Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

dolores cannon

Duik in de wonderlijke wereld van Dolores Cannon

Het ontwaken is het doel. Het ontwaken van het feit dat we in essentie licht zijn, we zijn liefde. Elke cel van ons lichaam, elke cel en molecuul van alles. De krachtbron van al het leven is licht. Dus ontwaken tot die kennis, en verlangen om in dat rijk te werken, en geloven dat het mogelijk is, zijn allemaal factoren die je daar brengen.

Dolores Cannon

Ongeveer drie jaar geleden kwam ik het werk van Dolores Cannon tegen. Ik zag een aantal video’s van haar waarin ze over haar hypnose regressietechniek sprak, en ik was onmiddellijk geïntrigeerd. Ik besloot haar boeken te kopen en haar verhalen zelf te lezen en wat ik vond was geweldig. Dolores had een manier ontwikkeld om vorige levens te onderzoeken en ze schreef boeken vol met haar ongelooflijke ervaringen in andere dimensies en tijdperken.

Met meer dan 40 jaar ervaring in regressieve hypnotherapie en 17 gepubliceerde boeken was Dolores een van de meest populaire professionals op dit gebied. Haar boeken gaan over onderwerpen zoals vorige levens, buitenaardse wezens, energiehealing en beroemde historische figuren zoals Nostradamus en Jezus, en ze hebben de neiging om de geest van de lezer te buigen.

Maar het allerbelangrijkste vond Dolores het delen van informatie. Ze besefte hoe belangrijk het was om verborgen kennis te onthullen die van vitaal belang is voor de verlichting van de mensheid. Dolores wilde ons meenemen op haar wonderlijke reis in het onbekende en ze blijft via haar boeken en lezingen mensen over de hele wereld verbazen, begeleiden en informeren. Laten we haar erfgoed eren door haar verhalen te blijven delen.

Vijf levens herinnerd

Heb je je ooit afgevraagd wat je zou doen als je informatie ontdekt die ver vooruit is op haar tijd? Of wat als je nieuwsgierigheid je meeneemt op een avontuur dat zo bizar is dat er niets ‘normaals’ is om het te relativeren? Wel, dat is wat er gebeurde met Dolores Cannon in 1968, lang voordat ze begon met haar carrière als regressietherapeut. Laten we teruggaan in de tijd, naar een periode waarin woorden als ‘reïncarnatie’, ‘vorige levens’, ‘regressie’, ‘in-lopers’ en ‘New Age’ onbekend waren bij de gewone bevolking.

Dit is het verhaal van twee gewone mensen die per ongeluk ontdekten dat hun patiënt vorige levens had, terwijl ze samenwerkten met een dokter om haar te helpen ontspannen. Het begon allemaal onschuldig genoeg, maar het nam al snel een onvoorstelbare wending en onthulde een compleet nieuwe manier van denken, in een tijd waarin zoiets ongehoord was. Het ging volledig in tegen de geloofssystemen van die tijd. Het was zo opzienbarend dat ze eigenlijk hadden moeten stoppen, maar hun nieuwsgierigheid dreef hen om door te gaan en het onorthodoxe verder te verkennen. Het experiment veranderde de deelnemers en iedereen die erbij betrokken was, en hun overtuigingen zouden nooit meer hetzelfde zijn.

Voorbij de dood – Hoe het leven verdergaat

Voorbij de dood

Heb je ooit nagedacht over wat er gebeurt na de dood? Wel, Dolores heeft informatie verzameld over deze ervaring door 16 jaar lang onderzoek en therapie naar vorige levens. Ze heeft dit allemaal samengebracht in dit goed geschreven boek dat ons herinnert aan het feit dat al onze informatie over ons tussenleven in ons onderbewustzijn ligt.

Honderden proefpersonen die hun vorige levens hebben onderzocht rapporteerden dezelfde herinneringen over wat ze ervaarden tijdens de dood, het geestenrijk en hun wedergeboorte. Het boek onderzoekt ook andere fascinerende onderwerpen, zoals gidsen en beschermengelen, geesten en klopgeesten, hoe je huidige leven gepland kan zijn en karmische relaties, de betekenis van slechte levens, percepties van God en de Duivel, en nog veel meer.

Het is echt interessant en zet je zeker aan het denken over het leven na de dood en wat er allemaal achter de sluier ligt.

Hoeders van het hof

hoeders van het hof

Stel je voor dat je tijdens regressietherapie ontdekt dat je vorige levens niet op aarde waren, maar op andere werelden en dimensies. Dat is precies wat er gebeurde met een jonge man die nieuwsgierig was naar zijn vorige levens. Maar wat nog verbazingwekkender is, is dat hij erachter komt dat zijn connectie met buitenaards leven niet stopte na die andere levens. Zijn interacties met UFO’s en buitenaardse wezens hebben zijn hele huidige leven voortgeduurd, maar deze informatie was verborgen gehouden in zijn onderbewustzijn om hem te beschermen. Het blijkt dat hij ermee instemde om onderworpen te zijn aan experimenten voordat hij aan dit leven begon, in plaats van zelf de experimenten uit te voeren.

Dit unieke geval werpt licht op waarom UFO’s nog steeds met ons mensen betrokken zijn en wat de hoop en verwachtingen zijn van onze scheppers voor de toekomst van de mensheid. Het is echt een fascinerend verhaal.

Het ingewikkelde universum Boek Eén

het ingewikkelde universum

Dit boek is een van de belangrijkste werken in de geschiedenis van de metafysica en onderzoekt complexe concepten zoals:

 • De oorsprong van God
 • Onbewuste kennis van reizen tussen dimensies
 • Parallelle universums, levens en realiteiten
 • Het ervaren van al je vorige en toekomstige levens tegelijkertijd
 • Raadsels zoals Paaseiland, Loch Ness, Nazca-lijnen en piramides
 • Eigenschappen van andere planeten en dimensies
 • Groepszielen en energiewezens
 • Splinters en fragmenten van zielen
 • De illusie van tijd

Jesus and the Essenes

Jesus and the Essenes

Dit boek bevat ooggetuigenverslagen van de ontbrekende jaren van Jezus, oftewel de delen die uit de Bijbel zijn verwijderd, en biedt inzicht in de Essenen-gemeenschap in Qumran. De informatie is verkregen door middel van regressieve hypnose.

They Walked with Jesus

They Walked with Jesus

Twee vrouwen hebben herinneringen uit hun vorige leven gedeeld en geven hierdoor een gedetailleerd en boeiend beeld van Jezus als mens. Ze beschrijven zijn wonderbaarlijke genezingen en zijn zachte filosofie die hij predikte. Het boek biedt een blik in het leven tijdens Jezus’ tijd, met diepgaande implicaties en emoties die een echt gevoel geven van hoe de dingen waren. Er zijn ook tekeningen van de Tempel en het Oude Jeruzalem, evenals scènes in de Tempel in Jeruzalem, bezoeken aan tehuizen en leprakolonies, politieke intriges die tot zijn kruisiging leidden, en persoonlijke verhalen van de mensen die hij ontmoette. Deze informatie is zo gedetailleerd en realistisch dat het verbazingwekkend is.

Conversations with Nostradamus – Volume 1

Conversations with Nostradamus

Dit is de meest nauwkeurige interpretatie van Nostradamus ooit! In deze driedelige reeks staat alles wat je moet weten over zijn voorspellingen. Het tweede boek bevat maar liefst 143 extra kwatrijnen die zijn geschreven en ontcijferd door Nostradamus zelf. En wat staat er in dit deel? Wel, meer over de Anti-Christ, inclusief zijn horoscoop en waar hij zal opkomen. Ook wordt de correlatie tussen 666 (het merkteken van het beest) en computers uitgelegd, en worden de landen besproken die getroffen zullen worden tijdens de derde wereldoorlog. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan nieuwe technologieën waarmee het weer en aardbevingen beheerst kunnen worden. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er kaarten die laten zien welke delen van de continenten blijven bestaan na de asverschuiving en het smelten van de poolkappen. Tot slot wordt de rol van Ruimtebezoekers besproken tijdens de beproevingen. Dit boek geeft je alle informatie die je nodig hebt!

Conversations with Nostradamus – Volume 2

Conversations with Nostradamus_2

Het tweede boek in deze serie bevat 143 extra kwatrijnen, geschreven en ontcijferd door Nostradamus zelf. Dolores Cannon heeft met regressieve hypnose een blik geworpen achter de sluier van tijd en ruimte, om ons te waarschuwen voor toekomstige gebeurtenissen. Nostradamus benadrukte dat de mensheid de toekomst kon veranderen, als ze zich bewust waren van de verschillende tijdlijnen en de mogelijke uitkomsten. We zijn niet machteloos en door middel van bewustzijn en kennis kunnen we veel van de verschrikkingen die Nostradamus voorspelde, voorkomen.

Conversations with Nostradamus – Volume 3

Conversations with Nostradamus_3

Het derde en laatste boek in deze serie bevat 132 extra kwatrijnen geschreven en ontcijferd door Nostradamus zelf plus de ontmaskering van valse kwatrijnen die ten onrechte zijn toegeschreven aan de grote helderziende.

A Soul Remembers Hiroshima

A Soul Remembers Hiroshima

Een jonge Amerikaanse vrouw van 22 jaar werd geplaagd door een indringende herinnering aan een gruwelijke dood die niet van haar was. Ze besloot hulp te zoeken bij een therapeut en ontdekte het hartverscheurende verhaal van een Japanse man die omkwam tijdens het atoombombardement op Hiroshima. Dit verhaal voegt een uniek perspectief toe aan de vele verhalen van verwoesting en dood door de ogen van de overlevenden van het bombardement.

Deze ontdekking bracht ook onthutsende informatie aan het licht over de Japanse kant van de oorlog. Het onderzoek naar het bombardement onthulde schokkende waarheden die destijds nog niet bekend waren bij het grote publiek over de gruwelen van het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Legacy from the Stars

Legacy from the Stars

We zijn allemaal afstammelingen van sterren en dit is een belangrijk deel van ons erfgoed. De aarde is relatief gezien een jonge planeet in de kosmos. Maar onze zielen bestaan al eeuwig en zullen dat ook altijd blijven doen. Dit betekent dat de aarde niet ons enige thuis is. Voordat we hier kwamen om de lessen van de aarde te leren, hebben we in vele levens in andere omgevingen geleefd. Zodra we onze lessen hier hebben geleerd, reizen we verder om nieuwe werelden te ontdekken.

Onze herinneringen aan deze zielenreizen zijn opgeslagen in ons onderbewustzijn. Hypnotherapeute Dolores Cannon heeft ontdekt dat deze herinneringen kunnen worden opgehaald met regressieve hypnose. Ze heeft dramatische gevallen gerapporteerd waarbij haar proefpersonen herinneringen ophaalden aan hun levens op andere planeten. Dit is een fascinerend idee dat ons doet nadenken over onze plek in het universum.

The Legend of Starcrash

The Legend of Starcrash

Dolores Cannon heeft via regressieve hypnose een verloren legende uit de menselijke geschiedenis teruggevonden. Is het mogelijk dat de Amerikaanse Indianen afstammen van bewoners van een buitenaards ruimteschip dat duizenden jaren geleden neerstortte in de regio Alaska-Canada?

In het boek “Hoeders Van Het Hof” wordt het verhaal verteld van buitenaardse wezens die de aarde oorspronkelijk inzaaiden. Het boek “Starcrash” onthult dat aliens nog steeds naar de aarde komen, soms opzettelijk en soms per ongeluk, gedurende onze geschiedenis. Om te overleven in de moeilijke omstandigheden moesten ze zich noodgedwongen zich te vermengen met de lokale bevolking, waaronder de inheemse Amerikaanse stammen. Bestaat er een mogelijkheid dat het bloed van deze aliens nog steeds door de aderen van bepaalde Amerikaanse indianen stroomt? Dolores Cannon, een hypnotiseur en paranormaal onderzoeker, onderzoekt dit fascinerende geval van regressie uit het verleden.

Custodians – Beyond Abduction

Custodians

Dankzij het werk van Dolores Cannon in hypnose gaat de studie verder dan alleen ontvoeringen. Dolores onderzoekt het fenomeen vanuit verschillende perspectieven, van eenvoudige tot complexe gevallen. Ze neemt ons mee naar onontdekte gebieden en maakt het buitengewone begrijpelijk en toegankelijk. Andere onderzoekers hebben sommige van deze gebieden niet eerder verkend, maar Dolores gaat verder en brengt nieuwe inzichten naar voren.

Convoluted Universe – Book 1

Convoluted Universe - book one

Dit boek is het vervolg op ‘The Custodians’ en het verkent enkele van de meest complexe concepten in de metafysica die Dolores Cannon ontdekte door twintig jaar lang diepe hypnose te gebruiken om het onderbewuste te onderzoeken. In dit boek gaat ze in op onderwerpen zoals de oorsprong, kennis en vernietiging van Atlantis, en ze geeft verklaringen voor Aardse mysteries, waaronder de Piramides, Paaseiland, de Bermuda Driehoek, de Ark van het Verbond, het Monster van Loch Ness en de Nazca Lijnen. Ze bespreekt ook kenmerken van andere planeten, parallelle universums, parallelle levens en realiteiten, andere dimensies en nog veel meer. Dit boek is perfect voor lezers die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun geest en het verkennen van meer gecompliceerde metafysische ideeën die aan de rand van de quantumfysica staan.

Convoluted Universe – Book 2

Convoluted Universe - book two

Dit vervolg op Convoluted Universe – Book One geeft nog meer metafysische informatie verkregen door middel van hypnotische regressie van vorige levens.

Convoluted Universe – Book 3

Convoluted Universe - book three

Verken werelden en dimensies waar je stoutste dromen uitkomen en je realiteit misschien niet meer is dan een droom. Laat je scepticisme los en open je geest voor ongekende mogelijkheden met deze geestverruimende concepten:

 • Andere levens als dieren, planten, en zelfs vreemde buitenaardse lichamen.
 • Alles leeft en heeft bewustzijn.
 • Hulp van wezens uit verre werelden.
 • Drie golven van vrijwilligers die de wereld bij de overgang komen helpen.
 • Wat is God? De ware aard van God of de Bron, waar alles vandaan komt en allemaal naartoe gaat.
 • Levens als scheppers van universa, de Aarde en alles daarop.
 • Verschillende wetten van schepping en fysica waar universa aan andere regels gehoorzamen.
 • De Nieuwe Aarde en de effecten op onze lichamen als we erin trekken.
 • Wie blijft er achter als de Aarde naar de volgende dimensie verhuist.
 • De Eindoplossing Energie die de wereld kan vernietigen als het nodig is.
 • Dit zijn uitdagende concepten voor mensen met een open geest en een verlangen naar kennis die de grenzen van de fysieke wereld overstijgen, grenzend aan de ‘Quantum Fysica’.

Convoluted Universe – Book 4

Convoluted Universe - book four

In dit vierde deel van de reeks wordt meer informatie gegeven over de geestelijke wereld – de plek waar we naartoe gaan nadat we sterven. Daarnaast wordt er ook nieuwe informatie gedeeld over levensherzieningen, het opstellen van contracten en het plannen van je leven op aarde – alles wat je wilt bereiken wanneer je terugkeert.

Dolores Cannon brengt oude kennis naar boven die al lange tijd vergeten was en die op grote schaal werd gebruikt door geheime mysteriescholen en oude beschavingen, zoals Atlantis, Lemurië en het originele Stonehenge. Ze onderzoekt zelfs het ontstaan van het leven op Aarde en onthult onbekende informatie over DNA.

Convoluted Universe – Book 5

Convoluted Universe - book five

In het vijfde deel van de Convoluted Universe-serie bevat nieuwe en interessante concepten en theorieën over de ware betekenis van bijna alles van universele betekenis. Zoals in haar vorige boeken gaat Cannon dieper in op een verbazingwekkend scala aan onderwerpen, zoals alternatieve universums, tijdreizen, piramides, buitenaardse hulp, Big Foot, zeemeerminnen, goud, reïncarnatie en nog veel meer.

The Three Waves Of Volunteers & The New Earth

Three Waves Of Volunteers & The New Earth

Dit verhaal onthult de kosmische krachten die in de afgelopen 66 jaar hebben gespeeld en ons hebben geholpen als menselijk ras te overleven.

Na de atoombommen die in 1945 vielen merkten onze “beschermers” en “wachters” in de ruimte op dat de Aarde op een gevaarlijke koers lag. Hoewel hun belangrijkste richtlijn was om niet in te grijpen, bedachten ze een briljant plan om de Aarde te redden en te helpen bij haar transformatie. Ze konden niet van buitenaf ingrijpen, maar misschien wel van binnenuit. Dus deden ze een oproep voor vrijwilligers om te helpen. “De Aarde zit in de problemen – wie wil er vrijwillig helpen?”

Dolores Cannon heeft drie golven van deze vrijwilligers ontdekt door middel van haar hypnosewerk. Sommigen komen rechtstreeks van de “Bron” en hebben nog nooit in een fysiek lichaam geleefd. Anderen hebben als ruimtewezens op andere planeten of in andere dimensies geleefd. Omdat alle geheugen wordt gewist bij binnenkomst in de aardse dimensie, herinneren zij zich hun opdracht niet. Deze prachtige zielen hebben het dus moeilijk om zich aan te passen aan onze chaotische wereld. Deze zielen hebben een belangrijke rol te spelen als ze ons helpen om op te stijgen naar de Nieuwe Aarde.

The Search For Hidden Sacred Knowledge

Search For Hidden Sacred Knowledge

Dit boek onthult eeuwenoude kennis die ooit door Buitenaardsen aan de mensheid werd gegeven en van generatie op generatie werd doorgegeven door geheime Mysteriescholen. Deze wijsheid was alleen toegankelijk voor een selecte groep ingewijden die verschillende technieken mochten leren en beoefenen, om de kennis veilig te stellen en te beschermen tegen misbruik.

Door de geschiedenis heen zijn oorlogen gevoerd en onrechtvaardigheden begaan om toegang te krijgen tot deze kennis, maar degenen die de kennis bezaten waren bereid om te sterven om te voorkomen dat deze in verkeerde handen viel. Nu is de kennis niet langer alleen voorbehouden aan orakels, kluizenaars en wijze mannen, maar keert deze terug naar onze tijd en is beschikbaar voor iedereen om te leren.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *