram je teken is, kent je enthousiasme geen grenzen, en je moed kan je helpen om je dromen te realiseren. Maar ram is één van de ongeduldige tekens van de dierenriem, dus vermijd de verleiding om alles in sneltempo te laten gebeuren.

Je kan goede dingen aantrekken als het lukt om je aanpak goed te plannen. Visualiseer je elke avond de veranderingen die je wilt zien, zonder aarzeling en dan zal je beloond worden…

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Ram te lezen.

Stier (21 April – 21 Mei)

Stier wordt geassocieerd met vriendelijkheid, betrouwbaarheid en volharding, dat maakt je niet alleen een goede vriend, maar ook een ideale kandidaat voor het gebruik van the law of attraction.

Als je aan het nadenken bent over wat je echt wilt, moet je verder kijken dan je oppervlakkige aantrekkingskracht tot materiële dingen. Er is misschien wel iets meer in je leven, iets met meer betekenis, dat je leven op een meer diepgaande, positieve manier zou kunnen veranderen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier te lezen.

Tweelingen (22 Mei – 21 Juni)

Als je onder het sterrenbeeld tweelingen geboren bent heb je een gevoel voor humor en een hoog energieniveau waardoor je leven één feest is. Deze energie kan je helpen met het vinden van een nieuwe baan, een droompartner of een mooier lichaam.

Wees voorzichtig met de drang om de regels aan je laars te lappen. Dit kan ervoor zorgen dat je impulsieve keuzes maakt waardoor je meer negativiteit in je leven toelaat.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen te lezen.

Kreeft (22 Juni – 23 Juli)

Als Kreeft heb je een ongeëvenaarde capaciteit voor liefde en sympathie. Wanneer je denkt over het gebruiken van de law of attraction, zijn je verlangens misschien veranderlijk, en omdat je dingen niet kan volhouden gaat het moeilijker worden om je doel te bereiken.

Je moet weten wat je hart verlangt, wat je hart verlangt zal niet veranderen. Let ook op dat je dingen loslaat uit het verleden. Wil je echt dat je ex terug komt? Of zie je gewoon alles rooskleurig?

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Kreeft te lezen.

Leeuw (24 Juli – 23 Augustus)

Een leeuw is van nature creatief, loyaal en enthousiast, en dus heb je meer kans om te slagen in wat je probeert te bereiken. Als je het beste wilt halen uit creatief visualiseren, hou dan in je achterhoofd dat je soms dogmatisch kunt zijn, en denkt alles beter te weten.

Onthoud dat je moet focussen op wat het beste voor je is, en hoe je die verlangens moet bereiken, en niet te veel kostbare energie te wijden aan datgene wat je denkt dat goed is voor een ander.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw te lezen.

Maagd ( 24 Augustus – 23 September)

Maagd heeft veel aandacht voor detail en je hebt analytische vaardigheden die helpen met het oplossen van problemen, zodat je al een voorsprong hebt om obstakels in je leven te overwinnen.

Je kan worstelen met verlegenheid, maar aan de andere kant ben je een vechter. Hierdoor kan je denken dat je niet goed genoeg bent en is positief denken wat moeilijker. Als je wil dat de law of attraction goed gaat werken voor jou, moet je eerst je zelfvertrouwen wat opbouwen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd te lezen.

Weegschaal (24 September – 23 Oktober)

Het sterrenbeeld Weegschaal staat bekend om hun constante diplomatie, sociale charme en idealisme. Je gaat je doelen nastreven op een afgemeten manier, en je natuurlijke charisma zal je zeker helpen om uw wensen te manifesteren.

Maar geef anderen niet de controle over de dingen die je visualiseer als je het gebruik van the law of attraction toepast. Je bent vertrouwelijk, en andere hebben niet altijd de beste bedoelingen. Als je iets wil bereiken, Ga dan af op je buikgevoel en maak je droom waar, wat anderen ook zeggen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Weegschaal te lezen.

Schorpioen (24 Oktober – 22 November)

Als schorpioen heb je veel kracht, vastberadenheid en passie. Je hebt een hoog niveau van persoonlijke aantrekkingskracht, en dit is iets waar andere tekens voor moeten werken om gebruik te kunnen maken van The Law of Attraction.

Laat jaloezie en wrok je niet in de weg staan om je doel behalen. Volgens de law of attraction is er genoeg positiviteit en succes voor iedereen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen te lezen.

Boogschutter (23 November – 22 December)

Een boogschutter is optimistisch en eerlijk, en dit kan je helpen om na te denken over wat je echt wil en je aan te moedigen om te geloven dat alles mogelijk is. Maar laat je optimisme niet wijken voor zorgeloosheid.

Je kan het leven dat je altijd gewild hebt cultiveren, maar om de law of attraction voor je te laten werken, kan je best dat positief denken de bovenhand laten nemen.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter te lezen.

Steenbok (23 December – 20 Januari)

Als je geboren bent onder het sterrenbeeld steenbok ben je waarschijnlijk zeer ambitieus, zorgvuldig en praktisch. Maar je zwakke plek is je pessimistisch of fatalistisch gedrag, dit zorgt ervoor dat je gaat denken dat elke tegenslag voor jou bestemd is en dat je hier niet aan kan doen.

Bekijk deze obstakels als een levensles, en leer hier uit dat je in de toekomst het enkel beter kan doen. Je zal merken dat je toekomst hierdoor beter gaat worden.

Klik hier om de eigenschappen van sterrenbeeld Steenbok te lezen.

Waterman (21 Januari – 18 Februari)

Als je onder het sterrenbeeld Waterman bent, ben je gezegend met originaliteit, een scherpe tong en diepe compassie voor anderen. Maar omdat je wat de neiging hebt om afstandelijk over te komen, kan dit het proces  van creatieve visualisatie wat tegen houden.

Om je dromen waar te maken laat je best je progressieve geest het voortouw nemen en blijf inventief denken om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je echt wil.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman te lezen.

Vissen (19 Februari – 20 Maart)

Tot slot, als je geboren bent onder het sterrenbeeld vissen heb je een levendige fantasie, een flexibele persoonlijkheid en ben je zeer gevoelig. Je kan je met hart en ziel inzetten om uw doelen te bereiken, en dit zal goed van pas komen wanneer je the law of attraction wilt gaan gebruiken.

Maar eerst moet je als vissen, besluiteloosheid overwinnen. Vertrouw er op dat je weet wat je wil, en bestrijd het negatief denken als je je doel wilt bereiken.

Klik hier om de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen te lezen.

Bron: thelawofattraction.com

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *