Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

law of attraction

4 Belangrijke Lessen Die Je Leert Van De LAW OF ATTRACTION

De Law Of Attraction houdt in dat “gelijken elkaar aantrekken”.

Het idee is dat iemand positieve of negatieve ervaringen in zijn leven brengt door zich te concentreren op positieve of negatieve gedachten.

Deze overtuiging is gebaseerd op het idee dat mensen en hun gedachten bestaan uit “pure energie”. En de overtuiging dat dezelfde energie dezelfde energie aantrekt.

4 Belangrijke Lessen Om Te Leren Van De Law Of Attraction

Over deze filosofie is al veel gesproken en geschreven en het wordt echt een manier van leven voor meer en meer mensen. De populaire film “The Secret” was gebaseerd op deze krachtige manier van denken.

1. Je hebt de omstandigheden en mensen die momenteel in je leven aanwezig zijn zelf aangetrokken.

Het is een bekend feit dat we allemaal de som zijn van al onze beslissingen uit het verleden. Dus als er iemand van je leven een hel maakt of je uit je element haalt. Wel , dan heb je ze zelf in je leven gehaald.

Als je niet het beste leven leidt dat je zou kunnen leiden ben jij degene die je eigen succes saboteert.

Dus als je een hekel hebt aan je baan en je hebt geen goede relatie met de mensen om je heen, denk dan terug aan waar het fout liep en verander het van daaruit.

Dit zal het metafysische proces starten om de slechte vibes die je naar het universum stuurt te veranderen en ze te vervangen door nieuwe. Dit is een krachtige wet die je aan het channelen bent en de resultaten zijn echt buitengewoon.

De energie die we uitzenden zal soortgelijke dingen aantrekken. Als je een slechte sfeer uitstraalt trek je slechte dingen aan. Hetzelfde geldt voor goede vibes.

Probeer dit: lach dagelijks en voel je dankbaar voor de dingen die je hebt. Je zal versteld staan van de resultaten.

2. Als je je manier van denken verandert, verander je het heden en creëer je de toekomst.

Wat als ik je zou vertellen dat je toegang had tot de krachtigste krachtbron in het universum?

Wat als ik je zou vertellen dat je in staat bent om de blauwdrukken voor je leven op dit moment ui te tekenen?

Wel, je doet het al. Het begint allemaal met een verandering in je manier van denken. Het begint allemaal wanneer je de touwtjes in handen neemt en de creatieve maker wordt. De architect. De planner van je bestaan.

De menselijke geest is verreweg het beste dat in dit universum bestaat, en toch blijft veel van het potentieel ongebruikt en onderontwikkeld.

Dat Apple- of Android-apparaat dat je vasthoudt, die laptop of tablet, ze zijn allemaal uit de menselijke geest gekomen. Ze zijn producten van menselijke intelligentie. Je bent in staat je hele leven te veranderen. Je hoeft alleen maar de manier waarop je denkt te veranderen.

Succesvolle mensen hebben zichzelf en vooral hun geest onder controle, en ook jij bent in staat om de volgende Steve Jobs, Mark Zuckerberg of de volgende nieuwe game-changer te worden. Je hebt de kracht, dus gebruik ze.

3. Laat de gedachte dat er niet genoeg rijkdom in de wereld is voor iedereen los.

Dit is een hele grote die ik veel mensen hoor zeggen.

“De rijken gaan alles overnemen en laten niets over voor de rest van ons.”

Dit kan niet verder van de waarheid verwijderd zijn dan de gedachte dat de wereld plat is en je over de rand zult vallen. De wereld waarin we leven is werkelijk overvloedig en in staat iedereen grote rijkdom te verschaffen. Hoewel dit soms niet zo lijkt, is het dat wel.

Op een bepaald moment in mijn leven had ik echt het gevoel dat als ik de loterij niet zou winnen of ergens een rijke oom zou hebben, het niet de bedoeling was dat ik financieel onafhankelijk zou zijn.

Het was deze mentaliteit die me ervan weerhield de juiste risico’s en beslissingen te nemen om mezelf af te stemmen op kansen om de rijkdom te ontvangen of te creëren die ik zo graag wilde.

Heb je ooit een moment gehad dat je het gevoel had dat er zich een kans voordeed die alleen voor jou bedoeld was, maar je nam ze niet omdat je het gevoel had dat je er nooit van zou kunnen leven?

Deze mentaliteit komt voort uit de gedachte dat er niet genoeg rijkdom is voor iedereen. Stap uit die mentaliteit en geloof echt dat je de rijkdom zult creëren die bedoeld was om in je leven te zijn.

4. Geloof in het verwachte resultaat en niets anders.

Een voorbeeld uit de film ‘The Secret’: elke keer dat je in je brievenbus of mailbox kijkt in de verwachting dat je een rekening ziet, raad eens? Het zal er zijn.

Elke dag ga je met tegenzin op pad, je verwacht nooit iets groots, je denkt aan schulden, je verwacht schulden. Dus schuld moet verschijnen… het kwam tevoorschijn, omdat de law of attraction altijd je gedachten gehoorzaamt.

Dit toont de kracht aan van hoe je gedachten de uitkomst zullen beïnvloeden en veranderen met alles wat je probeert.

Als je een nieuwe onderneming start, denk dan dat je lang genoeg voor je bedrijf kunt zorgen, zodat het voor jou kan zorgen, en het zal gebeuren omdat er geen andere keuze is.

Als je een zaak start of iets begint met het idee dat je er niet de beste in zult zijn, dan geef je het universum geen andere keuze dan je tot mislukking en middelmatigheid te verdoemen.

Benader alles wat je doet met de mentaliteit dat je het verwachte resultaat al bereikt hebt en nu wacht je gewoon tot het universum het naar voren brengt.

Conclusie:

Je hebt nu de mogelijkheid om een ​​pad van middelmatigheid en mislukking te bewandelen, of om de creatieve maker van je nieuwe levenspad te worden. Je hebt het krachtigste gereedschap in het universum in je gereedschapskist en het is tijd om dat te gebruiken.

Alle dingen in je leven die je niet wilt.

Verwijder ze en hun negatieve energie en begin positieve vibraties los te laten. Werk vervolgens aan je mindset en de manier waarop je kijkt naar de wereld en de situaties die je voorgeschoteld krijgt, en je zult de situatie veranderen.

Welke les uit de Law Of Attraction valt jou het meest op? Laat hieronder een reactie achter.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *