Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

13 heel intieme dingen die je kan doen in plaats van seks

Dus, je wilt intiem worden met je schat.

Tijd om te strippen, of ondeugende dingen te doen onder de lakens. FOUT!

Oké, seks is intiem (ten minste goede seks, met iemand die je leuk vind!). Maar geloof het of niet, er zijn ook andere manieren om intiem te worden, en de band tussen jou en je partner sterker te maken. Ze laten je nog dichter bij elkaar komen, en als je ze goed doet, zullen ze waarschijnlijk leiden tot nog betere seks!

Je moet niet bang zijn van diepere intimiteit in plaats van alleen het horizontale (of verticaal, als je van verandering houdt) spektakel.

Probeer een aantal van deze tips vandaag nog en ervaar hoe ze je een geweldig gevoel kunnen geven.

1) Knuffel eens wat meer

Ga eens lekker in de zetel zitten en knuffel.

Zet een muziekje op of een romantische film die je al duizend keer bekeken hebt, en geef alleen aandacht aan het geweldige gevoel dat je krijgt door die knuffels.

Sla de armen om elkaar, doe je ogen dicht, en voel het ritme van elkaars hartslag en ademhaling. Concentreer je enkel en alleen op je partner.

Er komen bepaalde gelukshormonen (oxytocine) vrij als we knuffelen, dit verminderd de stres en verlaagd de bloeddruk, hartslag en spierspanning.

2) Praat over belangrijke dingen

Hoe was je dag schat? Goed, en die van jou? ook goed…..

Hij zal je wat meer uitleg geven over hoeveel scheten hij wel niet heeft moeten laten van die spruiten van gisteren, en jij kan wat meer zeggen over die nagel die je gebroken hebt tijdens het poetsen. Maar dat is niet genoeg!!!

Je moet soms wat diepere gesprekken hebben, dat moet niet elke dag, maar praat eens over je grootse droom, over je angsten, jullie relatie, verwachtingen in het leven…

Hierdoor wordt de interesse in elkaar vergroot en gaan jullie elkaar beter begrijpen naar de toekomst toe.

3) Vraag of je je partner ergens mee kan helpen

Je komt thuis van een drukke dag op het werk, je weet dat je nog moet koken, wassen, strijken, en je hoofd slaat op hol. Dan is er niets beter dan de vraag, kan ik je helpen met iets? Door deze vraag wordt je instant relax. Je weet dat je er niet alleen voor staat.

Niets is zo sexy als een man die niet bang is om te helpen met de afwas of andere klusjes.

Als je elkaar helpt met de klusjes hebben jullie meer tijd om samen te relaxen.

4) Speel waarheid of doen

Oké, het klinkt een beetje kinderachtig, maar geloof mij, het maakt je avonden spannender!

Je moet niet 24/7 volwassen zijn hoor… Laat je eens gaan.

Ga in de woonkamer zitten en maak plezier, vraag hem of haar dingen waardoor jullie openbloeien naar elkaar toe, als jullie het goed doen, kan dit wel eens leiden tot spectaculaire, intieme avond, waardoor jullie de volgende dag nog gaan blozen!

5) Probeer Samen iets nieuw

Als jullie samen iets nieuws uitproberen, zoals een sport, een exotische vakantie of een nieuwe hobby, gaan jullie dichter naar elkaar toe groeien omdat geen van beide weet wat er jullie te wachten staat.

Dit betekent dat je de ervaring samen voor de eerste keer gaat delen, dit is eenvoudig maar wel heel intiem.

6) Geniet meer van elkaars kus

Na een tijdje wordt alles een beetje bandwerk… Ontbijten, tanden poetsen, snel een kusje, werken, thuis komen, snel een kusje, eten maken, afwassen, opruimen, nog snel even rusten in de zetel met tv, om daarna in slaap te vallen om de volgende dag weer hetzelfde te doen.

Probeer als je wakker wordt je partner een liefdevolle kus te geven en hier van te genieten, kijk in elkaar ogen, voel de warmte van zijn of haar lippen, en geniet van deze momenten.

En niet alleen als je wakker wordt, maar ook voor je vertrekt naar je werk, en als je thuis komt en als je gaat slapen.

7) Samen Slapen

Nee ik bedoel niet seks in bed, maar gewoon samen slapen. Lekker tegen elkaar aan kruipen, liefst met zo weinig mogelijk kleding, dit maakt het nog intiemer!

Voel je veilig in zijn armen en hij in die van jou! Samen slapen is zeer intiem en ongelooflijk romantisch.

8) Deel jullie fantasieën

Ik heb niet gezegd dat andere vormen van intimiteit seks moeten uitsluiten.

Wil jij eens graag rollenspel doen? Hoe zit het met een beetje bondage? Misschien ben je een beetje verlegen en durf je het niet voor te stellen aan je partner?

Dat hoeft niet hoor! Iedereen zit met seksuele fantasieën in z’n hoofd! Ga tegenover elkaar zitten en zeg wat je graag eens wilt doen, het vergt wel wat moed om je open te stellen, maar wees gerust, de seks kan hierdoor veel intiemer en spannender worden. Zo leer je elkaar goed kennen.

9) Geef elkaar een massage

Je moet niet speciaal naar een massagesalon gaan, geef elkaar eens een massage. Eén van de meeste sexy dingen voor mij is een man die weet hoe die de spanning uit mijn lijf kan masseren.

je kan dit perfect naakt doen met massage olie, maar ook rustig in de zetel met een t-shirt. Gewoon even elkaar laten relaxen zonder andere verwachtingen.

10) Dans op je favoriete muziek

Elkaar willen zien zonder de dagelijkse stres en gewoon plezier hebben? Dan moet je even jullie favoriete muzieklijst laten afspelen en je even laten gaan samen.

Dans alsof niemand je ziet!! Vergeet even alles, jullie zullen gaan openbloeien naar elkaar toe, op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien.

11) Speel spelletjes

Eerst en vooral, doe dit niet als er één van jullie competitief is, daar kunnen ruzies van komen.

Als winnen niet het enige is wat telt voor jouw, hou dan een spelavond.

Er zijn tal van bord- en kaartspelletjes die je met 2 kunt doen, sla de play station even over vandaag. Andere spellen zijn meer intiem en kunnen voor diepere gesprekken zorgen.

12) Deel een pijnlijk geheim met elkaar

Je zult je wel rot voelen over die keer dat je in je schooltijd dat je gemorst hebt op je broek en dat iedereen dacht dat je in je broek gedaan had. Je wilt hier zeker niet meer over spreken!!

Maar vertel zulke gênante geheimen aan elkaar, hij heeft er vast en zeker ook zo!! Wie kan het schelen? Jullie gaan er beide om lachen, en samen lachen is zeer intiem!

13) Probeer elkaars hobby’s

Wij dromen allemaal wel om die ene juiste persoon te vinden waar je je hobby mee kunt delen en die al je hobby’s leuk vind.

Dat is moeilijk te vinden. Maar er is iets intiem als we toch proberen van samen elkaar hobby’s is uit te oefenen.

Ook al vind je die hobby niet leuk, probeer het toch maar eens. Je gaat het beter begrijpen, en het gaat zeer grappig zijn om je geliefde zijn gezicht te zien als hij het toch probeert en je gaat ervoor smelten!

Dus, intimiteit is niet alleen iets voor in de slaapkamer!!

Geef deze tips een kans en je zult zien wat ik bedoel!

Bron: thebolde.com

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *