De new age goeroes, spiritualisten en visionairen praten al langer over de kracht van gedachten en hoe ze zich manifesteren in de realiteit.

Maar wanneer hetzelfde concept wordt bevestigd door iemand met een wetenschappelijke achtergrond helpt dat de kloof tussen wetenschap en spiritualiteit een beetje meer te dichten.

Bruce Lipton , een celbioloog en auteur van “The Biology of Belief” , pleit het idee dat we aanzienlijke controle hebben over onze biologie , en met onze intenties en overtuigingen onze genen, en dus ook ons leven, kunnen herprogrammeren.

Dit daagt de traditionele wetenschappelijke overtuiging dat genen het leven van mensen bepalen en ziektes te wijten zijn aan genetische disfuncties uit.

Je kunt je genen controleren door je overtuigingen en persoonlijke houding te beïnvloeden. Hoe ik de wereld zie en mijn perceptie regelt niet alleen mijn interne biologie en genetische gedrag, maar het bepaalt hoe ik  een wereld om me heen creëer. Jouw perceptie van de wereld en kijk op de wereld verandert de biologie en chemie van je lichaam die in je lichaam de cellen verandert.

Boeken van Bruce Lipton:


Klik hier voor meer boeken van Bruce Lipton

Leave a Comment