heb je het ook al gemerkt? Heeft de golf jou ook meegesleurd? Ik zit er in ieder geval in. Het spirituele bewustzijn is naar een nieuw niveau aan het stijgen. Waar sta jij en wat is jouw rol in dit alles?

Als je gehecht bent aan de gewone gang van zaken kan deze periode op het einde van alles lijken. We moeten eerlijk zijn, de laatste jaren is de mensheid in een neerwaartse negatieve spiraal belandt als je naar de economische situatie en oorlogse toestanden kijkt. Landen geven meer uit dan ze verdienen, bovendien hebben de mensen van ons in de ontkenningsfase gezeten.

Als je je gehecht voelt aan hoe de dingen geweest zijn kan de volgende fase moeilijk zijn. Als je daarentegen openstaat voor een volledig nieuw paradigma is dit geweldig, wonderbaarlijk en bevrijdend. Het cruciale verschil is hoe we ons bewustzijn gaan beheersen.

Hier volgen vijf simpele tips om door de collectieve shift te geraken met comfort en gemak:

  1. Zoek manieren om in het huidige moment te leven: Focus je aandacht volledig op wat je nu in dit moment ervaart.
  2. Simplificeer je leven: zoek manieren om te ontdekken wat voor jou echt betekenis heeft en wat gewoon afleiding is, maak van je leven een kunstwerk.
  3. Leer je geest in vraag te stellen: Vind manieren om de tekenen te ontvangen die je geest je geeft, en bevrijd jezelf volledig van de limiteringen van je denken.
  4. Zoek manieren om je dagdagelijkse gewoonten die een gevoel van losstaandheid of individualiteit bij je creëren te neutraliseren.
  5. Transformeer je relatie met je omgeving van krijgen naar geven: besteed meer gedachte energie aan hoeveel liefde je geeft dan aan hoe geliefd je bent.

Laat een comment achter met jouw gedachten en ervaringen over de globale shift in het collectieve bewustzijn.

Leave a Comment