Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

50 Law Of Attraction Boeken Die Je Kunnen Helpen Om Je Dromen Te Realiseren

50 boeken om een expert te worden in een onderwerp.

Ik weet niet meer precies waar ik dit gehoord of gelezen heb, maar ik besloot dat het een goed doel was.

Dus ik heb een tijdje geleden een doel gesteld om boeken, pdf’s en audioboeken te lezen/ ernaar te luisteren en ik heb net mijn 50e boek uit 🙂

En Ik vond het een goed idee om ze met jullie te delen, samen met enkele van mijn inzichten erover.

Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te lezen om van de voordelen te genieten. Kies gewoon de boeken die je het meeste aanspreken.

Vraag en het wordt gegeven – leer je diepste wensen te manifesteren

Dit boek was echt fundamenteel om me te helpen de kunst van het vragen en de kunst van het toestaan te begrijpen. Niet alleen dat, maar het feit dat wanneer we onszelf toestaan om onze gedachten maar door te laten gaan, we eigenlijk vragen om wat we niet willen zonder het te beseffen door ons te concentreren op wat we niet willen, vaker dan wat we wel willen . En als gevolg daarvan leven meer mensen in een staat van gebrek dan dat er mensen zijn in een staat van overvloed.

De kracht in jezelf – Het onderbewustzijn als raadgever

de kracht in jezelf

Gewoon een geweldig boek al met al. De auteur brak echt de kracht van het onderbewustzijn en hoe zijn taal te spreken. Ik heb veel van zijn technieken en suggesties gebruikt en ze hebben me echt op een diepgaande manier geholpen. Ik kan niet echt precies onder woorden brengen waarom dit het meest indrukwekkende boek van allemaal is.. ik kan alleen maar zeggen dat het heel anders is dan de rest van de boeken en dat het echt opvalt op zijn eigen voor de hand liggende manier . Ik veronderstel dat het komt omdat het dat element van iets van onschatbare waarde heeft dat al die tijd in het zicht verborgen was.

The Power of Awareness

Neville Goddard heeft een zeer elegante manier van schrijven die ik erg verfrissend vond. In dit boek over het trainen van jezelf om meer bewust te zijn van wat er gaande is nodigt Goddart ons uit om de verleiding tot oordelen te weerstaan en naar onszelf te kijken voor de verandering die we in de wereld en in anderen willen zien. Dit is van cruciaal belang om in de juiste gemoedstoestand te komen. Als we willen manifesteren moeten we in staat zijn om onze acties, omstandigheden en vooral onze gedachten en emoties te beheersen, anders zullen ze ons beheersen.

Feeling is the Secret

Het werk van Neville Goddard is naar mijn mening allemaal geweldig. Dit is een auteur die je geest echt opent en in het bijzonder dit boek was een inzichtelijke manier om te begrijpen hoe de buitenwereld je innerlijke wereld weerspiegeld. Sterker nog, hij legt precies uit hoe je je mentale creativiteit moet gebruiken door middel van slaap, bidden en veronderstelling om je dromen waar te maken.

De wonderlijke kracht van bewuste intentie – over de kunst van toelaten

Dit is een geweldig boek over intentie, ik heb zeker veel geleerd over het belang van het stellen van intenties en het toestaan van en wat we doen / hoe we handelen / hoe we gewoonlijk denken dat deze intenties niet tot wasdom komen uit dit boek.

De wet van Aantrekking – de basis-leringen van Abraham

Dit boek was een geweldige herinnering aan de fundamentele leringen van Abraham. Intentie, vibratie, overtuigingen, emotie, dankbaarheid, raketten van verlangen, alle essentiële zaken om je in “de draaikolk” te krijgen.

Law of Attraction – The Science of Attracting More of What You Want and Less of What you Don’t

Deze auteur heeft een heel systematische benadering bij het ontrafelen van hoe de wet van aantrekking werkt en de manier waarop hij dit articuleerde door wetenschappelijk energetische voorbeelden te geven opende echt mijn ogen voor hoe echt de law of attraction is. Ik heb echt genoten van dit boek en zou het iedereen aanbevelen die een boek nodig heeft om de kern van het manifesteren te begrijpen in tastbare zin.

Reality Transurfing – Steps 1-5

Dit is een boek dat je perceptie van de werkelijkheid volledig kan veranderen. De auteur Vadim Zeland heeft een achtergrond in kwantummechanica en Transurfing is een model om de wereld te zien en te beheersen dat de elementen van de kwantumfysica combineert met het idee van parallelle universums. Het gebruik van de technieken is echter niet afhankelijk van de acceptatie van zijn theoretisch model, zegt Zeland. Het is eigenlijk ook niet één boek, maar een hele reeks van vijf boeken die verschillende concepten samenbrengen in één coherente theorie. In Russisch sprekende landen werd dit boek al een bestseller en een iconisch stuk esoterische filosofie, en het is nu de rest van de wereld aan het veroveren.

Veel ideeën in Reality Transurfing waren al lang bekend, maar Vadim Zeland introduceerde voor mij enkele intrigerende concepten. Door bv te veel belang te hechten aan wat je wilt creëer je excess potential, waardoor balancing forces er voor zorgen dat je het niet krijgt. Dit verklaart dus waarom je niet gehecht mag zijn aan de uitkomst. Ook het concept van Pendulums vond ik heel interessant, dit zijn energiestructuren die een heel negatieve werking kunnen hebben op je leven als je je niet bewust bent van het fenomeen. Maar er zijn ook pendulums die je wel kunnen vooruit helpen. Het boek geeft ook praktisch en eenvoudig toe te passen voorbeelden voor in de praktijk.

Tufti the Priestess – Live Stroll Through A Movie

Hoe komt het dat niets lijkt te gaan zoals je wilt, ondanks het feit dat je handelt naar je eigen vrije wil? Je zou kunnen dat het leven nu eenmaal zo is. Maar de echte reden waarom dingen niet gaan zoals je wilt, is omdat je niet handelt volgens je eigen vrije wil, je wordt geregisseerd door een script. Een andere reden waarom dingen niet gaan zoals mensen willen, is omdat ze niet weten hoe ze de juiste actie moeten ondernemen om gebeurtenissen vorm te geven zoals ze willen. In plaats van de realiteit van de komende filmrol te componeren hebben ze de neiging om zich te verzetten tegen de realiteit waarmee ze in het huidige frame worden geconfronteerd. De werkelijkheid bestaat alleen in het hier en nu, en wat echt is, is alleen echt voor zover het in de materiële wereld heeft plaatsgevonden. Je kunt niet veranderen wat er al is gebeurd. Maar als je vecht met je huidige realiteit is dat precies wat je doet, omdat alles om je heen bestaat uit iets dat al gebeurd is. Als je het script wilt veranderen moet je wakker worden en tot leven komen in de film.

Denk groot & word rijk

Dit boek is wereldwijd heel populair in de Law Of Attraction wereld, en met goede reden. Napoleon Hill was duidelijk een genie als het op geld verdienen aankomt. Eén van mijn favoriete citaten aller tijden komt uit dit boek -“Het startpunt van alle prestaties is VERLANGEN. Houd dit constant in gedachten. Zwak verlangen levert zwakke resultaten op, net zoals een klein vuur een kleine hoeveelheid warmte maakt.” Is dat niet de waarheid?

Miracles of Your Mind

Een geweldig boek dat opnieuw onderstreept hoe krachtig het onderbewustzijn werkelijk is en hoe je het kunt aanboren als een geest in een lamp. Door de patronen en modaliteiten van het bewuste en onbewuste te begrijpen kunnen we het onderbewuste aanboren door middel van aangeleerde bewuste inspanningen.

The Key to Living the Law of Attraction – The Secret To Creating the Life of Your Dreams

Jack Canfield is echt een zalige auteur. Ik heb genoten van zijn boeken en ik zie mezelf ze nog wel eens herlezen. Dit boek in het bijzonder had een zeer pragmatische benadering van de wet van de aantrekkingskracht en hij gaf veel voorbeelden van hoe hij het in zijn leven gebruikte. Wat ik het leukste vond aan zijn schrijfstijl is dat zijn articulatie erg levendig is en dat hij zoveel citeerbare uitspraken gebruikt. Zelfs Conor McGregor citeerde hem verschillende keren tijdens zijn documentaire en het lijkt erop dat hij veel van zijn succes te danken heeft aan dit boek, aangezien hij bij vele gelegenheden zegt dat hij is waar hij is vanwege zijn vertrouwen en overtuiging uit verschillende visualisaties en affirmaties die inderdaad uit het boek van Jack Canfield komen

Jammer dat de nederlandstalige versie enkel nog tweedehands verkrijgbaar lijkt te zijn.

The science of getting rich

Dit boek was in dezelfde lijn als ‘Denk Groot en Wordt Rijk’ van Napoleon Hill. Ik denk dat ze complementair zijn aan elkaar, maar ik vond het boek van Napoleon Hill toch net iets beter.

Thought Vibration Or, the Law of Attraction in the Thought World

Dit was een interessant boek over hoe trillingen werken en hoe we ze kunnen benutten. Atkinson onderzoekt de aard van mentaal denken en de kracht ervan om iemands leven te beïnvloeden. Het was een beetje veralgemeend, maar de kracht van een positieve mentaliteit wordt goed verduidelijkt.

Vervul je wensen door de kracht van fantasie

Wayne Dyer is een van mijn favoriete auteurs. De manier waarop hij dingen uitlegt is heel uniek. Het grootste cadeau dat je hebt gekregen, is je fantasie. Alles wat er is, was ooit een droom. En alles wat er ooit zal zijn, moet eerst gefantaseerd worden. Als je het gevoel aanneemt alsof je wensen al vervuld zijn – en je je niet laat afleiden door de buitenwereld, dan zul je ontdekken dat het mogelijk is, door spiritueel bewustzijn, te worden wie je moet zijn.

Rijkdom – winst, werk, welvaart en de wet van aantrekking

Dit boek geeft een dieper inzicht op waar je evt nog weerstand ervaart en helpt je hiermee de shift te maken naar een Bewustzijn van Overvloed. Het verduidelijkt hoe belangrijk het is om nooit over gebrek te praten en er ook nooit over te klagen, want woorden en uitspraken, zowel verbaal als intern, zijn zeer krachtig en kunnen ons zegenen of vervloeken. Dit boek staat boordevol aanwijzingen, oefeningen, inzichten en methodes waarmee jij zelf een stabiele energie van overvloed in je financiële situatie, in je werk, in je leven bewerkstelligt.

Afstemmen op de bron – een co-creatie van twee meesters

Dit was een zeer interessante dialoog tussen Abraham en Wayne Dyer. Ik was niet in het minst teleurgesteld, maar het leek erop dat het meer een interview was, aangezien Abraham het grootste deel van de tijd aan het woord was. Maar desalniettemin was het een interessante uiteenzetting van het denken tussen de twee.

How to Get What You Want

Nog een boek van Wallace D. Wattles in deze lijst. Dit boek was erg goed geschreven in de typische stijl van Wallace Wattles. Wat ik het leukst vind aan zijn aanpak is dat zijn methodologie zowel actie gericht als intern gericht is. En hoewel het een ouderwetse kijk op de Law of attraction is, is het erg inzichtelijk om je te helpen herkennen hoeveel kansen er elke dag op je deur kloppen zonder dat je het je realiseert.

The Secret

Eerlijk gezegd was ik een beetje verrast door dit boek. Eerst dacht ik dat het overdreven gehyped was, maar toen ik het las realiseerde ik me dat het eigenlijk heel goed geschreven is. Ik heb genoten van de vele andere auteurs en denkers die de auteur in het boek heeft opgenomen, evenals van de verschillende succesverhalen die werden gegeven.

Beyond Positive Thinking – A No-Nonsense Formula for Getting the Results You Want

Dit is een boek dat ik lang geleden ontdekte. Het behandelt veel visualisaties en praktische methoden om jezelf in de staat te plaatsen van hoe het voelt om succesvol te zijn. Maar wat ik het leukste vond aan dit boek was de focus op destructieve denkpatronen en de voortdurende neiging van de geest om zich op het verleden te concentreren. Verder legt de auteur uit hoe belangrijk het is om positief te blijven en ons op het heden te concentreren, ongeacht wat het leven ons ook brengt.

The Success Principles : How to Get from Where You Are to Where You Want to Be

Ik vond dit boek geweldig omdat het vooral ging over hoe je in de tussentijd succesvol kunt zijn terwijl je wacht tot je manifestaties realiteit worden. De modus operandi van dit boek neigt zeker meer naar de actiegerichte kant.

Freedom For All – A Practical Application of the Bible

In dit boek interpreteert Neville verschillende passages uit de Bijbel met een psychologische lens om ons te laten zien dat er metafysische geheimen in zitten die ons proberen te tonen hoe we onze dromen kunnen verwezenlijken.

Out of This World – Reshape Your Future by Using Your Imagination

Neville Goddard weet als geen ander de kracht en effectiviteit van verbeelding uit te leggen. In dit boek behandelt hij veel visualisatie- en meditatietechnieken die erg nuttig zijn.

The Law And The Promise

Dit boek bevat veel echte succesverhalen en getuigenissen van mensen die de visualisatietechnieken van Neville Goddard gebruiken en ze zijn echt fascinerend. Zijn technieken zijn nochtans heel eenvoudig.

Awakened Imagination

Neville praat veel over de verbeelding en hoe we die moeten gebruiken als we onze verlangens willen waarmaken.

Parallel Universes Of Self

Nog een boek dat het concept van parallelle werelden verkent om je droomleven te manifesteren. De parallelle werelden theorie zegt eenvoudigweg dat alles wat er kan gebeuren dat ook doet. Dus er bestaat al een versie van jezelf voor wie de ervaring die jij wilt al echt is. De centrale hypothese van Dodson is dat we allemaal oneindig veel paralle levens leiden en dat je zelfconcept letterlijk je realiteit creëert door je identiteit af te stemmen op één van je doppelgangers.

The Reality Creation Technique

De Reality Creation Technique is uiterst eenvoudig en bestaat uit twee stappen:

  1. Geef je intentie
  2. Tegenintenties loslaten

Dus #1 houdt in dat je je affirmaties op een bepaalde manier formuleert. Als je eenmaal zeker weet wat je wilt, spreek het dan uit als een beslissing. Beslissen voelt heel anders dan een verlangen, wens of zelfs een doel. Een beslissing is voldoende om de intentie te manifesteren of je op weg te helpen naar het doel.

En #2 houdt in dat je je reacties hierop observeert. Voelt dat specifieke idee of die keuze energetisch in je onderbuik/hart vloeiend, of voelt het als weerstand? Ga voor de keuze waar je fysieke lichaam zich ontspant door er alleen maar aan te denken, want dat is je intuïtie of hogere geest die je de aanwijzing geeft. Als je ergens vastzit, stop dan en doorloop een checklist om te zien of de weerstand onbewust gerelateerd is aan een persoonlijk controleprobleem, of angstprobleem enz… En overweeg dat, kijk of je de verborgen overtuiging kan vinden die aan de oppervlakte niet duidelijk voor je was.

Ik kan niet zeggen dat het iets compleet nieuws was waar ik nog nooit gehoord had want de auteur gebruikt gelijkaardige concepten als Abraham Hicks en Reality Transurfing, maar zijn uitleg, inzichten en zijn eigen ervaringen en methoden maken het toch allemaal interessant om te lezen.

Believe It In

Verbeelding voedt verlangens en dit boek is een ware blauwdruk van hoe we onze verbeeldingskracht kunnen stimuleren.

Stap in je grootsheid – hoe je onmiddellijk je mentale, emotionele, fysieke en financiële bestemming in eigen handen kunt nemen!

Het belangrijkste wat ik in het algemeen uit dit boek heb geleerd is het belang van doelen stellen en het realiseren van hoe haalbaar die doelen zijn wanneer je begint met het implementeren van de juiste houding en overtruigingen. Een geweldige les die hij leerde ging over het overkomen van beperkende overtuigingen en hoe het haalbaar is als we iets doen dat in onze hersenen zal worden ingeprent. Een voorbeeld dat hij gaf was dat als iemand vegetariër wilde worden maar het moeilijk vond, ze maar eens een dag naar een slachthuis konden gaan en kijken hoe dieren werden gedood.

Unlimited Power – The New Science of Personal Achievement

Wat ik vooral interessant vond in dit boek was Robbins zijn uitleg over NLP en de rol die het speel bij onze emoties en algehele mentaliteit. Bovendien legt hij uit dat het een zeet krachtig effect heeft bij het communiceren met anderen.

At Your Command

Nog een geweldig boek van Neville dat in wezen spreekt over het cultiveren van het gevoel van de vervulde wens.

Zoals een mens denkt

zoals een mens denkt

Dit boek is een klassieker en is door vele grote auteurs genoemd. Het boek illustreert het belang van het controleren van onze gedachten en het trainen van onszelf om meer proactief te zijn in ons denken. Verder komt alles naar ons terug. Wat onze situatie ook is, we zijn inderdaad de weldoener of de schuldige en daarom moeten we ons beter bewust zijn van hoe onlosmakelijk onze emoties, onze bedoelingen en vooral onze twijfels verbonden zijn met onze levenskwaliteit.

The Attractor Factor – het geheim van jouw succes

Dit boek gaat over de factor hebben die uiteindelijk je dromen werkelijkheid maakt. Ik vond de aanpak Van Joe Vitale interessant en ik kon genieten van zijn stijl en enthousiasme. Eén van de beste suggesties die hij in dit boek doet is naar mijn mening de Ho’oponopono-techniek. Ik oefen dit elke dag en soms doe ik het onbewust zelfs meerdere keren gedurende de dag.

Expect Miracles – The Missing Secret To Astonishing Succes

Expect Miracles van Joe Vitale is een geweldige eye-opener omdat het toont dat we ons moeten realiseren hoe vaak wonderen gebeuren en dat we onze verlangens in onze realiteit kunnen brengen door te weten dat het meer dan een kleine kans is. Je krijgt wat je verwacht.

The Power

Dit boek is anders dan de meeste boeken in deze lijst. In The Power stelt Rhonda Byrne dat de echte kracht achter The Secret liefde is. Ze praat over hoe vaak liefde barrières en weerstand naar datgenen wat we verlangen voedt, toestaat en afbreekt. De citaten en anekdotes die ze geeft van verschillende leraren waren zeer aangrijpend en tot nadenken stemmend.

The Astonishing Power of Emotions – Let Your Feelings Be Your Guide

Dit boek benadrukt en illustreert hoe emoties onze vibratie beïnvloeden, wat op zijn beurt van invloed is op ons vermogen om de dingen aan te trekken die we in ons leven willen. We moeten glimlachen naar de reflectie van onszelf voordat die reflectie zal terug lachen. En niet andersom.

Seth Speaks – The Eternal Validity of the Soul

Dit boek had veel invloed op Jerry en Esther Hicks van ‘Vraag en het wordt gegeven’. In 1963 gebruikten Jane Roberts en haar echtgenoot Rob een Ouija-bord toen Seth, een persoonlijkheid die niet langer gefocust is op de fysieke realiteit, berichten begon te vormen. Al snel begon Jane in trance te geraken en Seth Speaks is ogenschijnlijk een directe communicatie van Seth via haar, opgenomen door Rob. En of je nu accepteert dat Seth echt een entiteit is of dat dit Jane Roberts haar eigen ideeën zijn maakt eigenlijk niet uit. De boodschap is belangrijk, niet de boodschapper. Zoals Seth zegt: “Je zou veel beter af zijn bij het lezen van dit boek als je jezelf afvroeg wie je bent in plaats van te vragen wie ik ben, want je kunt niet begrijpen wat ik ben tenzij je de aard van persoonlijkheid en de kenmerken van bewustzijn begrijpt.”

Enkele van de onderwerpen die Seth bespreekt zijn de geldigheid van dromen als poorten naar andere werkelijkheden, de gelijktijdige aard van alle ervaring, hoe het bewustzijn de fysieke wereld creëert, de ervaring van de dood en hoe deze verschilt voor verschillende individuen, en nog veel meer diepgaande metafysische concepten

The Magic of Believing – The Classic Guide to the Miracle Power of Your Mind

Dit is een boek over overtuigingen en hoe belangrijk en invloedrijk ze kunnen zijn in je leven. De auteur praat veel over het begrijpen van overtuigingen en het begrijpen dat we vooropgezette en geconditioneerde overtuigingen hebben die onze ervaringen en resultaten beperken. De auteur gebruikt veel visualisatie- en verbeeldingstechnieken om nieuwe productieve overtuigingen te verstevigen of oude beperkende overtuigingen om te buigen.

The Dynamic Laws of Prosperity – Forces That Bring Riches to You

Dit boek markeert wat ogenschijnlijk de impuls was van de welvaartsbeweging binnen de christelijke context. Deze vrouw deed in haar eentje veel onderzoek naar hoe ze uit het gebrek en de wanhoop kon kruipen waar veel christenen onbewust mee te maken hadden, wat waarschijnlijk te wijten was aan een fundamenteel negatieve kijk op geld. De meeste mensen geloofden toen (en zelfs nu nog) dat de bijbel een minachting voor geld propageert, voornamelijk vanwege het feit dat mensen de bijbel vaak verkeerd citeren door te zeggen: “Geld is de wortel van alle kwaad”, terwijl de exacte passage in feite het volgende stelt: “de wortel van alle kwaad is de liefde voor geld” (1 Timoteüs 6:10 ). Haar verhandeling was in die tijd uiterst controversieel (en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds), maar tegelijkertijd was het ook buitengewoon effectief, aangezien ze talloze mensen heeft geholpen om zichzelf uit de armoede te halen met haar verschillende visualisaties, affirmaties -en gebedstechnieken.

The Master Key System – Your Step-by-Step Guide to Using the Law of Attraction

Dit boek is ontworpen als een praktische stapsgewijze gids voor het bereiken van succes door een innerlijk bewustzijn te cultiveren van hoe krachtig je kunt en onvermijdelijk zult zijn. Er wordt gezegd dat Bill Gates na het lezen van dit boek Harvard verliet om Microsoft op te richten.

How To Attract Money

Nog een goed boek van Joseph Murphy. Dit is zijn krachtige, nauwkeurige programma om de visualiserende vermogens van je denken te gebruiken om het leven te bereiken dat je wilt. Er zijn hele boeken geschreven over de onderwerpen die Murphy in deze alles-in-één-gids tot de essentie terugbrengt.

Succes door een positieve instelling

Nog een goed boek van Napoleon Hill, en hoewel het niet zo geweldig was als zijn beroemdste boek “Denk Groot en Wordt Rijk” was het nog steeds een goed boek dat een goede basis legt voor zijn bestseller.

It Works – The Famous Little Red Book That Makes Your Dreams Come True!

Dit boek is de belichaming van het oude gezegde, “kort maar krachtig”. Want het is zeer beknopt in zijn benadering. Maar Ik weet zeker dat als je alleen de stappen zou volgen die in dit boek worden aanbevolen, je uiteindelijk zou krijgen wat je wilt.

Your Invisible Power

Dit is één van de oudere boeken over de law of attraction maar het heeft het nog steeds zijn verdiensten.

The Magic of Thinking Big

Het belang van geloven in jezelf en ervoor zorgen dat je jezelf niet ondermijnt door negatief over jezelf te denken, omdat je gedachten dingen zijn en een onmetelijke kracht hebben, wordt mooi geïllustreerd in dit boek.

Sara, Book 1

Een interessant boek dat misschien meer een Law Of Attraction boek voor kinderen is. Het is niettemin een goede allegorie over hoe de law of attraction van begin tot eind werkt.

The Impersonal Life

Dit is een geweldig boek voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie. Het leert je om binnenin te kijken en systematisch te herkennen dat je uiteindelijk naar binnen moet, want anders ga je naar buiten.

The Law of Connection – The Science of Creating Ideal Personal and Professional Relationships

Een goed boek dat zich richt op het verbinden met mensen en NLP gebruikt om dit te doen. Ik zou zeggen dat dit boek losjes verbonden is met de law of attraction, als zodanig geeft het zeer inzichtelijke redenen waarom het maken van sterke verbindingen met mensen van enorm belang is.

The Mastery Of Destiny

James Allen is een pionier op zich. Dit boek is een geweldige handleiding over hoe je controle over je geest en je emoties kunt krijgen, waardoor je ervaring systematisch op een onuitsprekelijk niveau verandert.

The Game of Life and How to Play it

Een goed boek vol met nuttige informatie die je helpt bij het veranderen van oude patronen, en ze te vervangen door praktijken die nuttiger en productiever zijn en die ons beste belang dienen. Scovel-Shinn geeft zeer praktische lessen over het loslaten van gewoonten die ons niet langer dienen, en het leren van nieuwe, proactieve manieren van denken en handelen die ons op weg helpen om het leven te leiden dat we willen leven.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *