Het Beste Seksstandje Voor Jouw Sterrenbeeld

Het beste seksstandje voor jouw sterrenbeeld, dat is iets wat we allemaal wel willen weten. Het mooie is dat je partner natuurlijk ook een geweldig standje heeft. Zo kun je dus nog wat variëren tussen de lakens. De standjes geven je optimaal genot, maar welk standje past het beste bij jouw sterrenbeeld? Lees snel verder en duik daarna maar eens lekker tussen de lakens.

Ram

Periode: 21 maart tot 19 april
Seksstandje: Face-sitting

Het allereerste teken van de dierenriem en geregeerd door de planeet Mars, Ram-tekens hebben alles te maken met vuur, assertiviteit, energie en hun innerlijke krijger. Als het op seks aankomt, is Ram niet bang en neemt hij graag de leiding.

De Ram en zijn of haar partner kunnen profiteren van een klassieke face-sitting positie, die Ram een kans geeft om de controle over te nemen. En als ze willen, kunnen ze het veranderen door een omgekeerde face-sitpositie te proberen, waarbij de partner bovenop zich omdraait. Dit kan leuk zijn omdat het de partner een ander beeld geeft en de Ram bovenop kan plezier hebben en een beetje spelen met de geslachtsdelen van hun partner.

Stier

Periode: 20 april tot 20 mei
Seksstandje: Missionaris

Ook Stier houdt ervan om tijdens de seks de baas te zijn en de controle te hebben. Ze geven echter de voorkeur aan een langzaam en gestaag tempo boven het vrijen, daarom bevelen we de klassieke missionarishouding aan, liggend met contact met het hele lichaam.

Zorg ervoor dat je je handen over het hele lichaam van Stier laat lopen, of overal binnen handbereik, tijdens seks. De Stier moet alle zintuigen aanspreken, dus het brengen van geparfumeerde oliën of zelfs voedsel zoals chocolade in de slaapkamer is een turn-on voor Stier.

Tweelingen

Periode: 21 mei tot 20 juni
Seksstandje: De Octopus

De gevatte en nieuwsgierige Tweeling regeert het ‘derde’ huis van de dierenriem, waar alles draait om externe communicatie. Dit betekent dat Tweelingen normaal gesproken sociaal zijn, goed in multitasking en uitstekende communicators. Tweelingen genieten vaak van speelse seks en proberen misschien graag nieuwe standjes om hun nieuwsgierigheid te stillen.

Om plezier te hebben met hun natuurlijke speelsheid, kan een Tweeling dol zijn op de positie van de octopus. Dit is een geweldige positie voor diegenen die graag een tandje bijsteken door het lichaam van hun partner tijdens het proces te verkennen.

Kreeft

Periode: 21 juni tot 22 juli
Seksstandje: Onder de douche of in bad

Kreeft is een waterteken dat wordt geregeerd door de maan, waardoor mensen met dit teken koesterend, intuïtief, gevoelig en emotioneel zijn. Als het op seks aankomt, kunnen Kreeften intiem zijn en geliefden geven die knuffelen daarna waarderen.

Om het comfort te omarmen dat Kreeften voelen rond water, kunnen ze genieten van een leuke douche-sekspositie of zelfs een sensueel, sexy bad met hun partner.

Leeuw

Periode: 23 juli tot 22 augustus
Seksstandje: Ballet danser

Dramatische Leeuwen staan bekend om hun passie, kracht en drama, dus ze kan zich in deze positie echt uiten. Deze zonnetekens houden er ook van om te pronken, dus waar de meeste mensen wat beensteun van hun partners nodig hebben, verwacht dat deze koninginnen hun flexibiliteit tonen door hun been helemaal tot aan de schouder van hun partner te wandelen.

Maagd

Periode: 23 augustus tot 22 september
Seksstandje: De staande draak

Maagden zijn georganiseerd, efficiënt en houden ervan de perfectionist van de dierenriem te zijn. Ze hebben oog voor detail en stellen het op prijs dat ze de elementen om hen heen kunnen beheersen. Iedereen heeft echt een Maagd nodig in zijn leven.

Dit perfectionisme en deze organisatie betekenen zeker niet dat ze niet genieten van plezier in de slaapkamer. De staande positie van de draak is perfect voor een Maagd, want als zij degene zijn die in deze positie wordt ontvangen, kunnen ze details zoals de penetratiehoek regelen. Ze kunnen zelfs een stap verder gaan en teruggaan naar hun partner, waarbij ze de snelheid en beweging meer beheersen.

Weegschaal

Periode: 23 september tot 22 oktober
Seksstandje: (Schuine) 69

Weegschalen zijn een van de meest charmante leden van de dierenriem en worden geregeerd door de planeet Venus. Dit geeft hen niet alleen hun charme en intellect, maar ook hun liefde voor harmonie, evenwicht en rechtvaardigheid.

Weegschalen balanceren gemakkelijk tussen mannelijke en vrouwelijke energieën, en ze willen dat de mensen om hen heen zich altijd gehoord en gezien voelen. Weegschalen dragen deze charme en harmonie met zich mee naar bed, dus een positie als 69 of zijwaarts 69 is perfect voor hen. Ze kunnen genieten van de balans tussen het ontvangen van plezier en tegelijkertijd plezier geven aan hun partner.

Schorpioen

Periode: 23 oktober tot 21 november
Seksstandje: Doggy Style

Als het teken dat geobsedeerd is door kracht en intimiteit, houdt Schorpioen van de doggy-style positie. Maak het nog spannender door de positie te variëren. Begin op gelijke grond, maar ga dan verder om de ontvangende persoon op de rand van het bed te hebben terwijl hun partner op de grond achter hen staat. Extra suggestie voor de Schorpioen is het toevoegen van wat speeltjes, BDSM-accessoires bijvoorbeeld voor een extra kink.

Boogschutter

Periode: 22 november tot 21 december
Seksstandje: De kurkentrekker

Dankzij de affiniteit van Boogschutter voor flexibiliteit en avontuur, kan een (letterlijke) draai aan een gemeenschappelijke seksuele positie de juiste keuze zijn. Voorbeeld: de kurkentrekker.

In deze positie ligt de ontvangende partner op zijn zij met gebogen benen, weg van zijn partner, die aan de rand van het bed staat en van achteren binnenkomt. Ze zullen genieten van het volledige scala aan sensaties dat deze positie mogelijk maakt.

Steenbok

Periode: 22 december tot 19 januari
Seksstandje: De voorzitter

Pas op, de Steenbok komt eraan en zal voor niets stoppen om hun doelen te bereiken. Ze zijn ambitieus, succesvol, hardwerkend en comfortabel om op elk moment toegang te krijgen tot hun innerlijke baas.

In de slaapkamer heeft een Steenbok meestal veel uithoudingsvermogen en heeft hij graag de touwtjes in handen. De sekspositie van de voorzitter is perfect voor hen, want terwijl ze hun partner bovenop berijden, kunnen ze de snelheid en hoek regelen terwijl ze zich nog steeds super sexy voelen.

Waterman

Periode: 20 januari tot 18 februari
Seksstandje: Flipperkasttovenaar

Waterman is op zoek naar plezier en houdt ervan om te choqueren en te verrassen, dus zorg ervoor dat je regelmatig tussen verschillende posities wisselt. Om je op weg te helpen, raden we aan om de sekspositie van de flipperkasttovenaar te proberen, waarbij de ontvangende partner op zijn rug ligt en zijn heupen en benen optilt in een brugpositie, terwijl de andere partner voor hem knielt.

Vissen

Periode: 19 februari tot 20 maart
Seksstandje: Yab-Yum

Het laatste en laatste lid van de dierenriem is Vissen, die emotioneel afgestemd is en comfortabel is met hun natuurlijke intuïtie. Ze zijn een waterteken, waardoor ze redelijk kneedbaar zijn, maar buitengewoon vriendelijk en genereus voor de mensen om hen heen. Ze zijn ook vaak artistieke en hopeloze romantici, wat zich ook rechtstreeks naar de slaapkamer kan vertalen.

De yab-yum sekspositie, ook wel bekend als de Om positie, is de perfecte mix van intimiteit en romantiek voor de Vissen. Deze positie voelt niet alleen fysiek geweldig aan, maar de mogelijkheid voor oogcontact kan ook als heel romantisch worden gezien voor deze zachtaardige en wijze minnaars.

Nu we voor elk sterrenbeeld een standje hebben, zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw favoriet. Is dat het seksstandje voor jouw sterrenbeeld of geef je de voorkeur aan een andere positie? Laat het ons weten in de comments!

Photo by Cody Black on Unsplash

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *