De “law of attraction” is er ondertussen al vele jaren.

Hoewel het altijd al redelijk populair was onder de zelfontwikkeling zoekers en beoefenaars is het pas de laatste tijd dat het wereldwijde aandacht geniet als een belangrijke factor die ons leven op professioneel en persoonlijk niveau beïnvloedt.

De Law Of Attraction heeft een heel simpele definitie, en die gaat zo: “geluk trekt geluk aan”. Wat de Law Of Attraction verklaart is dat als je iets kan bedenken je het ook kan bereiken.

De menselijke geschiedenis zit vol met voorbeelden die bewijzen dat deze verklaring waar is.

Iemand moest bijvoorbeeld denken dat mensen in zware vliegtuigen konden vliegen, iemand moest zich een gemotoriseerd voertuig inbeelden dat geen paarden meer nodig had,enz.

De Wetenschap, technologische ontwikkelingen en de enorme vooruitgang op alle vlakken is bewijs genoeg dat mensen het vermogen hebben om hun dromen waar te maken en hun verbeelding laten uit te komen.

Dezelfde Law Of Attraction geld ook voor het werken van thuis uit. Zoals eerder vermeld, de Law Of Attraction zegt dat geluk meer geluk aantrekt. Dus als je zonder twijfel gelooft dat je gaat slagen in het werken vanuit huis, dan kan het niet anders dan dat je alles gaat aantrekken wat je daar bij zal helpen, zolang je geduldig, doorzettend en volledig toegewijd bent, en ook nog eens compleet vertrouwen hebt in je eigen succes is er geen reden waarom je het niet zou krijgen.

Succes wordt dikwijls gezien als iets wat moeilijk te bereiken is maar dat is simpelweg omdat de meeste mensen al ingesteld zijn op falen. Met een houding als, “dit gaat nooit lukken” of, “ik kan dit niet” ben je al automatisch voorbestemd om te falen nog voor je bent begonnen.

Succesvolle mensen zullen niet de moeite doen om te denken of iets zal werken, of ze het zullen kunnen of niet. Ze benaderen alles met een positieve houding. Als dit niet werkt dan zal iets anders wel werken maar tot het echt niet meer werkt blijven ze vol vertrouwen in het feit dat ze het juiste aan het doen zijn.

Als je focust op het positieve trek je meer positiviteit aan naar jezelf. Dat betekent dus dat iedereen rond je positieve kijk op de dingen zal delen en daardoor zullen de kansen op succes onmiddellijk verbeteren.

Meestal beginnen mensen met werken vanuit huis om wat rekeningen te betalen, van hun baas af te geraken, zelf te bepalen wanneer ze werken, eigen beslissingen te kunnen maken, enz. Er is geen helderheid in hun gedachten over wat ze echt willen en dit leidt tot mislukking, omdat dubbelzinnigheid voor verwarring zorgt.

Je moet jezelf de vraag stellen wat je echt wilt en duidelijk scheppen over het feit dat wat je wilt geen vervangmiddel voor iets anders is. Als je bent begonnen met van thuis uit te werken voor het geld, hoeveel geld wil je dan verdienen? Om gewoon een paar rekeningen te betalen, om je lening af te betalen of om er serieus rijk van te worden?

Je moet duidelijk zijn in je doelen als je ze wilt bereiken.

Leave a Comment