Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Geld Manifesteren, Hoe Doe Je Dat?

Eén van de meest voorkomende redenen waarom mensen zich tot de Law Of Attraction wenden, is om geld te manifesteren. En dat is heel begrijpelijk. Want laten we eerlijk zijn, geld is een essentieel hulpmiddel in ons leven.

Ben je het tevergeefs dagdromen over je doelen een beetje beu? Misschien probeer je al een tijdje om geld te manifesteren maar hebben je inspanningen nog niet veel opgeleverd.

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Ik herinner me dat ik ooit twee dagen aiki noodles moest eten omdat ik moest wachten tot mijn loon werd gestort. Heel stresserend was dat.

Als jij je momenteel in een moeilijke situatie bevindt, of als je gewoon je financiële leven wilt verbeteren, dan is deze gids om meer geld en kansen aan te trekken iets voor jou.

Deze methoden zijn getest en hebben zichzelf al bewezen. Ik heb ze zelf gebruikt om van nauwelijks rondkomen naar een financieel comfortabele situatie te evolueren.

Maar voordat we ingaan op de exacte stappen die je moet nemen om geld te manifesteren zullen we het eerst eens hebben over de geest, het universum en hoe ze samenwerken om jouw realiteit te creëren.

Vandaag zal ik een belangrijk onderdeel met je delen dat je misschien over het hoofd hebt gezien en dat je vermogen om geld te manifesteren aanzienlijk zal vergroten. Nadat je deze methode hebt toegepast zal het geld zo snel beginnen binnen te stromen dat je niet zal geloven dat het echt gebeurt!

Ben je klaar?

Oké, hier is het: focus je op je gevoelens!

Hier is wat ik daarmee bedoel:

Stel dat je miljonair wilt worden. Allemaal goed en wel. Maar de reden dat je dit doel stelt is omdat je denkt dat het een bepaalde behoefte die je hebt zal bevredigen.

Misschien wil je veilig zijn. Misschien wil je een goed gevoel over jezelf hebben, of misschien wil je gewoon vrijheid ervaren, enz…

De waarheid is dat we nooit iets verlangen omwille van dat ding zelf, maar eerder omwille van de emoties die dat ding ons geeft.

Maar hier is het probleem:

De meesten van ons geven onszelf alleen toestemming voor hoe we ons willen voelen NADAT we hebben gekregen wat we willen. Maar als je op die manier handelt draai je het proces eigenlijk helemaal achterstevoren en zal je er niet in slagen om de Wet van Aantrekking in je voordeel te laten werken.

Manifesteer Geld Met Het Uitlijningsprincipe

Stel je voor dat je een manier vindt om jezelf af te stemmen op je gewenste emoties VOORDAT je de fysieke bewijzen ziet. Stel je voor dat je je veilig kunt voelen, dat je je goed kunt voelen over wie je bent, jezelf als waardig en waardevol of machtig beschouwt, ongeacht hoeveel geld je op de bank hebt staan.

Wat als je je gevoel van veiligheid en zelfwaarde zou kunnen loskoppelen van de wens om miljonair te worden?

Er zijn talloze verhalen over self-made miljonairs die rijkdom vergaarden terwijl ze nog blut waren. Tony Robbins bijvoorbeeld, deed de afwas in zijn bad omdat hij geen keuken had!

Deze mensen begrijpen wat vele anderen niet begrijpen, dat geaard en evenwichtig zijn iets intern is dat los staat van externe omstandigheden.

Ze kwamen er eerst achter wat hun ‘waarom’ was en maakten er gebruik van voordat ze hadden gezien dat hun verlangens zich ontvouwden.

Ook jij kan geld aantrekken door dit perspectief te gebruiken en al je dromen waarmaken.

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor doel je hebt: afvallen, succesvol worden met je bedrijf of de liefde van je leven vinden. Je moet jezelf afvragen: wat zijn de gevoelens waarnaar je op zoek bent? Ontdek je waarom in vibrationele termen.

Dit is een fundamentele manier waarop de Law Of Attraction werkt: het verbindt je trillingen met die van het universum. Dus wat zijn de frequenties die je hier en nu uitzendt?

Door jezelf af te stemmen op je ideale trillingen kan je de dingen manifesteren die je echt wilt. In dit geval streef je er in feite naar om alleen geld aan te trekken.

Afstemmen op het ding zelf waarvan je denkt dat je manifestatie je zal opleveren, zal het momentum van geld loslaten en het tot volle snelheid versnellen. Laat me het uitleggen.

Wat is je financieel aantrekklingspunt?

Als je jezelf niet eerst uitlijnt, handel je vanuit een positie van “proberen iets te krijgen dat ik niet heb” en dat zal eenvoudigweg resultaten opleveren die dat doel van proberen in plaats van krijgen ondersteunen.

Voordien had je het allemaal achterstevoren, je probeerde geld te verkrijgen vanuit het standpunt van “er ontbreekt iets en ik probeer het te achtervolgen”.

Het resultaat was dat je altijd minder dan optimale acties koos die ertoe leidden dat je het probeerde te krijgen, in plaats van het daadwerkelijk te krijgen.

Als het bijvoorbeeld je doel is om geld te manifesteren, maar je jaagt dit idee na in de hoop dat het u zelfvertrouwen zal geven, dan is je aantrekkingspunt een positie van gebrek. “Ik ben niet goed genoeg, dus ik wil 10.000 Euro per maand verdienen om meer zelfvertrouwen te krijgen”.

Maar als je nu leert om van jezelf te houden, voordat je dat geldbedrag hebt bereikt, dan wordt het veel gemakkelijker om dat geld te krijgen, omdat je niet handelt vanuit een staat van gebrek en wanhoop.

Wanneer is het juiste moment om actie te ondernemen?

Nadat je de echte reden hebt doorgrond die achter je verlangen om geld te manifesteren zit, moet je GEÏNSPIREERDE ACTIES beginnen te nemen. Op deze manier werk je vanuit een “ik bezit dit al” mentaliteit.

Ik kon pas met verbazingwekkende snelheid financiële vrijheid bereiken toen ik eindelijk erkende dat ik al goed was zoals ik was, zelfverzekerd, belangrijk, waardevol en in staat om mijn boodschap te verspreiden.

Met andere woorden, alle kwaliteiten waarvan ik geloofde dat het manifesteren van geld me zouden opleveren.

Maar ik wachtte niet tot het geld ze aan mij ‘overhandigde’, nee; Ik gaf ze aan mezelf terug toen ik nog bij mijn ouders in de kelder woonde en van maand tot maand overleefde.

Omdat deze vibraties mijn nieuwe standaard werden, begon ik de dingen ook heel anders te doen. Van het nemen van zwakke acties die op schaarste gebaseerd waren, begon ik nu geïnspireerde acties te nemen!

Mentaal geloofde ik dat ik geld verdiende en ik voelde het opduiken. Daarom brachten de acties die ik ondernam me uiteindelijk de fysieke resultaten waar ik naar streefde.

Het manifesteren van mijn financiële wensen zou nooit mogelijk geweest zijn als ik mijn onderbewuste overtuigingen niet had veranderd.

Zodra je positieve emoties over jezelf EN over geld EERST gaan overheersen zul je geïnspireerde acties ondernemen die totaal anders zijn dan wat je gewend was.

Deze levensveranderende acties worden ook een fluitje van een cent. Je hoeft jezelf niet te dwingen om het nodige te doen en uitdagingen zullen voor jou een leuk spel zijn.

Je hebt misschien wel een beetje angst in je hart als je geïnspireerde acties onderneemt, maar ze zullen je niet verlammen. Het tegenovergestelde: ze zullen je ertoe aanzetten om door te gaan.

Twee Belangrijke Lessen

  • Om het geld te manifesteren dat je van het universum vraagt moet je een duidelijk beeld hebben van wat je wilt bereiken.
  • Je moet beperkende overtuigingen over jezelf en het geld dat je wilt hebben veranderen.

Het Zit Allemaal Tussen Je Oren

Hoe gek is dat.

In een universum dat evenveel melkwegstelsels als zandkorrels herbergt, die elk ontelbare sterren bevatten, is JOUW brein volgens de wetenschap het meest complexe object.

Qua reikwijdte is onze geest potentieel (en meer dan waarschijnlijk) grenzeloos. In feite verwerkt ons onderbewustzijn miljoenen inputs per seconde die we filteren tot slechts enkele die deel uitmaken van ons “bewustzijn”.

bewustzijn

Chemisch gezien wordt elk van deze inputs in onze hersenen geregistreert als een kleine elektrische impuls. Elke impuls creëert er een elektromagnetisch veld omheen en heeft een bepaalde frequentie. En zoals de kwantumfysica heeft aangetoond is alles in deze wereld gemaakt van energie.

Wat ervoor zorgt dat die energie verandert in vaste, vloeibare of elektromagnetische golven is simpelweg de trilling ervan. Omdat onze geest constant elektromagnetische velden produceert, zijn ze LETTERLIJK in staat om de werkelijkheid om ons heen te beïnvloeden.

Ik weet dat je je waarschijnlijk verveelt en misschien een beetje ongeduldig wordt terwijl je je afvraagt wat dit allemaal te maken heeft met het manifesteren van rijkdom. Dus wat zou je ervan vinden als we het eens hebben over de verschillende manieren waarop je een geldmagneet kan worden met de Law Of Attraction.

Versnel De Geldenergie

1. Droom groots

De hoeveelheid geld die je wilt hebben is slechts een deel van de verhouding, maar je zou je moeten concentreren op je passie. Waar je enthousiast over bent, wat ervoor zorgt dat je ’s ochtends opgewonden en gretig wakker wordt om je dag door te brengen.

Door je te concentreren op je passies en door ze na te jagen laat je je geest vanuit een hogere emotionele vibratie werken. Als je je aandacht zou schenken aan je geldgebrek of aan het verkrijgen van geld via één of ander middel zal je snel terug bij het begin uitkomen. ‘Het doel heiligt de middelen’ is dus geen goed levensmotto.

2. Verwijder weerstand

Bij elke visie en wens die we willen manifesteren is er weerstand. Maar meestal komt ons bezwaar tegen het accepteren van geld volledig van binnenuit. Ons ontvangende kanaal is afgesloten.

Je weet waar ik het over heb, dat vervelende gefluister in je oor: “Ik kan het niet waarmaken”; “Waarom zou ik, van alle mensen, grote sommen geld krijgen?” “Ik ben zo’n loser.” “Er gebeuren nooit goede dingen voor mij.” “Ik moet geluk hebben om geld te verdienen.”

Al deze negatieve gedachten zijn eigenlijk een afweermechanisme dat verschijnt wanneer we proberen iets te veranderen.

Weet je, onze amygdala beschouwt “Verandering” als gevaarlijk en “Hetzelfde” als veiligheid. Daarom zal elke actie die we ondernemen om onze norm te veranderen interne obstakels tegenkomen.

Als je worstelt met geldproblemen moet je het schadelijke mentale getater overwinnen. Wees je hierbij bewust van de giftige patronen en probeer hun oorsprong te vinden.

Als je bijvoorbeeld steeds weer dezelfde blokkades ervaart is er waarschijnlijk een paradigma dat je in de weg staat. Graaf wat dieper en onderzoek wat hen veroorzaakte (meestal onze opvoeding – de opvattingen van onze ouders over geld absorberen).

Een gemakkelijke manier om het te verkennen is door gebruik te maken van Onderbewustzijnstraining meditatie. Deze tool is zeer effectief om die giftige, op angst gebaseerde stemmen te vervangen door krachtige stemmen. (ik werk momenteel aan een geleide meditatie om dit te doen).

3. Negeer de externe omstandigheden

Geld manifesteren (of wat dan ook) begint met een positief uitgangspunt. Je kunt niet rijk worden als je jezelf als arm beschouwt. Een tekortbewustzijn beperkt in wezen de frequenties die je kunt uitsturen.

Dit is de reden waarom veel mensen vast komen te zitten in het leven … Vooral als het om geld gaat.

Denk aan loterijwinnaars. Ongeacht het land, de staat, de geboorteplaats of het tijdstip van winnen. Negen van de tien keer keren winnaars in korte tijd terug naar hun vorige staat van schulden. Dit komt omdat hun conditionering nog steeds “blut” was, ook al hadden ze de juiste cijfers gehaald.

De sleutel tot het overwinnen van een schaarste-mentaliteit is om deze te vervangen door een overvloed-mentaliteit.

Overvloed heeft weinig te maken met hoeveel geld je op dit moment kunt verdienen.

In feite heeft het veel meer te maken met hoe dankbaar je bent voor wat je REEDS HEBT. Het gaat erom kalm en ontspannen te blijven ondanks je huidige situatie. Het gaat erom op dit moment gelukkig te zijn, zonder gefrustreerd en gestrest te zijn met hoe de dingen zijn.

Wanneer je je dit eigen maakt volgt de fysieke validatie in de vorm van contant geld. Het gaat erom dat je je nu goed voelt VOORDAT je het geld op je af ziet komen. Waarderend zijn is de gemakkelijkste en meest effectieve manier om die vredige staat te bereiken.

4. Wees tevreden met je uitgaven

Helaas is dit de stap waar de meeste mensen de mist in gaan, dus let goed op.

Als jij je vaardigheden om geld te manifesteren wilt verbeteren MOET je in overeenstemming zijn met je uitgaven.

Stel dat je besluit geld uit te geven aan een nieuwe laptop, ook al zou je je huidige laptop nog wat langer kunnen gebruiken. Je hebt al wat geld verdiend, dus het is niet echt over je budget.

Ergens in je achterhoofd denk je dat je lichtzinnig geld uitgeeft. Je doet de aankoop, maar al snel voel je je er schuldig over.

Dit is een perfect voorbeeld van niet uitgelijnt zijn zijn met je actie. Je angst in deze situatie stuurt een bericht naar de kosmos dat “er niet genoeg geld is”. Of dat je geen geld verdient.

Je associeert schuldgevoel, angst, gebrek en andere onaangename gevoelens met geld. Als je al hebt besloten om geld uit te geven, laat dan de druk die je eraan uitoefent los en wees helemaal tevreden met die beslissing.

Als blijkt dat je een fout hebt gemaakt is dat prima. Wees niet te hard voor jezelf vanwege het geldverlies. Leer gewoon van deze ervaring voor de volgende keer.

Probeer tevreden te zijn met je aankoop. Wees natuurlijk verstandig met je uitgaven , maar geef nooit toe aan de gedachte dat er niet genoeg zal zijn.

5. Stop met je zorgen te maken

Als je je aandacht al een tijdje hebt gevestigd op het manifesteren van meer geld, maar nog steeds geen bewijs ziet dat het werkt, geef dan niet op. Als je je er zorgen over maakt gaan de dingen niet sneller …

In feite kan bezorgdheid precies het tegenovergestelde effect hebben, aangezien het een negatieve vibratie zou produceren.

De angst zal het proces alleen maar vertragen en je zult extra problemen krijgen om geld te manifesteren. Het zendt de vibratie van schaarste uit, die het tegenovergestelde is van overvloed, en versterkt ook je onbewuste conditionering van “ik kan het niet waarmaken”; “er is niet genoeg”; “Ik heb bijna geen geld meer”.

Leer in plaats daarvan vertrouwen te hebben in het universum. Je kunt het doen door de wetenschap achter de Wet van Aantrekking en de kwantumfysica te blijven lezen en te luisteren naar verborgen affirmaties die je helpen om te denken zoals succesvolle mensen, je over te geven en angst en bezorgdheid los te laten.

Probeer altijd positief te blijven over je geldwensen en herinner jezelf eraan dat het zonder geld helemaal prima kan. Dit is in het kort gezegd, het loslaten van gehechtheid aan het resultaat.

6. Wees niet die onhandige kerel op een date

Stel je dit even voor:

Stel je een fatsoenlijk uitziende man voor, op een date met een bloedhete meid. Hij is ervan overtuigd dat ze DUIDELIJK buiten zijn klasse valt. In plaats van zichzelf echter waardig te vinden om met iemand als zij te daten wordt hij gek en klapt hij volledig dicht.

Hij is totaal geschokt dat dit meisje dat hij willekeurig benaderde daadwerkelijk met hem op date kwam.

Zijn gedachten gaan een beetje als de volgende “wauw! Ik kan niet geloven dat ze bij mij is, wat heb ik gedaan om dit te verdienen ?! Ik moet manieren vinden om indruk op haar te maken zodat ze me leuker zal vinden ”.

Het is duidelijk dat deze gedachten zullen weerspiegeld worden in de manier waarop hij zichzelf draagt ​​en zijn date zal dat opmerken.

Zodra ze vermoedt dat ze op een voetstuk wordt geplaatst, wordt ze ongemakkelijk en zal het vrijwel onmiddelijk een afknapper worden. Het exacte tegenovergestelde van wat hij wilt.

Precies hetzelfde geldt voor het manifesteren van geld. Als je de materiële resultaten van je intentie begint te zien, FREAK NIET! Het is natuurlijk wel oké om gelukkig te zijn. In feite is dankbaarheid je beste emotie.

Benader het alsof het een normale situatie is voor jou. In plaats van in de val te lopen van de oude programmering van “Ik kan niet geloven dat dit gebeurt. Hoop dat ik het niet zal verliezen ”, vervang deze uitspraken door“ Dit is geweldig! Ik heb er veel intentie in gestopt en ik heb het verdiend zoals het zou moeten. Ik zal manieren bedenken om het geld dat binnenkomt te maximaliseren “.

Maar twijfel niet en weet dat je het waard bent!

Door te communiceren dat geld fascinerend en zeldzaam is en moet afgeschermd worden, geef je voor jezelf aan dat je niet iemand bent die vertrouwd is met geld.

Zodra dat gebeurt zal je systeem je oude norm herinneren en je er weer naartoe trekken.

Dus doe een stevige poging om je te concentreren op de “ik heb dit onder controle” -benadering.

Conclusie

Het universum discrimineert niemand bij het manifesteren van geld. De waarheid hiervan is te zien in zowel de succesvolle als de niet-succesvolle mensen.

Het is geen toeval dat de meeste rijke mensen hogere frequenties bezitten, dankbaarheid en overvloedsbewustzijn oefenen, terwijl de meeste arme mensen dat niet hebben.

Onze grootste tegenslagen zijn wijzelf en onze beperkende overtuigingen over ons vermogen om deze droom echt waar te maken.

Onze negativiteit heeft niet alleen betrekking op geld zelf. Als je twijfelt aan je vermogen om rijkdom aan te trekken en dingen te laten gebeuren beschik je over saboterende paradigma’s met betrekking tot jezelf, de waarde en de verdienste van geld.

Om deze te bestrijden is het noodzakelijk om de innerlijke obstakels te verwijderen. Terwijl je nieuwe neurale netwerken bouwt en je ontdoet van destructief intern getater zal de mentaliteit van je nieuwe winnaar genoeg momentum genereren om je geld en welvaart te bezorgen.

Met andere woorden: jouw neurale programmering en de Law of Attraction werken samen! Elke prestatie op elk gebied van het leven is een combinatie van gezonde overtuigingen, die leiden tot positieve gevoelens, die vervolgens leiden tot het aantrekken van geweldige resultaten!

Stel je voor hoe je leven zou zijn zonder de schadelijke innerlijke stemmen die zeggen “je kunt dit niet doen”. Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor je resultaten en een constante geldstroom te krijgen?

Volg dan zeker de tips in dit bericht, zoek naar de echte redenen waarom je vastzit en concentreer je op dit proces vanuit een positieve aantrekkingskracht van gemak, opwinding en geduld.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *