Blijf op de hoogte en ontvang de mooiste, verhalen, tips en inzichten

Bovendien ontvang je onze 4-daagse email serie waarin je leert om de verbinding met jezelf te herstellen

11 dingen die je moet weten als je van een Schorpioen houdt.

Net als de woestijn waar de Schorpioen woont, kan de liefde van een Schorpioen je verbranden met zijn vurige intensiteit.

Als je wilt dat je relatie overleefd, dan is deze lijst een iets voor jou.

Weten hoe je van een Schorpioen moet houden is als het hebben van zonnebrandcrème in de woestijn. Je gaat je toch niet laten verbranden, toch?

Of je nu je horoscoop leest of niet, astrologen zeggen dat liefde het leven is voor een Schorpioen. Het sterrenbeeld schorpioen heeft bepaalde persoonlijkheidskenmerken waardoor het zowel gemakkelijk als moeilijk wordt om van ze te houden.

1. Liefde is Passie voor een Schorpioen.

De meest intense, diepe, passionele, brandende liefde die Hollywood ooit op film heeft gezet, kan niet concurreren met hoe Schorpioen over je denkt. Dit kan je met geen enkel liefdesverhaal vergelijken. Schorpioen wil je ziel leren kennen, Je bent een Geluksvogel!

2. Je kan geen indruk op ze maken.

Wel, je kan het proberen. Schorpioen waardeert intelligente, getalenteerde, intuïtieve mensen zoals zijzelf. Helaas is dat het probleem; jij bent niet zoals hen. Maar maak je maar geen zorgen. Als Schorpioen u als partner kiest, zullen ze van je houden ondanks je fouten.

3. Probeer ze niet onder controle te houden.

Schorpioen wil dat de machtsverhouding aan hun kant staat. Je mag een mening hebben, maar omdat Schorpioen bijna een genie is, maak je geen schijn van kans om de meeste argumenten te winnen.

4. Ze houden van Mysterie.

Maak niet de fout om een Schorpioen te bedriegen, maar een klein beetje mysterie in je relatie houden, zal hun volle aandacht naar jou gericht zijn. Schorpioen is nieuwsgierig, dus het laten vallen van hints terwijl je een verrassing verborgen houdt, zal een Schorpioen tot blije waanzin drijven.

5. Ze zijn erg Loyaal

Als een Schorpioen jou als partner gekozen heeft, ontspan je dan maar. Jij bent de enige! Als jij de loyaliteit hebt gewonnen mag je fier zijn, want dit is geen makkelijke opgave.

Schorpioen is snel wantrouwig, en geeft er de voorkeur aan dat vertrouwen eerst wordt bewezen voordat het wordt gegeven.

6. Een Schorpioen verraden, is op eigen risico.

Schorpioenen kunnen niet vergeven.Ze kunnen echt wraakzuchtig en meedogenloos zijn als iemand ontrouw is tegenover hen. Sta een Schorpioen niet in de weg, als je dit wel doet, verwacht je maar aan wraak.

7. Ze zijn erg emotioneel.

Als Waterteken staat een Schorpioen bekend om zijn emotionele extremen. Of het nu hoog of laag is, de intensiteit van emoties kan soms overweldigend zijn voor de partner van Schorpioen. Je kan een Schorpioen steunen door hen er aan te herinneren hoe geweldig ze wel niet zijn.

8. Je bent niet hun gelijke.

Schorpioen is uiterst selectief bij het kiezen van een partner, dus ze zoeken een partner die dicht bij perfectie staat. Dit wil zeggen dat ze iemand willen daten die bijna even perfect zijn als zichzelf. Je kunt het beeld van zichzelf niet evenaren, maar als ze jou hebben gekozen, kan je er zeker van zijn dat ze denken dat je bijna perfect bent!

9. Ze hebben je helaas niet nodig.

Maak je niet al te druk, maar een Schorpioen is zo onafhankelijk, ambitieus, onverschrokken en vindingrijk dat het zonder jou prima gaat. Hoe meer een nieuwsgierige Schorpioen leert en ervaart des te beter.

10. Je wordt maar beter gewent aan jaloezie.

Ze kunnen bezitterig worden over jou om te laten blijken dat ze je hebben veroverd, en ze willen jou absoluut niet delen. Vergeet niet dat Schorpioen jou heeft gekozen, en niet andersom. Obsessief is een adjectief dat is gebruikt om de liefde van Schorpioen te beschrijven.

Als het tijd is om een Schorpioen te verlaten, is het beste om eerlijk ze zijn en zonder drama te vertrekken. Lees Nummer 6 nog maar eens.

11. BEST SEX EVER!!

Niet dat de Schorpioen hierover zal opscheppen, maar het staat bekend dat sex hebben met een Schorpioen fenomenaal is! Ze zijn niet alleen getalenteerd, maar de combinatie van hun intens gepassioneerde liefde voor jou en hun loyaliteit betekent dat ze jou hebben gekozen, en dat je alles krijgt wat ze te bieden hebben. Een Schorpioen denkt niet aan iemand of iets anders in de slaapkamer, alleen jij telt! Jij krijgt al hun energie en toewijding. Hun verbeeldingskracht zal in hun seksleven worden gebruikt, dus in een routine vallen is zeer onwaarschijnlijk.

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Schorpioen, klik op deze link.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *