Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

De Heetste Plaatsen Om Seks Te Hebben Volgens Je Sterrenbeeld

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram vrouw kent doorgaans de energie van een man beter dan hij zelf, dus seks is voor hen vleselijk en vereist niet veel verleiden of overhalen. En mannen onder het sterrenbeeld Ram worden gedreven door de mannelijke energie zelf, namelijk de vurige planeet Mars. Als Ram in de stemming is, kun je ze letterlijk betrappen, terwijl ze het op klaarlichte dag doen op een spannende plaats. Als de stemming toeslaat, gaat de Ram er voor.

Lees ook: Wie is de Beste match voor Ram in de liefde?

Stier (20 april – 20 mei)

Elke stier weet dat ze hun seksuele activiteiten graag plannen, dus het zal waarschijnlijk niet al te spontaan zijn, omdat een Stier letterlijk alles uit de kast moet halen om het sensueel, luxueus en … uitgebreid te maken. Je kunt best minstens een uur tellen, en dat is dan nog buiten het etentje geteld. Een Stier brengt je naar een sexy badplaats aan de kust, neemt je mee voor een romantisch diner, daarna een ontspannend bubbelbad en trekt je vervolgens onder de lakens. Als het geen vijfsterren of indrukwekkend is zijn ze niet geïnteresseerd.

Lees ook: Wie is de Beste match voor Stier in de liefde?

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Aangezien dit het sterrenbeeld van de Boodschapper is kun je maar beter weten dat ze je een sms’je sturen met alle details en waarschijnlijk ook tijdens de seks allerlei dingen zeggen. Tweelingen is een luchtteken, dus voor zomerse mojo… ga buitennaaktzwemmen in een privézwembad, zolang er niemand anders in de buurt is en je de hele nacht kunt praten tussendoor. De meeste Tweelingen hebben een erg korte aandachtsspanne, dus multitasken is een must. Plan daarna sterrenkijken en gesprekken tot diep in de nacht.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Tweelingen in de liefde?

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Maankinderen en van nature gevoelig, Kreeften kunnen niet ontsnappen aan de emotionele eb en vloed. Voor zomer- of vakantieseks… doe het langs het water onder een volle maan. Maar neem een extra grote deken mee want Kreeft kan kieskeurig zijn en er is niets minder sexy dan zand aan je intieme delen. Verwacht veel gestreel (borsten zijn het lichaamsdeel van de krab … ik zeg het maar!) En neem snacks mee als extra bonus, aangezien Kreeft ook over de maag/spijsvertering heerst.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Kreeft in de liefde?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw is het sterrenbeeld van de zon zelf, en niets brandt helderder of belichaamt de zomer beter dan een leeuw op zijn meest sexy momenten. Verwacht een mooi gebruinde huidskleur, geweldig haar, witte tanden en een sixpack. Een echte Leeuw kan zichzelf niet echt laten gaan, omdat hij zo ijdel is. Zomerplekken waar Leeuw seks kan hebben zijn overal waar het licht is, bv een hotelkamer met ‘s ochtends alle gordijnen open, in de badkamer op de lavabo onder de spiegelverlichting, waar hun nieuwste trainings / voedingsregime in volle glorie kan worden getoond.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Leeuw in de liefde?

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een aardeteken dat over het 6e huis van gezondheid en welzijn regeert, en gewoonlijk vrij specifiek als het gaat om het waar / hoe / wanneer op vlak van seks. De Maagd zal ook de controle over de situatie willen nemen en misschien de vrijpartij willen verlengen (ze houden van routine). Zomerseks kan na een groene smoothie, yoga en in de droge sauna. Twee vliegen in één klap want omdat ze nogal de neiging hebben om zelfkritisch te zijn is de zwakke verlichting hier een pluspunt. En ze verwennen zichzelf ook graag, tenzij ze het te druk hebben door eerst iedereen te bedienen. In het beste geval zullen ze je willen behagen. Wees in het ergste geval voorbereid op mogelijk gezeur en/of kritiek tijdens of na het vrijen. 

Lees ook: Wie is de beste Match voor Maagd in de liefde?

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Dit sterrenbeeld heeft de neiging om schoonheid en etherische kracht te belichamen. Weegschaal wordt beheerst door Venus, de planeet van liefde. Echte Weegschaal mensen houden vaak van creatieve kunsten. Een geweldige zomerplek voor seks zou een chique boetiekhotel zijn na wat muziek, een tentoonstelling of een dansvoorstelling. Verwacht veel hand in hand lopen, omdat Weegschalen instinctief willen binden en intellectuele stimulatie nodig hebben. Kleed je overal goed en kom verzorgt voor de dag want Weegschalen houden niet van slordigheid.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Weegschaal in de liefde?

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het sterrenbeeld van seks, wedergeboorte en transformatie. Schorpioenen gaan diep, ongeacht wat ze doen. Omdat de schorpioen ook de energetische alchemist is in de astrologie kunnen kundalini-oefeningen en tantrische seks letterlijk hemels zijn op vlak van genot en healing. Plan een astrale seksdatum (Schorpioenen hebben de neiging super helderziend/voelend te zijn) voorafgaand aan je daadwerkelijke fysieke ontmoeting. Omdat het zomerseks is ga je er waarschijnlijk volledig ongeremd naar toe, dus je kan maar beter op een plek zijn waar het niet uitmaakt hoe wild het wordt, zodat je buren de politie niet bellen. Probeer de gezellige kelder of ’s avonds in de auto na een paar cocktails. Als het donker is houdt Schorpioen ervan.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Schorpioen in de liefde?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Aangezien Boogschutter de neiging heeft om behoorlijk avontuurlijk, atletisch en energiek te zijn kun je waarschijnlijk aannemen dat seks na het sporten een zeer grote mogelijkheid is terwijl al die hete, goedgehumeurde endorfines nog steeds stromen. Probeer een mooie wandeling buiten of een zweterige fietstocht, en gooi dan al je kleren op de veranda en doe het in de buitendouche. De Boogschutters zullen wild en vrij willen zijn, dus een plek waar je je zonder beperkingen kunt bewegen is ook een must.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Boogschutter in de liefde?

Steenbok  (22 decemeber – 19 januari)

Steenbok mannen en vrouwen hebben doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en een nuchtere kwaliteit die in bed blijft. Ze leven ook vaak voor de materiële wereld, dus verwacht dat je seks rijk is en mogelijk wordt omringd door designer beddengoed, meubels of de kleding die ze uittrekken. Een geweldige zomerplek voor Steenbok om seks te hebben is op een dure vakantie en ergens indrukwekkend, zoals op een privéjacht. Als het indruk maakt op al hun vrienden doen ze het. Zet de dure bubbels dus maar klaar.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Steenbok in de liefde?

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn meestal een beetje een buitenbeentje en leven graag in hun eigen wereld, dus je hoeft je niet extra hard uit te sloven om indruk op ze te maken. Ze houden van iets eigenzinnigs en anders dat past bij hun innovatieve, mentaal gerichte persoonlijkheid. De god Uranus, naamgenoot van de heersende planeet van Waterman is de hemelgod, dus zomerseks zou heet zijn in de schemering tijdens een zomerse bliksemstorm. Voor buitenseks zullen ze waarschijnlijk niet echt te vinden zijn, dus binnen is waarschijnlijk de beste keuze. Zet wat magische deuntjes op van één of andere indie-band en vertel een paar rare grapjes, en de Waterman is van jou voor het leven.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Waterman in de liefde?

Vissen (19 februari – 21 maart)

Het sterrenbeeld Vissen is de eeuwige romanticus en vaak een beetje onrealistisch. Vissen zal houden van wat poëtische seks onder de sterrenhemel van een zomeravond. Als je wat mythologie of mystieke verhalen kent en/of een laatstejaars student filosofie bent die transcendente meditatie beoefent en verbinding maakt met de andere dimensies, zal een Vissen in je mond smelten. Breng je gitaar mee en speel een liedje, of verwen ze met emotionele aandacht om ze te verleiden. Maar wat je ook doet, ze zullen je toch idealiseren door hun roze, hartvormige bril. Sprookjesachtige liefde gaat rechtstreeks naar het hart en het onderbewustzijn van een Vissen.

Lees ook: Wie is de beste Match voor Vissen in de liefde?

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *