Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

geleide meditatie

14 geweldige geleide meditaties

Meditatie wordt steeds populairder en toegankelijker. Er zijn apps zoals Headspace waarmee beginners aan de slag kunnen met meditatie. En ook al is Headspace zonder twijfel een uitstekend hulpmiddel om vertrouwd te raken met focussen op het huidige moment, zijn er nog andere geweldige alternatieven.

Headspace is in feite een geleide meditatie. Omdat het niet heel waarschijnlijk is dat een beginner zijn geest kan beheersen begeleidt Headspace je als beginner door de meditatie.

Op YouTube zijn er echter tal van geweldige geleide meditaties die enerzijds geweldig zijn voor meditatie beginners, aangezien je een gratis inleiding tot meditatie op internet kan krijgen, maar anderzijds ook geweldig voor meer gevorderde mediteerders, omdat je gemakkelijk kunt experimenteren met verschillende soorten meditatien, wat meditatie interessant en zelfs uitdagend houdt.

Ik heb een lijst samengesteld van 14 geleide meditaties die gratis beschikbaar zijn op YouTube en zeker de moeite waard zijn om te proberen. Ik heb geprobeerd een aantal verschillende soorten meditatie te bieden, zodat iedereen iets nieuws en spannends kan vinden.

geleide slaapmeditatie

geleide meditatie innerlijke rust

geleide bodyscan meditatie

geleide meditatie zelfliefde

geleide kindermeditatie

Dankbaarheid meditatie

Diepe Ontspanning

HSP meditatie

Zelfvertrouwen meditatie

Rustgevende Meditatie

Visualisatie Meditatie

Zelfvertrouwen meditatie

Wim Hoff geleide ademhaling

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *