Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

14 Spirituele Boeken die je gelezen moet hebben.

Mijn eigen Spirituele reis begon toen ik een exemplaar kreeg van het boek “Power of now” van Eckhart Tolle. De kracht van het nu. Dit is een boek dat mijn leven heeft veranderd.

Eckhart Tolle, een van de meest geliefde en inspirerende spirituele auteurs van dit moment en bekend geworden met deze bestseller.

De volgende 14 Spirituele boeken hebben mij begeleidt op mijn Spirituele reis.

Welke boeken hebben je spirituele reizen geïnspireerd? Deel je favorieten hieronder in de comments.

Dit bericht bevat Affiliate links. Meer weten over Affiliate links? ga naar disclaimer.

1. De Kracht van het Nu – Eckhart Tolle –

De kracht van het nu - Eckhart Tolle- Lichthoofd.be
De Kracht van het Nu – Eckhart Tolle

Eckhart Tolle beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. De boodschap van Tolle is eenvoudig, leven in het nu is het ware pad naar geluk en verlichting.

Deze gids legt uit hoe mindfulness je kan helpen in je dagelijks leven. Dit boek, samen met de nieuwe aarde heeft een keerpunt gegeven in men leven.

2. De Biologie van de Overtuiging

De Biologie van de overtuiging - lichthoofd.be
De Biologie van de Overtuiging

Bruce Lipton legt op een zeer boeiende manier uit hoe ons genetisch systeem werkt. Zodat je kunt begrijpen hoe het menselijk lichaam echt werkt. Hoe je gedachten je leven bepalen.

Hij geeft een zeer duidelijk inzicht in de werking van onze geest en van onze cellen.

Een echte aanrader.

3. De Vierde Dimensie – Toeval bestaat niet

De vierde Demensie, Toeval bestaat niet. Het boek van Hans Peter Roel. De onzichtbare wereld om ons heen. Een onzichtbare wereld die bepalend is voor ons succes.

Deze roman leest heel gemakkelijk weg. Je kan genieten van de inspirerende quotes aan het einde van elk hoofdstuk!

4. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. En geloof mij, er zijn veel dingen die je niet ziet op een dag!

Een mega bestseller over Spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in deze drukke wereld.

Mooi en inspirerende teksten, tekeningen en spreuken over levenskwesties

5. Mindgym

Mindgym

Mind Gym, Sportschool voor je geest van Wouter De Jong. Bij jezelf goed verzorgen denken we al snel aan goed eten en sporten, maar je zit pas echt lekker in je vel als je je mentaal ook sterk voelt!

het boek zit vol met prachtige tips, wijsheden, anekdotes en oefeningen. Veel wetenschappelijke onderbouwingen, maar op een leesbare, speelse manier benoemd.

6. De Alchemist

De Alchemist

De andalusische schaapherder had maar één droom, Reizen. Elke hoek van de wereld ontdekken. Om dan te weten te komen hoe deze echt in elkaar zit.

De Alchemist moet een deel van je collectie uitmaken. Dit boek koppelt verbeelding en realiteit aan elkaar om zo tot een indrukwekkend en spectaculair verhaal te komen.

7. Leven met de maan

Leven met de maan

Wil jij iets veranderen in je leven? In dit boek kom je te weten wat de invloed van de maan is op onze gezondheid, gemoedstoestand, werk en relaties.

Het boek geeft een uitgebreide uitleg over de maan en haar cyclus en de dierenriem tekens. Geeft prachtige tips om de fasen van de maan te combineren met je dagelijks leven.

8. Het mysterie van je geboortedag

Het mysterie van je geboortedag

Het mysterie van je geboortedag is een gebruiksvriendelijke gids met karakterbeschrijvingen voor elke dag van het jaar. Lees alles over je unieke eigenschappen en ontdek je talenten.

Gary Goldschneider combineert in dit boek zijn astrologische inzichten met een jarenlange studie van bekende en minder bekende mensen en hun levensloop.

9. Een nieuwe aarde

Een nieuwe aarde - Eckhart Tolle - Lichthoofd.be
Een nieuwe Aarde

Als je bent geboeid geraakt door het boek “het kracht van het nu”, zal je deze opvolger zeker waarderen. Het is het perfecte boek voor zelfontwikkeling en brengt je verder bij de essentie van het leven.

Wat is het ego, en hoe werkt ego in ons? Hoe beïnvloed ons pijnlichaam ons leven?Dit boek heeft werkelijk mijn leven veranderd!

10. De 7 spirituele wetten van yoga

De 7 spirituele wetten van yoga - Deepak Chopra - Lichthoofd.be
De 7 spirituele wetten van yoga

Deepak Chopra is een van de belangrijkste leraren die de Oosterse wijsheden doorgeeft aan de Westerse wereld. Na eerst werkzaam te zijn geweest als arts, heeft hij de kracht van meditatie en yoga ontdekt.

Deepak Chopra en david Simon leggen uit hoe je yoga in je dagelijks leven kunt integreren. Met hun 7 eenvoudige principes laten ze zien dat harmonie, geluk en overvloed beschikbaar is voor iedereen die er voor open staat.

11. De 7 spirituele wetten van Succes

De 7 spirituele wetten van succes - Deepak Chopra - Lichthoofd.be
De 7 spirituele wetten van succes

Dit boek mag inmiddels tot de klassiekers van de spirituele literatuur worden gerekend. Pas de 7 wetten toe in je dagelijks leven en ervaar de verrijking die je creëert.

Dit boekje is een verzameling adviezen voor ‘spiritueel succes’ waarin triviale levenslessen worden gemengd met bijvoorbeeld een citaat van Albert Einstein boven een hoofdstuk waarin de wet van het karma tot de fysiologie in elke afzonderlijke cel van het lichaam wordt onderkend

12. De vier inzichten

De vier inzichten- Don Miguel Ruiz- Lichthoofd.be
De vier inzichten- Don Miguel Ruiz- Lichthoofd.be

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz is wereldwijd in van de meest geliefde spirituele boeken. De kracht zit hem in de eenvoud: wees onberispelijk in je woorden, niets persoonlijk opvatten, ga niet uit van veronderstellingen en doe altijd je best.

Lees het boek en pas deze 4 simpele inzichten toe. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar innerlijke rust en stabiliteit.

13. Vraag en het wordt gegeven.

Vraag en het wordt gegeven- Esther en Jerry Hicks- Lichthoofd.be
Vraag en het wordt gegeven- Esther en Jerry Hicks- Lichthoofd.be

Niets gebeurt totdat iets beweegt – Einstein.

Centraal in dit boek staat de gedachten dat het oneindige en overvloedige Universum vooral luistert naar de emotionele lading van onze uitgesproken gedachten.

In dit boek lees je wat je als mens nodig hebt om fysiek en geestelijk positief in het leven te staan. Leer je diepste wensen te manifesteren…

14. Mindfulness voor een gelukkig leven

Mindfulness voor een gelukkig leven- Thich Nhat Hanh - Lichthoofd.be
Mindfulness voor een gelukkig leven- Thich Nhat Hanh – Lichthoofd.be

In Mindfulness laat Nhat Nat zien hoe belangrijk het is om aandachtig te leven. Een boek met praktische oefeningen. Het consequent doen van de oefeningen zal er beslist aan bijdragen dat je bewuster en gelukkiger gaat leven.

Het is een heel helder boek, gericht op je dagelijks leven. Praktisch en eenvoudig geschreven.

Lees ook “Deze Mindfulness Boeken Helpen Je Om Meer te kunnen Genieten van het Leven”

Welke boeken hebben een impact gehad op jou leven? Laat het weten in de comments.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *