Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Het leven Na De Dood Verkennen Met Bruce Moen

De ontelbare geregistreerde en onderzochte gevallen van bijna dood ervaringen wijzen duidelijk op het bestaan van een leven na de dood.

In alle gevallen van reïncarnaties bleek dat er sprake was van een variabele tijd tussen de dood van de persoon en zijn volgende reïncarnatie op aarde. Dus, waar gaan we dan heen tot onze reïncarnatie op aarde?

Als we Bruce Moen mogen geloven is er zeer zeker een leven na de dood, hij heeft namelijk geleerd hoe hij het leven na de dood en andere non-fysieke dimensies kan verkennen.

Bruce Moen beweert niet één of andere bijzondere paranormale gave te hebben, hij heeft nog nooit een bijna-dood ervaring gehad, en toch heeft hij een aantal heel speciale dingen geleerd. Hij heeft verdwaalde zielen uit hun geïsoleerde, soms angstaanjagende bestaan na de dood bevrijd en hen geholpen de vrije keuze over hun eigen lot te herwinnen. Hij  bracht troost voor degenen die achterbleven wanneer een geliefde was gestorven en heeft aardgebonden geesten verhuisd naar hun plaats in het hiernamaals .

Perceptie versus Interpretatie

Moen heeft analyses gemaakt van de interactie tussen perceptie en interpretatie tijdens zijn verkenningen. Hij beschouwt voortdurende interpretatie van vitaal belang voor herinnering en begrip, maar ziet het ook als een grote belemmering om nauwkeurige waarnemingen te doen en merkt op dat voortijdige interpretatie alle volgende waarnemingen sterk verstoort en filtert.

Volgens zijn model kunnen de twee processen niet tegelijkertijd plaatsvinden, waarbij snelle afwisseling vereist is om geheugenverlies, inputverlies en nauwkeurigheid te voorkomen.

Intentie

Moen beschouwt de intentie als een specifieke causale staat van bewustzijn op zichzelf, een staat waardoor wordt overgestapt op het precieze moment dat de wens om te handelen met succes wordt omgezet in een actie. Hij gelooft dat het leren herkennen en bewust oproepen van deze staat een belangrijke vaardigheid is voor de exploratie van het hiernamaals.

Verbeelding

Moen beveelt het gebruik van de verbeelding aan om rond tijdelijke storingen te geraken bij het waarnemen tijdens een verkenning.

Bruce Moen kreeg zijn oorspronkelijke opleiding van het Monroe Institute en woonde veel van hun programma’s bij, alsook hun “Lifeline” programma. Bruce is de auteur van vier prachtige boeken die ik je aanraad om zeker te lezen.

Deze zijn: “Reisgids voor het onbekende“, “Reis naar de oerbron“, “reis naar het hiernamaals“, “reis zonder twijfels“. Deze boeken zijn de huidige vier volumes van de “Ontdekkingsreizen naar het onbekende” reeks.

Zoals de titels doen vermoeden zijn deze boeken de ervaringen van een groot aantal ontdekkingsreizen in het hiernamaals van Bruce. Elk van deze boeken is fascinerend om te lezen. Een waardevol handboek in het onderzoek naar het leven na de dood.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *