Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Dit Zijn Jouw Grootste Angsten Volgens Je Sterrenbeeld

Onze angsten bepalen voor een groot deel waar we ons op focussen in het leven. Ben je bang om alleen te zijn? Dan focus je je waarschijnlijk op het creëren een druk sociaal leven. Ben je bang om fouten te maken? Dan is de kans groot dat je altijd je best doet alles zo goed mogelijk te doen. Iedereen heeft zijn of haar eigen angsten. Wel zijn er bepaalde angsten die horen bij bepaalde sterrenbeelden. Wil jij weten wat de grootste angst is van jouw sterrenbeeld? Lees dan vooral verder in dit blog.

De grootste angst van een Ram

Een Ram staat graag op de voorgrond en wil graag gezien worden door zoveel mogelijk mensen. Een Ram wil overal waar hij komt graag zijn stem en zijn mening laten horen. Niets is erger voor een Ram om niet gezien te worden of om vergeten te worden. Een Ram zal er dan ook alles aan doen om dit te voorkomen. Een Ram zal ook altijd zijn best doen om op te vallen. Als er een wedstrijd wordt gespeeld zal een Ram er alles aan doen om te winnen.

De grootste angst van een Stier

Een Stier wil het liefst al haar prestaties zo goed mogelijk verrichten. Een Stier vindt het belangrijk altijd een goede reputatie te behouden, zowel in haar persoonlijke leven als op de werkvloer. Het is dus de grootste angst van een Stier om fouten te maken en niet goed genoeg te zijn. Je zal de meeste stieren dan ook zien uitsloven. Een stier zal ook altijd haar best doen een goede vriend te zijn.

De grootste angst van een Tweelingen

Een Tweelingen wil zich het liefste altijd omringen met zoveel mogelijk mensen en wil het liefst altijd iets te doen hebben. De grootste angst van een Tweeling is dan ook om een saai leven te leiden. Een Tweeling zal zichzelf constant afvragen of hij wel genoeg interessante te doen heeft in het leven. Een Tweelingen zal er altijd voor zorgen dat hij geen feestje of evenement hoeft te missen,

De grootste angst van een Kreeft

Een Kreeft heeft een fijne plek nodig waar ze zich thuis kan voelen. Zo heeft een Kreeft behoefte aan een plek waar ze helemaal zichzelf kan zijn, omdat ze dat in het openbaar liever niet doet. De grootste angst van een Kreeft is dan ook om geen veilige plek te hebben waar ze zich volledig vertrouwd voelt. Een Kreeft zal dan ook veel tijd besteden aan het creëren van een fijn thuis.

De grootste angst van een Leeuw

Een Leeuw wil het liefst door iedereen geliefd worden en door iedereen worden bewonderd. Het is dan ook de Leeuw zijn grootste angst om niet goed genoeg te zijn of niet erkent te worden. Een Leeuw kan zichzelf hierdoor best wel gestresst maken van. Ook besteed een Leeuw veel aandacht aan zijn uiterlijke vertoning. Je zal een Leeuw regelmatig op het podium zien staan.

De grootste angst van een Maagd

Een Maagd wil het liefst zo effectief mogelijk werken en iedereen die haar nodig heeft helpen. Het is dan ook haar grootste angst om niet in staat te zijn anderen te helpen of om zwak over te komen. Een Maagd zal altijd proberen haar zwaktes te verbergen, zodat ze sterk kan zijn voor anderen. Maagden zijn over het algemeen goede vrienden, als je hulp nodig hebt zal een Maagd voor je klaar staan.

De grootste angst van een Weegschaal

Een Weegschaal hecht een grote waarde aan harmonie en een goede balans. Het is dan ook zijn grootste angst om een vervelende situatie te creëren. Een Weegschaal zal dit zo veel mogelijk proberen te voorkomen, ook als hij hiervoor de waarheid enigszins moet verdraaien. Een Weegschaal is dan ook over het algemeen een allemansvriend. Je zal een Weegschaal bijna nooit boos zien.

De grootste angst van een Schorpioen

Een Schorpioen wil het liefste altijd de controle houden over iedere situatie. Zo is het haar grootste angst om de controle te verliezen en niet te weten waar ze aan toe is. Een Schorpioen heeft vaak de neiging situaties te manipuleren zodat ze de uitkomst krijgt die ze het liefste wil. Een schorpioen is dan ook erg goed in het overtuigen van anderen.

De grootste angst van een Boogschutter

Een Boogschutter wil het liefst een zo vrij en avontuurlijk mogelijk leven lijden waarin hij lekker zijn eigen gang kan gaan. Een Boogschutter is snel geneigd om alles wat niet leuk is aan het leven onder de tafel te schuiven en zich enkel op de positieve dingen te focussen. De grootste angst van de Boogschutter is dan ook om zijn vrijheid te verliezen om te doen wat hij wil. Een Boogschutter wil het liefst altijd iets leuks hebben om naar uit te kijken of een interessante filosofie hebben om over na te denken.

De grootste angst van een Steenbok

Een Steenbok leeft het liefst een zo onopvallend mogelijk bestaan. Een Steenbok zal altijd een plekje uitkiezen waar ze zo min mogelijk gezien kan worden. De grootste angst van een Steenbok is dan ook om zichzelf in het openbaar bloot te geven. Een Steenbok zal altijd voorzichtig te werk gaan om blootstelling te voorkomen en voelt zich het prettigst op plekken met niet al te veel mensen.

De grootste angst van een Waterman

Een Waterman wil het liefst zo zelfstandig mogelijk zijn door van niemand afhankelijk te zijn dan van hem zelf. Je zal een Waterman dan ook zelden om hulp horen vragen. De grootste angst van een Waterman is om zijn zelfstandigheid te verliezen en anderen beslissingen voor hem moeten laten maken. Je zal een Waterman altijd zijn eigen weg zien gaan en je zal vaak niet weten wat er precies in een Waterman omgaat.

De grootste angst van Vissen

Een Vissen wil het liefst mensen om zich heen hebben waarbij ze zich goed voelt. Het is Vissen haar grootste angst om verlaten te worden en niemand meer te hebben een goed gesprek mee te voeren. Vissen kan soms volledig verdwijnen in haar eigen fantasiewereld en heeft daarom mensen nodig om haar in de realiteit te houden. Vissen heeft ook mensen nodig om al haar liefde te kunnen uiten.

Wat is jouw grootste angst?

We zijn benieuwd of jij je herkent in de beschrijving van jouw sterrenbeeld. Past jouw grootste angst bij jouw sterrenbeeld? Deel het met ons in een reactie hieronder.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *