Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

Dit Is Hoe Loyaal Je Bent Volgens Je Sterrenbeeld

Voor goede vriendschappen en liefdesrelaties is het belangrijk om je loyaliteit te laten zien. Door loyaal te zijn naar mensen laat je ze zien dat je om ze geeft. Iedereen laat zijn of haar loyaliteit weer op een andere manier zien. Zo heeft ieder Sterrenbeeld een andere manier van het tonen van loyaliteit. Ben je benieuwd hoe jij loyaal bent volgens jouw sterrenbeeld? Of hoe je partner zijn loyaliteit uit? Lees dan gauw verder in dit blog.

Zo is een Ram loyaal

Ram is in zijn relaties impulsief en avontuurlijk. Ook is Ram een vrijgevige vriend of liefdespartner. Een Ram zal zijn loyaliteit spontaan uiten. Ben je uiteten met een Ram? Dan is de kans groot dat hij de maaltijd voor je betaald. Een Ram denkt niet na over zijn loyaliteit, maar zal zijn loyaliteit onverwachts laten zien. Ga geen strijd met een Ram aan, dan zal je merken dat zijn loyaliteit al gauw verdwenen is.

Zo is een Stier loyaal

Een Stier is van zichzelf ontzettend loyaal. Een Stier zal op verschillende manieren haar loyaliteit tonen. In vriendschappen en liefdesrelaties zal een Stier al snel haar behoeften opzij zetten en de behoefte van de ander voor laten gaan. Als een Stier eenmaal de juiste partner heeft gevonden of ze heeft goede vriendschappen opgebouwd, dan is de kans klein dat ze deze relaties ooit zal verbreken. En Stier zal haar loyaliteit laten zien door altijd voor je klaar te staan en je zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Pas wel op als je een relatie hebt met een stier dat je haar niet teleurstelt, een Stier kan dan al snel een wrok vormen en dit kan jullie relatie enorm aantasten.

Zo is een Tweelingen loyaal

Een Tweelingen is geïnteresseerd in zijn relaties en laat dit graag merken. Een Tweelingen zal zijn loyaliteit dan ook tonen door gesprekken met je te voeren over welk onderwerp je maar wil. Ook zal een Tweelingen je met liefde voor willen stellen aan nieuwe mensen, omdat nieuwe mensen ontmoeten voor een Tweelingen een van de belangrijkste dingen is deelt hij dit graag met anderen. Een Tweelingen kan wel snel verveeld raken en dus is het voor een Tweelingen moeilijk om loyaal te blijven aan zijn relaties als er niks interessants meer te doen of te bespreken is.

Zo is een Kreeft loyaal

Een Kreeft is de meest gevoelige vriend of partner die je kan hebben. Een Kreeft zal haar zelf niet snel openen, maar als ze zich opent zal ze je alles geven. Een Kreeft houdt er van om haar loyaliteit te laten zien door eten voor je te maken, je te verzorgen, je een veilig gevoel te geven. Zolang een Kreeft je vertrouwd en zich veilig bij je voelt zal een Kreeft je alles willen geven. Een Kreeft is wel snel gekwetst. Als je een Kreeft eenmaal hebt gekwetst is de kans klein dat ze zichzelf ooit nog openstelt.

Zo is een Leeuw loyaal

Een Leeuw maakt over het liefst een feestje van. Een Leeuw laat zijn loyaliteit vooral graag zien in de vorm van het geven van tijd, aandacht, liefde en cadeaus. Een Leeuw houdt ervan in het zonnetje te staan, maar als een Leeuw om je geeft houdt hij er ook van jou in het zonnetje te zetten. Een Leeuw trakteert graag en zal zijn waardering voor jou zonder te twijfelen aan je laten weten. Zorg dat je niet op de trots stapt van een Leeuw, dit zal waarschijnlijk een negatieve invloed hebben op zijn loyaliteit.

Zo is een Maagd loyaal

Een Maagd zal in tegenstelling tot een Leeuw haar loyaliteit niet zo gemakkelijk uiten. De loyaliteit van een Maagd komt vooral naar boven als iemand om wie ze geeft in de problemen zit en hulp nodig heeft. Een Maagd zal je graag helpen als je haar nodig hebt. Maagd is een goede vriend en partner die als je haar niks misdoet altijd trouw aan je zal blijven. Een Maagd kan soms wel wat hoge verwachtingen hebben en met haar kritische blik kan ze mensen afschrikken. Haar kritische houding komt vooral doordat ze streng is voor zichzelf en dit ook van anderen verwacht.

Zo is een Weegschaal loyaal

Het hoofdthema van het leven van een Weegschaal is liefde. Een Weegschaal zal zijn loyaliteit dan ook graag uiten, maar vaak aan meerdere mensen tegelijk. Een Weegschaal uit haar loyaliteit door tijd met je door te brengen en je een goed gevoel over jezelf te geven. Ook vindt een Weegschaal het fantastisch om een romantisch avondje voor te bereiden. Een Weegschaal vindt het fijn om goed voor de mensen te zorgen van wie hij houdt, maar je weet nooit precies wanneer een Weegschaal tijd voor je vrij zal maken. Een Weegschaal houdt ervan zijn eigen gang te gaan.

Zo is een Schorpioen loyaal

Een Schorpioen is een erg loyaal teken. Een Schorpioen zal je als je eenmaal behoort tot haar innerlijke cirkel nooit meer laten gaan. Een Schorpioen zal haar loyaliteit uiten door aan te voelen wat je nodig hebt en je dit te geven. Als je bevriend bent of je hebt een liefdesrelatie met Schorpioen dan zal je merken dat een Schorpioen voor je door het vuur zal gaan als je haar nodig hebt. Je zal misschien zelfs schrikken als je ziet hoe ver een Schorpioen voor je zal gaan. Een Schorpioen geeft alles of niks. Als ze van je houdt zal een Schorpioen je dan ook alles geven.

Zo is een Boogschutter loyaal

Een Boogschutter gaat het liefst zijn eigen weg, maar als hij om je geeft neemt hij je graag met zich mee. Een Boogschutter zal mensen om wie hij geeft uitnodigen om hem te vergezellen op een van zijn verre avonturen. Een Boogschutter staat er niet bekend om het meest loyale teken in de dierenriem te zijn, maar met een boogschutter als vriend of partner weet je wel dat je veel leuke dingen zal gaan beleven. Zorg dat je een Boogschutter nooit het gevoel geeft aan je vast te zitten, dan is de kans een stuk groter dat hij loyaal aan je blijft.

Zo is een Steenbok loyaal

Een Steenbok is het meest serieuze teken van de dierenriem. Een Steenbok is geen romanticus, maar is wel een goede vriend of partner. Net als de andere twee aarde tekens zal een Steenbok je niet snel verlaten. Een Steenbok laat haar loyaliteit zien door je praktische oplossingen te geven voor je problemen en snel antwoord te geven op je berichten. Een Steenbok is een enorm stabiele vriend en partner en het is dus altijd goed een betrouwbare Steenbok in je leven te hebben. Zorg alleen niet dat je een Steenbok te veel vragen stelt over zijn gevoel.

Zo is een Waterman loyaal

Een Waterman is een erg zelfstandig teken en is dus minder gefocust op het onderhouden van zijn relaties. Een Waterman zal zijn loyaliteit laten zien door mensen om wie hij geeft te helpen om zelfstandig te worden. Een Waterman hecht enorm veel waarde aan zijn vrijheid en gunt deze vrijheid dan ook de mensen om wie hij geeft. Een Waterman is een goede vriend om te hebben. Het is wel belangrijk een Waterman zijn eigen weg te laten gaan.

Zo is een Vissen loyaal

Vissen is ontzettend romantisch en zal er alles aan doen om mensen om haar heen gelukkig te maken. Een Vis kan haar loyaliteit op verschillende manieren laten zien. De loyaliteit van Vissen is eindeloos. Vissen is loyaal naar alle mensen om wie ze geeft, en dat zijn er ontzettend veel. Zo is Vissen loyaal naar haar partner maar ook naar een zwerver op straat die ze tegenkomt. Zorg er alleen voor dat je geen misbruik maakt van de loyaliteit van Vissen, op een bepaald punt zal Vissen zich dan tegen je gaan keren.

Hoe ben jij loyaal?

We zijn benieuwd of je je herkent in de beschrijving van jouw sterrenbeeld. Hoe ben jij loyaal? Deel het met ons in een reactie hieronder.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *