Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

12 Persoonlijke Groei Trainingen Die Je Leven Kunnen Veranderen

Persoonlijke ontwikkeling houdt in dat je de tijd neemt en je ertoe verbindt om in jezelf te investeren zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Als je de juiste inspanning doet om jezelf te verbeteren zul je verrast zijn door de verbluffende positieve resultaten die je kunt behalen. Deze resultaten zijn niet altijd meetbaar, maar velen hebben hun leven met succes getransformeerd door te kiezen voor de juiste persoonlijke groei strategieën. En hoewel we allemaal willen verbeteren, weten we dikwijls niet niet hoe we daar moeten komen. Wel, je hoeft hiervoor niet naar scholen of universiteiten te gaan. Je kan veel leren via online trainingen en cursussen.

Door deel te nemen aan cursussen voor persoonlijke ontwikkeling kan je vaardigheden ontwikkelen op gebieden als mindset en motivatie, strategisch en creatief denken, stress verminderen, zelfvertrouwen vergroten, gezonde gewoonten ontwikkelen enz. Met de juiste kennis en vaardigheden en kennis word je zelfverzekerder, effectiever, sterker en haal je meer voldoening uit je leven.

In dit artikel hebben we de beste persoonlijke groeiprogramma’s verzameld die online beschikbaar zijn en waarvan we denken dat ze jou leven aanzienlijk kunnen verbeteren.

1. Gedachten, overtuigingen en gedrag herprogrammeren

Ontdek de geheimen van je brein. Door het leren spreken van onze ‘breintaal’ kunnen we verkeerde gewoonten en gedrag veranderen. Je kan dit op alles in je leven toepassen: vermageren, leren neen zeggen, stoppen met snoepen, werken aan je zelfvertrouwen, opkomen voor je mening, delegeren, prospecteren, …

2. Stap in de Hoofdrol van je leven – Word de beste versie van jezelf door de 7 niveaus van jouw leven in handen te nemen en te verwezenlijken

Wij hebben als mens zeven niveaus vanuit waar wij ons leven kunnen manifesteren.
Die niveaus zijn Spirit, Mind, Expressie, Hart, Energie, Sen-Seksualiteit en Vitaliteit. Dat is de insteek van deze training.

Met het programma ‘Stap in de Hoofdrol van je leven’ leer je de signalen van je hoofd, je hart, je lichaam en intuïtie te herkennen en daarnaar te handelen.

Door jezelf op al die niveaus gerichte vragen te stellen, zet je je onderbewuste aan het werk en ga je signalen herkennen en kunnen interpreteren. Op die manier leer je jezelf op een diepe manier kennen en vanuit die positie kun je een succesvol, gelukkig leven creëren.

3. Mindfulness Voor Het Dagelijks Leven

In deze cursus zal je leren hoe je geluk kunt vinden en toegang kunt krijgen tot vreugde door in het huidige moment te leven.

Je oefent mindfulness-technieken, waaronder meditatie en eenvoudige ademhalingsmethoden, zodat je je volledig kunt concentreren en verbinding kunt maken met al het leven om je heen.

Van ademhalingsmeditatie tot loopmeditatie, je leert hoe je de wonderen van het leven kunt aanraken om je lichaam te voeden en te genezen en je lijden te verminderen.

4. Haal het maximale uit je brein

Om verandering bij jezelf te kunnen bekomen heb je als eerste stap inzicht nodig in hoe je brein werkt, wat de redenen zijn waarom je soms vergeet of chaotisch werkt, waarom je reageert op een manier die je zelf eigenlijk niet wilt, of waarom je steeds weer hervalt in oude gewoonten.

5. Leven vanuit je vrouwelijke kracht – Hoe direct vanuit flow te leven, in balans en geaard in je vrouwelijke kracht

Met het programma ‘Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht’ daagt topcoach Eva Daeleman je uit om blokkades te herkennen, patronen te doorbreken, en bovenal vanaf vandaag in lijn te leven met je ware zelf.

Leer de balans herkennen tussen je mannelijke en vrouwelijke kracht. Zie, begrijp, voel, en herprogrammeer de vier dimensies van jouw psyche. Het fysieke, het mentale, het emotionele, en het spirituele hebben allen invloed op hoe jij door het leven gaat.

6. Blijvend Zelfvertrouwen

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je zelfvertrouwen te vergroten. een resultaatgerichte, praktische èn effectieve methode om je zelfvertrouwen te vergroten.

Je ontvangt vragen en opdrachten om in de praktijk te oefenen. Zodat je direct het resultaat merkt en je een sterk en Blijvend Zelfvertrouwen ontwikkelt dat je nooit meer in de steek laat!

7. Stop jouw uitstelgedrag – Beëindig de stress en rond de dingen af die je telkens voor jou uit blijft schuiven

Uitstelgedrag is een kracht in ons allemaal. Het is het resultaat van onze routines, ons welzijn, onze houding en ons gedrag, maar het goede nieuws is dat we controle hebben over de context waarin uitstelgedrag gedijt of sterft.

In deze cursus leer je hoe je kunt stoppen met uitstellen door inspiratie, motivatie en persoonlijk bewustzijn aan te boren.

8. Nooit Meer Zorgen Of Stress

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om spanning in je leven los te laten.Dit is een resultaatgerichte, praktische èn effectieve methode om te leven zonder stress. Je ontvangt vragen en opdrachten om in de praktijk te oefenen. Zodat je direct het resultaat merkt. Zodat je weer een positieve en ontspanning houding ontwikkelt die je nooit meer in de steek laat!

9. Betere Relaties Met Iedereen

Het geheim van gezonde relaties (met je partner, familie, vrienden en collega’s) zit hem in mensenkennis en zelfkennis.

Mensenkennis geeft je inzicht wie de mensen zijn waar jij je goed bij voelt – en hoe je met hen een èchte relatie kunt opbouwen.

Zelfinzicht zorgt ervoor dat je luistert naar je gevoel, tijdig je grenzen aangeeft – en altijd fjezelf blijft.

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je relaties te verbeteren met iedereen die belangrijk voor je is.

10. Leven In Het Nu

Of je nu lijdt aan angst of depressie, of gewoon meer vrede en geluk wilt ervaren, het antwoord is altijd om bewustzijn te ontwikkelen onder de drukke geest en in het huidige moment te leven.

Hoe zou je leven zijn zonder al die drukke gedachten? Zonder dat eeuwige stemmetje in je hoofd, dat je altijd bekritiseerd en spanning geeft?

Hoe zou het zijn om diepe innerlijke rust te vinden? Zodat je weer geniet van elk moment?

Daar kan deze online training je mee helpen.

11. Online cursus Minimaliseren – Ruim je leven op en creëer meer tijd, ruimte en vrijheid in je leven

Dit is een gids om je leven te vereenvoudigen, minder stress te hebben en meer vrijheid en focus door minimalisme in je leven te introduceren.

Je wordt een meer gefocust en ontspannen persoon worden om in de buurt te zijn, mensen zullen positieve veranderingen in je houding opmerken. Bovendien zal je productieve gewoonten ontwikkelen die deze nieuwe manier van leven versterken.

12. De Sleutels van Geluk en Succes

Waarom leef je nog steeds niet het leven dat je eigenlijk wilt hebben? Hoe komt het dat je wèl weet wat je wilt, maar het niet krijgt?

Dat komt omdat je enkele fundamentele inzichten nodig hebt die elk succesvol en gelukkig mens begrijpt en toepast.

Dit digitaal stappenplan van Frank de Moei kan je helpen om snel je doelen te bereiken, je zelfvertrouwen te vergroten, je relaties te verbeteren, je stress te verminderen – en zakelijk succes met persoonlijk geluk te combineren.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *