Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

7 Boeken Over Uittreding Of Astral Projection Die Je Moet Gelezen Hebben

Je herinnert je dat je je ogen sloot terwijl je in slaap viel.

Dan voelde het alsof je bewustzijn zich losmaakte van je lichaam en het bed.

Misschien heb je het gevoel dat je omhoog zweeft terwijl je lichaam blijft genieten van de herstellende rust die het nodig heeft.

Er kan zelfs een zilverachtige koord zijn die je vasthoudt terwijl je omhoog blijft gaan naar het plafond of de lucht.

Sommige mensen geloven dat uittredingen het bewijs leveren dat er een ander leven op ons wacht nadat ons fysieke omhulsel sterft.

Ervaringen als deze zijn een vorm van astral projection of uittreding. Het kunnen positieve, levensveranderende gebeurtenissen zijn als je weet wat je kunt verwachten of wanneer het je overkomt.

Sommige mensen kunnen dit proces zelfs bewust beheersen.

Als je altijd al gefascineerd bent geweest door astral projection en uittredingen kunnen deze bronnen je helpen om meer over het onderwerp te weten te komen.

De Beste Boeken Over Astral Projection

Er zijn talloze redenen waarom je geïnteresseerd zou kunnen zijn in astral projection en uittredingen.

Misschien vind je het fascinerend om het concept van de menselijke ziel te onderzoeken.

Sommigen genieten van het idee zichzelf te bevrijden van de beperkingen van het fysieke universum.

Er zijn zelfs enkele auteurs die astral projection gebruiken als een manier om proberen te communiceren met buitenaards leven in onze melkweg.

Als je meer wilt weten over dit onderwerp zijn dit de eerste boeken die je moet lezen.

1. Journeys out of the body

Dit is de originele classic over het buitengewone fenomeen van uittredingen

Robert Monroe was de oprichter van het Monroe Institute, dat internationaal bekend staat voor expertise op het gebied van astral projection en uittreding.

In 1958 kreeg Monroe ervaringen die zijn leven drastisch zouden veranderden. Onvoorspelbaar en zonder dat hij het wilde, merkte Monroe dat hij zijn fysieke lichaam verliet om via een ’tweede lichaam’ te reizen naar plaatsen die ver verwijderd waren van de fysieke en spirituele realiteit van zijn leven. Hij bevond zich in een wereld die niet begrensd was door leven of dood. Zijn verslag van deze verkenningen heeft miljoenen mensen getroost die eveneens paranormale incidenten hebben meegemaakt.

Zijn ervaringen en inzichten tijdens het loskoppelen van het lichaam zijn onderdeel van tal van klinische onderzoeken.

Het verhaal is op een persoonlijke toon geschreven en geeft informatie over de experimenten die door de jaren heen zijn uitgevoerd.

Aan het einde van het boek krijg je de kans om je eigen ervaring uit te proberen met behulp van de technieken die het beste werken voor jouw situatie.

2. Astral Dynamics – The Complete Book of out-of-Body Experiences

Astral projection is een techniek waarmee je ziel het universum kan verkennen terwijl je je lichaam achterlaat. Het is een onderwerp van eindeloze speculatie. Als je het ooit hebt willen proberen is Astral Dynamics de perfecte gids voor jou.

Dit boek leert je alles wat je moet weten om succesvol uit je lichaam te reizen. Het onderzoekt de fysica van de niet-fysieke wereld en biedt nuttig advies voor astrale reizigers, waaronder hoe het lichaam te verlaten, hoe zich te verplaatsen in de astrale wereld en hoe terug te keren naar je lichaam met solide herinneringen aan de gebeurtenis. De gids is geschreven in duidelijke taal met heldere terminologie. Robert Bruce brengt hiermee zijn vijfentwintig jaar aan interdimensionale ervaring ter hulp van astrale reizigers over de hele wereld.”

3. Adventures Beyond the Body – Proving Your Immortality Through Out-of-Body Travel

Als je al lang nadenkt over het leven buiten het fysieke, maar nooit een poging hebt gedaan om persoonlijke ervaringen op te doen zal dit boek een grote hulp zijn. Je leert over de ervaringen en avonturen van William L. Buhlman, één van de bekendste deskundigen op het gebied van uittredingen.

Het boek bevat ook veel technieken, geweldige tips en oefeningen om een uittreding te bereiken. Na het lezen van dit boek zal je het leven na de dood vanuit een verrassende nieuwe invalshoek bekijken.

4. Door het Raam – ervaringen met uittredingen en verwante geestestoestanden

Eén van de weinige nederlandstalige boeken in dit lijstje, maar zeker de moeite waard. Sten Oomen is de meest integere en fascinerende Nederlandstalige schrijfster over dit onderwerp. In dit boek deelt ze haar vele ervaringen op een open en intrigerende manier.

Mensen die spontaan uittreden weten vaak niet wat hen overkomt, zijn angstig, en dit boek is een gepast antwoord op het gevoel dat bij deze mensen leeft.

5. Reis uit je lichaam – alles wat je moet weten over uittredingen

Op basis van meer dan twintig jaar studie en talloze uittredingen deelt Graham Nicholls bewezen technieken om je lichaam te verlaten. Je krijg meer inzicht in je psychologische samenstelling en sterke punten met een unieke benadering van zelfontdekking. Je leert een groter bewustzijn te ontwikkelen door middel van een specifieke manier om jezelf op het astrale niveau te ‘projecteren. Door zijn diepgaande kennis van zelfhypnose, ademwerk, virtual reality, kwantumwetenschap, voeding en genezing te integreren, leert Nicholls je hoe je voorbij beperkende overtuigingen kunt komen en je niveau van zelfinzicht kunt verdiepen, zodat je je astrale doelen kunt bereiken.

6. The Secret of the Soul – Using Out-of-Body Experiences to Understand Our True Nature

Dit boek biedt vele lessen voor beginners. Je leert los te komen van de beperkingen van de fysieke wereld en nieuwe ervaringen op te doen. Je kijkt naar de dood vanuit een nieuwe invalshoek en leert via uittredingen in contact te komen met dierbaren die overleden zijn. Je krijg inzicht in het universum door je eigen spirituele natuur te leren begrijpen. En met de zorgvuldig opgemaakte verslagen lees je over de ervaringen van anderen.

7. Mastering Astral Projection – 90-Day Guide to Out-of-Body Experience

Je bewustzijn uit je lichaam projecteren vereist een delicate balans tussen lichaam, geest en ziel. Het beheersen van Astral Projection biedt iedereen de mogelijkheid om niet-fysieke dimensies te verkennen en meer te leren over hun spiritualiteit.

Deze praktische gids voor het bereiken van bewuste uittredingservaringen is gebaseerd op Robert Bruce’s uitgebreide kennis van astral projection, de methodes van Brian Mercer voor persoonlijk succes en waardevolle feedback van vrijwilligers die dit programma hebben getest. Het programma van dertien weken wordt gepresenteerd in een gemakkelijk te volgen werkboekformaat en introduceert uittredingsmethoden en dagelijkse oefeningen die je geleidelijk aan voorbereiden en trainen op deze ongelooflijke, levensveranderende ervaring.

Zijn er nog boeken over astral projection waarvan je vindt dat ze niet op deze lijst mogen ontbreken? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *