Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Het Beste Seksstandje Voor Jouw Sterrenbeeld

Wil jij ook weten welk seksstandje het beste bij jouw sterrenbeeld past? Nou, je bent niet de enige! Maar wist je dat jouw partner ook een topstandje heeft? Zo kunnen jullie nog meer experimenteren in bed. Elk standje kan jou het meeste plezier geven, maar welke past het beste bij jouw sterrenbeeld? Lees snel verder en daarna kun je lekker tussen de lakens duiken.

Ram

Periode: 21 maart tot 19 april
Seksstandje: Face-sitting

Als het om astrologie gaat, zijn Rammen het allereerste teken van de dierenriem en worden ze geregeerd door Mars. Ze zijn helemaal in hun element als het gaat om vuur, assertiviteit, energie en hun innerlijke krijger. In de slaapkamer zijn Rammen niet bang en nemen ze graag de leiding.

Een klassieke face-sitting positie kan perfect zijn voor een Ram en zijn of haar partner. Hierdoor kan de Ram namelijk de controle overnemen. Als ze willen, kunnen ze het nog spannender maken door een omgekeerde face-sitpositie te proberen, waarbij de partner bovenop de Ram gaat zitten. Dit kan leuk zijn omdat het de partner een ander perspectief geeft en de Ram bovenop kan plezier hebben en een beetje kan spelen met de geslachtsdelen van hun partner.

Stier

Periode: 20 april tot 20 mei
Seksstandje: Missionaris

Stieren houden er ook van om de controle te hebben tijdens de seks. Maar in tegenstelling tot Rammen, geven ze de voorkeur aan een langzaam en gestaag tempo in plaats van wild te vrijen. Daarom raden we de klassieke missionarishouding aan, waarbij je ligt en in contact bent met het hele lichaam.

Tijdens de seks is het belangrijk om je handen over het hele lichaam van de Stier te laten gaan of in ieder geval binnen handbereik te houden. Stieren willen alle zintuigen prikkelen, dus het gebruik van geurige oliën of zelfs voedsel zoals chocolade kan een enorme turn-on zijn.

Tweelingen

Periode: 21 mei tot 20 juni
Seksstandje: De Octopus

Tweelingen, het gevatte en nieuwsgierige teken van de dierenriem, regeren over het ‘derde’ huis van de astrologie. Dit betekent dat ze van nature sociaal zijn, goed kunnen multitasken en uitstekende communicatoren zijn. In de slaapkamer genieten Tweelingen vaak van speelse seks en zijn ze misschien wel geïnteresseerd in het uitproberen van nieuwe standjes om hun nieuwsgierigheid te bevredigen.

Om hun natuurlijke speelsheid te benutten, kan een Tweelingen dol zijn op de octopus positie. Dit is een geweldige positie voor diegenen die graag het lichaam van hun partner willen verkennen tijdens het vrijen. Zo kan er extra pit worden toegevoegd aan het spel tussen de lakens.

Kreeft

Periode: 21 juni tot 22 juli
Seksstandje: Onder de douche of in bad

Kreeft is een waterteken dat wordt geregeerd door de maan. Dit maakt mensen met dit teken koesterend, intuïtief, gevoelig en emotioneel. In de slaapkamer kunnen Kreeften heel intiem zijn en waarderen ze het om na de seks lekker te knuffelen.

Om het comfortabele gevoel dat Kreeften hebben bij water te omarmen, kunnen ze genieten van een leuke douche-sekspositie of zelfs een sensueel en sexy bad nemen met hun partner. Zo kunnen ze zich helemaal laten gaan en zich volledig overgeven aan het moment.

Leeuw

Periode: 23 juli tot 22 augustus
Seksstandje: Ballet danser

Leeuwen staan bekend om hun passie, kracht en drama. Dus als het om seks gaat, kunnen ze zich echt helemaal laten gaan in deze positie. Deze zonnetekens houden er ook van om te pronken, dus terwijl de meeste mensen wat hulp nodig hebben van hun partner om hun benen in de juiste positie te krijgen, kun je van Leeuwen verwachten dat ze hun flexibiliteit laten zien door hun been helemaal tot aan de schouder van hun partner te bewegen. Het is een geweldige manier om te laten zien wat ze in huis hebben en ze zullen zeker genieten van alle aandacht die ze krijgen.

Maagd

Periode: 23 augustus tot 22 september
Seksstandje: De staande draak

Maagden hebben de reputatie dat ze georganiseerd en efficiënt zijn en de perfectionist van de dierenriem zijn. Ze zijn goed in het beheersen van de elementen om hen heen. Hoewel het lijkt alsof ze nooit kunnen ontspannen, betekent dit niet dat ze geen plezier kunnen hebben in de slaapkamer.

De staande positie van de draak is ideaal voor Maagden. Als ze de ontvanger zijn in deze positie, kunnen ze de penetratiehoek controleren. Ze kunnen zelfs een stapje verder gaan en de controle overnemen door hun partner te leiden met betrekking tot de snelheid en beweging. Dit is perfect voor de Maagd die graag de touwtjes in handen heeft.

Weegschaal

Periode: 23 september tot 22 oktober
Seksstandje: (Schuine) 69

Weegschalen hebben een charmante persoonlijkheid en worden geregeerd door de planeet Venus, wat hen een liefde voor harmonie, evenwicht en rechtvaardigheid geeft. Ze vinden het belangrijk dat de mensen om hen heen zich gehoord en gezien voelen, en zijn in staat om gemakkelijk tussen mannelijke en vrouwelijke energieën te balanceren.

In de slaapkamer brengen Weegschalen hun charme en harmonie met zich mee, en daarom is een positie als 69 of zijwaarts 69 perfect voor hen. Ze genieten van de balans tussen het ontvangen van plezier en het geven van plezier aan hun partner.

Schorpioen

Periode: 23 oktober tot 21 november
Seksstandje: Doggy Style

Schorpioenen staan bekend om hun obsessie met kracht en intimiteit, dus het is geen verrassing dat ze dol zijn op de doggy-style positie. Maar om het nog spannender te maken, kunnen ze variëren met de positie. Begin op de grond, maar verplaats dan naar de rand van het bed, waar de ontvangende persoon zit en hun partner van achteren op de grond staat. Als extra suggestie voor Schorpioenen, voeg wat speeltjes toe, zoals BDSM-accessoires, om het nog kinky te maken.

Boogschutter

Periode: 22 november tot 21 december
Seksstandje: De kurkentrekker

Boogschutters staan bekend om hun liefde voor flexibiliteit en avontuur, dus het kan leuk zijn om een draai te geven aan een alledaagse seksuele positie. De kurkentrekker is een geweldig voorbeeld van zo’n positie.

In de kurkentrekkerpositie ligt de persoon die ontvangt op zijn zij met gebogen benen, weg van zijn partner, die aan de rand van het bed staat en van achteren binnenkomt. Boogschutters zullen zeker genieten van de verschillende sensaties die deze positie mogelijk maakt.

Steenbok

Periode: 22 december tot 19 januari
Seksstandje: De voorzitter

Maak je klaar, want hier komt Steenbok, en ze zullen niet rusten totdat ze hun doelen hebben bereikt. Deze ambitieuze, hardwerkende individuen zijn comfortabel om op elk moment hun innerlijke baas te laten zien.

In de slaapkamer staan Steenbokken bekend om hun uithoudingsvermogen en verlangen om de leiding te nemen. De “voorzitter” sekspositie is perfect voor hen, omdat ze bovenop hun partner kunnen rijden en tegelijkertijd de snelheid en hoek kunnen beheersen, terwijl ze zichzelf super sexy voelen.

Waterman

Periode: 20 januari tot 18 februari
Seksstandje: Flipperkasttovenaar

Waterman is altijd op zoek naar plezier en wil graag verrassen en choqueren, dus het is belangrijk om tijdens het vrijen regelmatig van positie te wisselen. Een leuke positie om te proberen is de Flipperkasttovenaar. Hierbij ligt de ontvangende partner op zijn rug en tilt hij zijn heupen en benen op in een brugpositie, terwijl de andere partner voor hem knielt. Dit zal zeker voor wat opwinding zorgen en de Waterman zal genieten van de verrassende sensaties die deze positie biedt.

Vissen

Periode: 19 februari tot 20 maart
Seksstandje: Yab-Yum

Laat me je vertellen over de laatste sterrenbeeld, Vissen. Vissen zijn emotionele mensen die comfortabel zijn met hun natuurlijke intuïtie. Ze zijn vriendelijk en genereus, en hun artistieke en romantische aard vertaalt zich ook naar de slaapkamer.

Voor Vissen is de yab-yum sekspositie, ook wel bekend als de Om positie, de perfecte combinatie van intimiteit en romantiek. Deze positie voelt niet alleen fysiek geweldig aan, maar de mogelijkheid voor oogcontact kan ook als heel romantisch worden gezien voor deze zachtaardige en wijze minnaars.

Nu we voor elk sterrenbeeld een standje hebben, zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw favoriet. Is dat het seksstandje voor jouw sterrenbeeld of geef je de voorkeur aan een andere positie? Laat het ons weten in de comments!

Photo by Cody Black on Unsplash

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *