De Sleutel Tot Creatie Van Alles Wat Je Hart Verlangt

Als je een beetje zoals de meeste mensen bent wil je een gelukkig, gezond, overvloedig en voldaan leven lijden waarin je kan doen wat je wilt en wanneer je maar wilt. Met andere woorden, je wilt vrij zijn om je leven te lijden hoe jij het wilt.

De vraag is, hoe doe je dat?

Het antwoord is, met je geloofsovertuigingen. Daarmee bedoel ik natuurlijk niks religieus, maar gewoon dat je zal worden wat je gelooft. De Law Of Attraction houdt in dat gedachten dingen worden. Waar je aan denkt, materialiseert zich in je leven, dus je gedachten worden je realiteit.

We zijn allemaal een soort mini-goden met een wonderbaarlijke gave, we creëren onze realiteit naar onze geloofsovertuigingen. We bezitten allemaal de creatieve energie die de wereld creëert en er zijn geen beperkingen aan onszelf behalve de beperkingen waarin we geloven.

Daarom zal alles waar je je energie  krachtig en helder genoeg in steekt, met voldoende geloof dat het ook echt gaat gebeuren daadwerkelijk gebeuren. Nu komt het belangrijkste gedeelte, veel mensen leiden een leven dat niet voldoet aan hun verlangens vanwege hun onderbewustzijn.

Kortom, hun onbewuste negatieve geloofsovertuigingen over zichzelf en hun wereld is wat ze in hun realiteit manifesteren.

Het onderbewuste heeft altijd de bovenhand.

Omdat het opnieuw en opnieuw sterkere gedachten uitzendt wint het onderbewuste altijd. Het universum geeft je waar je om vraagt, of je je er nu bewust van bent of niet. Dus als je zegt dat je welvarend wilt zijn maar je onderbewustzijn gelooft niet echt dat je het wel verdient, zal je het gewoon niet hebben.

Daarom moet je om het leven te leiden dat je echt wilt eerst je onbewuste geloofsovertuigingen ontdekken en zonodig elimineren, en vervolgens je bewuste geloofsovertuigen in vraag stellen en zonodig aanpassen.

De reden daarvoor is simpel, het is niet wat je weet over je leven maar wat je niet weet over je leven wat bepaalt wat er gebeurt. Je kan niet veranderen wat je niet weet, maar je kan wel veranderen wat je weet.

Dan moet je echt geloven dat je dat leven kan leiden. Je moet geloven dat je dat leven verdient, dat je goed genoeg bent om het te hebben. Je moet geloven dat je zal slagen, en je moet volledig zonder een grijntje twijfel geloven in jezelf.

Waarom is dat zo?

Als het zo is dat je overtuigingen bepalen wat er in je leven gebeurt of niet gebeurt, en je leidt niet het leven dat je wilt, dan moet je de dingen waarin je gelooft aan een onderzoek onderwerpen en de validiteit ervan testen tegenover je realiteit.

Bijvoorbeeld, een negatieve overtuiging bij veel mensen is dat ze niet goed genoeg zijn. Om de validiteit van dat geloof te testen stel jezelf de vraag, “Voor wie of wat ben ik niet goed genoeg?”. Met wie of wat vergelijk je jezelf om tot de conclusie te komen dat je niet goed genoeg bent? Wat is je meetstandaard?

Doe dat met zoveel mogelijk van je negatieve geloofsovertuigingen en je zal zien hoe snel de dingen zullen beginnen veranderen in de positieve zin, omdat je beseft dat je negatieve geloofsovertuigingen gewoon gebaseerd zijn op irrationele gedachten.

Wanneer je een valse geloofsovertuiging aantreft in je denken en ziet wat voor leugen het is, verliest die al z’n kracht. Het kan gewoon niet standhouden omdat het gewoon niet waar is, het lijkt gewoon als een waarheid in je gedachten.

Nu wil je waarschijnlijk hals over kop al je negatieve geloofsovertuigingen onmiddellijk gaan ontkrachten, maar ik raad je aan om het rustig aan te doen, zeker in het begin. Forceren werkt niet.

Ik heb veel boeken gelezen over dit onderwerp maar dit boek blijft naar mening toch het beste.

Dit is een geweldig boek met praktische handvatten en oefeningen om meer positieve energie aan te trekken in je leven, en dus meer van je dromen waar te maken.

Via de law of attraction nodigen wij de gebeurtenissen en dingen in ons leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.

Bekijk het hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *