Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

6 gewoontes van een hoogst aantrekkelijk persoon

Iedereen kent wel iemand die aantrekkelijk is, of die nu fysiek aantrekkelijk is of niet, je aandacht wordt om één of andere reden naar deze persoon getrokken. Je wilt ze gewoon beter leren kennen.

Of we nu vrouw of man zijn, we besteden elk jaar veel geld om ons fysiek aantrekkelijker te maken.

We gaan naar de gym, kopen mooie kleding, scheren ons, we leggen onze haren perfect, om er altijd piekfijn uit te zien. Maar hoeveel tijd spenderen we aan dat merkwaardige innerlijke magnetisme dat eigenlijk de basis is van de meeste aantrekkingskracht?

Hier vind je 6 simpele gewoontes die je Charisma en zelfvertrouwen verhogen.

1) Geef je uitstraling kracht!

The Law of Attraction.

We trekken alles zelf aan in ons leven. Dit is onbewust, maar je kan dit ook doelbewust in je voordeel gaan gebruiken. Als we zelf geloven in wat we doen, gaan anderen dit ook geloven. Als we gaan twijfelen in ons zelf, gaan de anderen ook twijfelen aan ons.

Als we gaan denken dat ons doel goed te bereiken valt, gaan we meer zelfvertrouwen uitstralen. En zelfvertrouwen maakt je aantrekkelijker.

Visualiseer jezelf met veel zelfvertrouwen en beeld je in hoe elke situatie perfect zal verlopen.

2) Neem tijd om te mediteren

De meeste mensen voelen zich onzeker en gestresseerd als ze in een sociale situatie belanden. Dit is volledig begrijpelijk en natuurlijk, maar het geeft geen goede indruk. Een simpele truc om kalm te blijven voor zo’n situaties is om te leren mediteren.

Meditatie verminderd stress, angst, impulsiviteit en zorgen. Allemaal dingen die vaak leiden tot sociale blunders. Het versterkt ook je mentale kracht, focus, creativiteit en je geheugen, kwaliteiten die cruciaal zijn voor het opbouwen van relaties en een goed gesprek. En het beste van alles, het duurt slechts 20 minuten.

Lees er hier meer over.

3) Ken jezelf, blijf jezelf

Persoonlijke Congruentie is het op één lijn zetten van je gedachten, gevoelens en jezelf uiten.

Als je overtuigingen, strategieën en gedragingen volledig met elkaar overeenstemmen, ben je congruent.

Om congruent ter worden moet je oefenen, als je dit oefent bevordert het je zelfvertrouwen.

Als je congruent bent gaan anderen je zien zoals je werkelijk bent. Je uit je ware gevoelens.

4) Doe wat je wilt doen

Doe dingen die je echt wilt doen, niet omdat je op een bepaalde manier wilt voorkomen tegenover anderen, of omdat je ergens bij wil horen.

Als je stopt met het zoeken naar een bevestiging van anderen ga je je vrijer voelen, en meer dingen doen waarvan je dacht dat je deze nooit ging doen.

Je passie om te doen wat jij graag wilt, gaat aantrekkelijk zijn voor anderen, want niets is zo aantrekkelijk als iemand die zich amuseert.

Maak je minder zorgen over wat anderen van je denken en denk meer aan de persoon die je zelf bent. En geniet van het leven.

5)  Leer te luisteren naar anderen

Iedereen houdt ervan om te praten, maar weinigen kunnen echt luisteren.

Als een vriendin van een goede luisteraar kan ik je zeggen dat dit veel invloed heeft op mensen. Veel mensen hebben de neiging om te veel te praten, maar echt luisteren hoort hier niet bij, want ze zijn al aan het denken wat ze gaan zeggen als de andere aan het praten is. Maar als je luistert kan je mensen echt gaan begrijpen, hoe ze zich voelen, laat ze maar aan het woord, en praat zelf niet te veel. Mensen gaan zich comfortabel voelen bij jou en jij kan ze goed helpen met hun problemen.

Luisteren opent je geest, versterkt je gevoel van empathie, en je inlevingsvermogen.

6) Trek het je niet aan!

Iedereen is al eens afgewezen, maar als we gaan blijven stilstaan bij het feit waarom we afgewezen zijn, dan creëren we het tegenovergestelde effect als het hierboven besproken onderdeel Law of Attraction.

Het feit dat niet iedereen je leuk gaat vinden, of niet met je wilt omgaan kan heel ontmoedigend zijn. Of het kan enorm bevrijdend zijn!

Een afwijzing heeft niet altijd met jou te maken. Als 2 mensen niet met elkaar kunnen samenwerken of leven, dan ben je beter af zonder hen, en kan je beter je tijd en energie steken in andere relaties.

Dus: Geef je uitstraling kracht, mediteer, blijf jezelf, doe wat je wilt, luister naar anderen, en trek het je vooral niet aan wat anderen van je denken, dat is hun probleem niet het jouwe! 😀

Wil je Meer Zelfwaardering, meer zelfvertrouwen? Overwin verlegenheid en leer beter omgaan met anderen. Dit boek kan je helpen:

Bron: iheartintelligence

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *